EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cLick - OR - Die:
Mogli bi ste vi NSdjani da se organizujete i da uradite ne$to konkretno za EXIT.

npr. da posadite travu na DJ Arenu i Progressive stage. O tome ma$tam vec dugo vremena.. da dok djuskamo ne bude pra$ine. Da sam u NSu pa da organizujem akciju sa travosadima.
Nervira me skroz srBska organizatorska nemoc da uochi $ta ne valja. $to je najgore to se ponavlja godinama i svi kukaju na isto i opet nema ko da slu$a .. uh..

A da li ti je možda prošlo kroz glavu da ta tvrđava postoji i ostalih cirka 360 dana godišnje, a ne samo dok traje EXIT i da mi Novosađani volimo tamo da odemo da se prošetamo, pa prosto uživamo da vidimo ugažene travnjake koje je potpuno uništila masa koja dolazi na EXIT? Ne mislim da treba da se bacaju pare na sađenje trave koju ćete ionako izgaziti.

Stani Stormana :) Koji sada 'mi i vi'? Pa jel dolazi$ da djuskamo ili ne :) hah

Ma ja bih organizovao 2-3 akcije godi$nje da se lepo posadi trava na tvrdjavu. Za to ti treba chetvoro opushetnih aktivista i seme trave koje bi donirao neki institut, a i organizatori koji umlate milione ne bi osiroma$ili da investiraju 300-400 jura po akciji. Nego radi se o otme da je ovo Srbija i da im se jebe $to ce ljudi da se ugu$e u pra$ini uostalom kao i za mnoge druge (bitnije) stvari.

cLick - OR - Die:

Ma ja bih organizovao 2-3 akcije godi$nje da se lepo posadi trava na tvrdjavu. Za to ti treba chetvoro opushetnih aktivista i seme trave koje bi donirao neki institut, a i organizatori koji umlate milione ne bi osiroma$ili da investiraju 300-400 jura po akciji. Nego radi se o otme da je ovo Srbija i da im se jebe $to ce ljudi da se ugu$e u pra$ini uostalom kao i za mnoge druge (bitnije) stvari.

...trave na Exitu ima dovoljno , nije bas skupa... :D
a protiv prasine je dobro organizovano snabdevanje pivom ( raznih vrasta ) tako da se pivom prociscava prasina ...
Mozda bi trebalo uvesti jednu prskalicu iz koje bi prskala voda i osvezavala posetioce u toku transa , i po jos koji svetlosni i dimni efekat...!
To sve kad se pomesa daje dobar provod - a da ne kazem sta bi sve bilo da se malo pusti pene!... :D

cLick - OR - Die:

Bojim se da ne padne sneg u sred leta ako ja dođem na EXIT. :lol: Ne, ozbiljno, nisam pristalica EXIT-a, da si pratio temu primetio bi. Nemam ja ništa protiv takvih manifestacija kada bi bile negde izmeštene, ali kao veliki fan tvrđave, jako sam protiv toga da se ona koristi u ovakve svrhe. Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja. :cry:

Ja sačekam da to čudo prođe i da se strv raskrči, pa onda odem u mirnu šetnjicu tvrđavom. A za đuskanje ima dovoljno drugih, više prikladnih mesta. 8)

Stvarno je čudno kako ljudi koji sa strane dolaze u NS na exit ne mogu da shvate da ne obožavaju svi Novosađani exit, a kamoli da svi ne dolaze na isti.
Ni mene definitivno nećete videti na exitu ove godine. Iskreno se nadam da ću uspeti i iz NS-a da pobegnem :?

mackica ns:
Stvarno je čudno kako ljudi koji sa strane dolaze u NS na exit ne mogu da shvate da ne obožavaju svi Novosađani exit, a kamoli da svi ne dolaze na isti.
Ni mene definitivno nećete videti na exitu ove godine. Iskreno se nadam da ću uspeti i iz NS-a da pobegnem :?

