EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cLick - OR - Die:
Budi deo jEvrope

:roll: :roll: :roll:

cLick - OR - Die:
siroto.na$minkano.doterano :) pa ti prasence moje slatko ne voli$ pra$inu?!

Pa skoro da si ubo pravi razlog. Kad vidim one što kampuju tamo kod fakulteta, onako prljave, zarozane i smrdljive, što pijane što drogirane, nemam nikakvu želju da se pomešam sa njima, da me tamo guraju, čepaju, prosipaju piće po meni itd. Dodam još malo para na ono što vi dajete za ulaznicu, pa kupim sebi neke dobre cipele.

cLick - OR - Die:
ma necu da vas nagovaram uop$te...

Ne bi ni uspeo, već 5 godina mi tradicionalno ispiraju mozak pred EXIT, ali nisu me ubedili.

peach:
posto se vecina novosadjana ovde deklarisala kao poklonik stranda,da ih pitam:da li ste posecivali one koncerte na strandu organizovane proteklih godina?znate ono:balasevic,riblja corba,yu grupa i sl.varijante?

peach:
ustvari,sta vi ljudi slusate? mislim na clicka i storm,prvenstveno,jer su oni "sukobili" misljenja.

Evo ti odgovor: kada bi na EXIT-u svirali Yu grupa, Riblja čorba i Balašević, ja bih sigurno bila u prvim redovima, ali bih otišla kući odmah posle njihovih svirki. Si? :D

si :wink:
ali bilo je zaista OK svirki i na exitu,svojevremeno.ako volis navedene,tesko da ti se ne bi dopali i tanja jovicevic ex-oktobar,rambo amadeus ili cubismo...a svi oni svirali na exitu. :(
ja sam na onim trens-stage-ovima ostajala po pola sata najduze (dok se ne pronadjem s drustvom koje se tamo mota) i posle onog "drnd-mrnd-boing-boing" nisam znala kako se zovem :lol: .

Djoka Balavi je suvi$e veliki fensac da bi udisao pra$inu na Djavi.. ima on svoj Sava Centar i domove kulture..

Bora Chetnik je suprotno od fancy i mislim da je glavni razlog $to ga ne zovu njegova nacionalistichka pro$lost, $to je po meni glupost.. Bora bi bio pravi hit na mainstagetu, ali ebiga.. ne verujem da ce ikada zasvirati na djavi

YU grupa! Super.. I ja bih zheleo da ih chujem

peach:
si :wink:
ali bilo je zaista OK svirki i na exitu,svojevremeno.ako volis navedene,tesko da ti se ne bi dopali i tanja jovicevic ex-oktobar,rambo amadeus ili cubismo...a svi oni svirali na exitu. :(
ja sam na onim trens-stage-ovima ostajala po pola sata najduze (dok se ne pronadjem s drustvom koje se tamo mota) i posle onog "drnd-mrnd-boing-boing" nisam znala kako se zovem :lol: .

i ja sam imao taj trip.. prvo laganeze na rokicima i drugim stageovima, a onda na DJ stage ili progressive..
Ni$ta lep$e nego kad oko 3-4 sidju zgranuti punkeri i rockeri sa sve zurkama&chizmama i djuskaju ili bleje do zore na DJ stageu.. jer zna se! Techno ima najveci :wink:

Ako je neko bar malo pratio moje postove, mogao je da primeti da sam pristalica i Grožđenbala i Moto festa i Štrand festa i koncerata na trgu, koncerta u Bloku, a i Koncerta godine dok je postojao, ali na ovaj EXIT sam prosto alergična, što zbog toga što mi skrnave tvrđavu, što zbog te bolesne euforije oko tog festivalčića. Ovde se neki ubiše od propovedanja EXIT filozofije, a to mi najviše ide na živce - što se svi toliko lože. Razglabate ovde o uniformisanosti i kako je EXIT front na kome se borite za pravo na različitost. E, a ja svoje pravo da se razlikujem koristim tako što ne idem na EXIT! 8)

P.S. Vidimo se za vikend na Moto festu, takođe na đavi! :lol: :lol: :lol:

cLick - OR - Die:
Kao da dolaze huni i avari :D
:P
Bez zezanja, ne volim te dane kad prošetam po NS-u, a CEO grad pun, najblaže rečeno, čudnih :shock: likova :arrow: pijanih, drogiranih, iscepanih, prljavih, nenormalnih... Ne postoji ni jedan ćošak u gradu gde nisu nabacane prazne flaše, špricevi... Ne postoji doba dana kad neko ne vrišti, kao da ga kolju. Šatori duž celog keja i oko fakulteta, kao ciganske čerge. Pa, svaki treći ti traži pare (treba mi za kartu kući i slične fore), a ne može da gleda na oči.
U stvari ja i nemam ništa protiv dešavanja na tvrđavi :arrow: slažem se da je stvarno hepening na svetskom nivou; meni smeta to u šta se pretvori ceo grad; jer exit nije isključivo događaj uveče, na tvrđavi, po stejdževima, nego po 24 sata i po ulicama našeg lepog grada.

Što se tiče izbora muzike, potpuno se slažem sa breskvicom, ja sam i bila na exitu da slušam Van Gogh, Eyesburn, Negativ sam slušala na gradilištu na tzv. pred-exitu... A Dj-eve, razno-razne - bili oni i svetska ili evropska imena, jednostavno ne mogu.

storm cloud:
Ako je neko bar malo pratio moje postove, mogao je da primeti da sam pristalica i Grožđenbala i Moto festa i Štrand festa i koncerata na trgu, koncerta u Bloku, a i Koncerta godine dok je postojao, ali na ovaj EXIT sam prosto alergična, što zbog toga što mi skrnave tvrđavu, što zbog te bolesne euforije oko tog festivalčića. Ovde se neki ubiše od propovedanja EXIT filozofije, a to mi najviše ide na živce - što se svi toliko lože. Razglabate ovde o uniformisanosti i kako je EXIT front na kome se borite za pravo na različitost. E, a ja svoje pravo da se razlikujem koristim tako što ne idem na EXIT! 8)

P.S. Vidimo se za vikend na Moto festu, takođe na đavi! :lol: :lol: :lol:

Za razliku od tebe...meni nista ne smeta.
Mislim da je ok da se malo love potrosi i na uredjivanje tvrdjave posle exita posle koga ce mnogi ljudi biti zadovoljni nego da se spiskam na jos jedan novi audi a6 u kome ce samo maja biti srecna

Storm! $to me zajebava$ :) ? kakav crni Djoka Bala$evic?! To je narodnjak. Vi$e od pola stvari su mu down! Masa bi se smorila najgrdje! Ko bi kupovao pivo i djuskao :D Jedino bi Legende dozhivele veci debakl od njega.. hehe
(a bio sam na Djokinom koncerAtu.. nije da nisam.. ali to nije to. Nema Djoka $ta da trazhi na DJavi)

mackica ns:
Bez zezanja, ne volim te dane kad prošetam po NS-u, a CEO grad pun, najblaže rečeno, čudnih :shock: likova :arrow: pijanih, drogiranih, iscepanih, prljavih, nenormalnih... Ne postoji ni jedan ćošak u gradu gde nisu nabacane prazne flaše, špricevi... Ne postoji doba dana kad neko ne vrišti, kao da ga kolju. Šatori duž celog keja i oko fakulteta, kao ciganske čerge. Pa, svaki treći ti traži pare (treba mi za kartu kući i slične fore), a ne može da gleda na oči.

:lol: :lol: :lol:

storm cloud:
Ako je neko bar malo pratio moje postove, mogao je da primeti da sam pristalica i Grožđenbala i Moto festa i Štrand festa i koncerata na trgu, koncerta u Bloku, a i Koncerta godine dok je postojao, ali na ovaj EXIT sam prosto alergična, što zbog toga što mi skrnave tvrđavu, što zbog te bolesne euforije oko tog festivalčića.P.S. Vidimo se za vikend na Moto festu, takođe na đavi! :lol: :lol: :lol:

evo ja sam bar malo pratio tvoje postove i nemam pojma chega si pristalica.. A zar nece pakleni vozachi da 'ugazU travu na djavu' sa onim defileima? Ko svira? YU grupa? Moj kom$a pali mopedom na skup :D Da ne idem na sajam erotike sa Betty pa da dodjem, ali ebiga

cLick - OR - Die:
Storm! $to me zajebava$ :) ? kakav crni Djoka Bala$evic?! To je narodnjak. Vi$e od pola stvari su mu down! Masa bi se smorila najgrdje! Ko bi kupovao pivo i djuskao :D Jedino bi Legende dozhivele veci debakl od njega.. hehe
(a bio sam na Djokinom koncerAtu.. nije da nisam.. ali to nije to. Nema Djoka $ta da trazhi na DJavi)