Wow mackice ovo si sada rekla kao da imas 50 god min. :D
:arrow: Zivela Zorica Brunclik :!:

ni ja necu ici na exit !
prvo nemam vremena ( 4 dana ), da otpadam tamo u prasini ,
nedaje mi se toliko love ( jer kad bih dao moram i biti tamo 4 dana - sto ne mogu ),
muziku bih i mogao da podnesem ( jedan dan ),ali mogu i to da preskocim ,
tako da me taj "festival" ne pogadja
( bio sam jedne godine par sati )
i poslednje ....treba mi jos toliko para ( najmanje ) za doping ...pa bolje da odem na Zlatibor !

mackica ns:
Po logici koju si ti izvela, analogno bi bilo da ja tebi kažem :arrow: WOW, živla igla u veni :!: :roll:
Bila tamo, videla da nije za mene, pa? Uostalom, Storm je odgovorila.

cipolino:
zasto su ,vecina zena u braku , u kucnim haljinama sa viklerima na glavi itd.. a kad izadju u kupovinu ili na posao ,to su:sminka, provokativna odeca, goli pupak,tanga i sl. a sve vreme ispiraju mozak svojim muzevima kako ne treba da idu na EXIT??
:twisted:

mackica ns:
Po logici koju si ti izvela, analogno bi bilo da ja tebi kažem :arrow: WOW, živla igla u veni :!: :roll:
Bila tamo, videla da nije za mene, pa? Uostalom, Storm je odgovorila.
Ijuf, ijuf... ish nar-ko-ma-ni!
Poenta EXITa je da SVAKO moze da nadje stage za sebe.
Osim ako ne slusa zna-se-vec-sta...

storm cloud:
A da li ti je možda prošlo kroz glavu da ta tvrđava postoji i ostalih cirka 360 dana godišnje, a ne samo dok traje EXIT i da mi Novosađani volimo tamo da odemo da se prošetamo, pa prosto uživamo da vidimo ugažene travnjake koje je potpuno uništila masa koja dolazi na EXIT? Ne mislim da treba da se bacaju pare na sađenje trave koju ćete ionako izgaziti.
Da zaista toliko volis da dolazis na djavu znala bi da trava izraste bukvalno dve nedelje nakon festivala.
Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja
Ako je nije srusila turska vojska, nece se srusiti ni od buke(:!: :roll: ) ni od ljudi koji igraju (ili "djipaju", kako se to kaze kod tebe na selu).

LePiaf:
storm cloud:
Da zaista toliko volis da dolazis na djavu znala bi da trava izraste bukvalno dve nedelje nakon festivala.
Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja
Ako je nije srusila turska vojska, nece se srusiti ni od buke(:!: :roll: ) ni od ljudi koji igraju (ili "djipaju", kako se to kaze kod tebe na selu).

U pravu si skroz, šta bih ja znala kad sam grad gledala samo na TV-u, a nemam ni vremena sad da pričam s tobom, mora se u nadnicu, da zaradim za nove Stojine i Šakove projekte. Odo' da muzem krave! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

storm cloud:
Bojim se da ne padne sneg u sred leta ako ja dođem na EXIT. :lol: Ne, ozbiljno, nisam pristalica EXIT-a, da si pratio temu primetio bi. Nemam ja ništa protiv takvih manifestacija kada bi bile negde izmeštene, ali kao veliki fan tvrđave, jako sam protiv toga da se ona koristi u ovakve svrhe. Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja. :cry:

ispada da iz nekog protesta ne zheli$ na tvrdjavu!? ili je taj 'protest' samo izgovor?! Ne deluje mi iz tvog posta da ne voli$ guzhvu, stisQ, djusQ.. Ma.. ima$ milion stageova i mora da ubode$ ne$to od mjuze + si u svom gradu. Gde ce$ lep$e penzijo matora :P

mackica ns:

e jeste.. ko da EXIT traje mesec dana pa sada bezhanija iz NSa. Isqliraj ta 4 dana. Budi deo jEvrope :D :D Pro$etaj $trandom i sretni ljude koje nece$ videti cele naredne godine. Upoznaj crnca i japanca. Opelje$i $vabu i norgeta. Ma uop$te ne razumem te ksenofobichne napade. Kao da dolaze huni i avari :D
A $ta misli$ kako malo seoce Gucha izdrzhi onoliku stoku i alkoxol?! EXIT bre sve fina deca u odnosu na sodomu i gomoru koja je dole. cLick kazhe da prichuvate slatke guze ko ima :wink:

storm cloud:
Nemam nikakvu želju da idem na EXIT, nikad nisam imala, nisam čak ni radoznala da vidim kako je tamo. Može li biti jednostavnije od ovoga - ne interesuje me uopšte!