A Zvonko Bogdan ima? :roll:

Peach me je u stvari skroz pogodila od svih onih MP3 gigabajta što buraz i ja gomilamo na onom hard disku kod kuće, najradije vrtim baš Yu grupu, Čorbu i Balaševića. Oni su ujedno i jedini od kojih imam sve albume. Mada stvarno mogu da svarim svašta od muzike, jedino ne mogu onaj Grand baš nikako. A i za City records imam sve manje živaca. :roll: I da, prezirem trubače! :x

storm cloud:
mackica ns:

:lol: :lol: :lol:

Ja ne idem u pocepanim gatjama :), ali kako vam nije zhao sirotinje pod $atorima i po NSu koja je do$la da se malo provede. Au bre.. Naravno.. Na taj broj ljudi po statistici mora da dodje odredjen procenat pacijenata, ali to bi se desilo i da je skup cvecara i pchelara. Opet bi se od 100.000 ljudi nakupilo 1.000 nenormalnih. Ali te$i se da je OK sve dok kao u Guchi ne postave tezge sa bejzbolkama i Rambo nozhevima :D

cLick - OR - Die:
evo ja sam bar malo pratio tvoje postove i nemam pojma chega si pristalica.. A zar nece pakleni vozachi da 'ugazU travu na djavu' sa onim defileima? Ko svira? YU grupa? Moj kom$a pali mopedom na skup :D Da ne idem na sajam erotike sa Betty pa da dodjem, ali ebiga

Neće da ugazU kao EXIT-aši sigurno! Imaš na temi "Izlasci...", tamo sam postovala reklamu, piše lepo ko svira.

storm cloud:
A Zvonko Bogdan ima? :roll:

Zvonko je debakl! $ta su hteli sanjim pojma nemam. Valjda da se u$lihtaju 'domacoj' publici.

storm cloud:
Peach me je u stvari skroz pogodila od svih onih MP3 gigabajta što buraz i ja gomilamo na onom hard disku kod kuće, najradije vrtim baš Yu grupu, Čorbu i Balaševića. Oni su ujedno i jedini od kojih imam sve albume. Mada stvarno mogu da svarim svašta od muzike, jedino ne mogu onaj Grand baš nikako. A i za City records imam sve manje živaca. :roll: I da, prezirem trubače! :x

svi pobrojani su dobri osim $to je Djoka za 'kod kuce', a ne za masu i neki profil ljudi koji dolaze na EXIT. Mada.. kad se setim najsladje devojchice na svetu koja ga obozhava i sa kojom sam djuskao na poslednjem exitu.. uh.. Djoka sve pokvari :D

storm cloud:
cLick - OR - Die:

Neće da ugazU kao EXIT-aši sigurno! Imaš na temi "Izlasci...", tamo sam postovala reklamu, piše lepo ko svira.

Sad ovi 'manje gaze' :wink: Ubica je ubica. Zgazio jednu ili 100 travki. heh.. ma gde to pi$e.. chek.. ko mi kriv $to nisam 'bar malo' pratio tvoje postove 8) Ba$ bih do$ao na taj moto skup mopedom samo da ga imam :D

mackica ns:
Uopšte ne razumem zašto stalno praviš poređenja između Exita i Guče :?

Zato $to su Gucha i EXIT podjednako (medju)narodni festivali koji traju po vi$e dana
Zato $to se na oba ljudi alkoxoli$u i djuskaju u ritmu muzike
Zato $to na oba skupa dolaze kakani politichari u odelicima da bi bili vidjeni i dizali sebi rejting
Zato $to su oba u Srbiji
Zato $to sam bio na oba

i.. koliko be$e ka$ichica $ecera?

cLick - OR - Die:
mackica ns:
Uopšte ne razumem zašto stalno praviš poređenja između Exita i Guče :?

Zato $to su Gucha i EXIT podjednako (medju)narodni festivali koji traju po vi$e dana
Zato $to se na oba ljudi alkoxoli$u i djuskaju u ritmu muzike
Zato $to na oba skupa dolaze kakani politichari u odelicima da bi bili vidjeni i dizali sebi rejting
Zato $to su oba u Srbiji
Zato $to sam bio na oba

i.. koliko be$e ka$ichica $ecera?

A je l' i Guča na putu za jEvropu? :roll: :roll: :roll:

Back