siroto.na$minkano.doterano :) pa ti prasence moje slatko ne voli$ pra$inu?! pa ni ja ne volim zato i hocu da posadim travu na djavu :D ali cu da izdrzhim to malo jer dolazi MTV da me usnimi kako djuskam :D haha

ma necu da vas nagovaram uop$te... chak me i briga, samo dajte pogledajte po oglasima javite mi za neky normalnu sado-mazzo gaybu :)

hm,pre nego sto ste se skroz posvadjali na temu EXITa,'ajd' par recenica od mene,s nekog neutralnog stanovista:kad su krenuli se EXITOM,po meni je to bila prava stvar 8) .trajao je 9 dana-taman dovoljno da ga shvate kao ozbiljan muzicki festival,muzika je bila vise nego raznovrsna i stvarno si gore mogao da sretnes poznanike od 15-55god,cene su bile pristojne,kamp je funkcionisao,a ja sam tad valjda kao student jos bila "u fazonu".jedina falinka su bili mlako pivo,los sanitarni sistem i rostilji/kuvani kukuruz k'o na vasharu u turiji.iskreno,ne vidim kakve veze sa tzv."narko paradom" su imali moji odlasci na rock ili raegge stage sa kolegama iz doma koji posle junskog roka i exita pale kuci te ih necu vidjati do septembra? posto se vecina novosadjana ovde deklarisala kao poklonik stranda,da ih pitam:da li ste posecivali one koncerte na strandu organizovane proteklih godina?znate ono:balasevic,riblja corba,yu grupa i sl.varijante? elem,slicno to,samo jos mnogo bolje ste mogli da dozivite i na exitu.da nije njega-propustila bih fantasticna desavanja:partibrejkerse,negativ,ladno pivo,jarbole,eyesburn,van gogh...a da i ne pominjem kud idijote,elektricni orgazam ili psihomodopop. :P
sad,posetivsi sajt exitorg-a,vidim da se ove godine sve svelo na dj-ovo-ono-chuda-mudda,da tamo nema nista (sem discipline kitchme i garbage-a,eventualno)sto bi odgovaralo mom muzickom ukusu-te odlucih da ne idem.sto ne znaci da sam izrevoltirana i da cu da pljujem exitase-ko voli nek' izvoli,/me no like it!definitivno da exit popusta na kvalitetu trudeci se da dovede 2-3 "bitna" imena koji im popapa budzet,navuce masu,a ostatak bude...no,dobro,mozda ja ne razumem ove nove tups-tups generacije :roll: ,ko mi kriv.
elem,kad smo vec kod negativnih strana exita:najvise me nervira,i tu stajem na stranu anti-exitasha,gomila djubreta po gradu koju za sobom ostavljaju posetioci istog-nenovosadjani za vreme trajanja festivala i to skrnavljenje i preterivanje,u stilu:dos'o sam iz milionskog grada da pljuckam po vasem selu! :? secam se samo jednog svog odlaska u "balkan express" na rucak,kad se za susednim stolom u basti nasla grupa od 7-8 exitasa iz kampa,po naglasku reklo bi se iz hrvatske:te buke!tog pljuvanja,dranja,podrigivanja :shock: :x !
e,da skratim pricu...exit bi trebalo da izgleda kao pre otprilike 4 godine da bi imao smisla,po meni.sa sve filmskim projekcijama,predstavama i domacom muzikom za nas malo vremesnije :wink: .sad,nemojmo bas ocekivati onu cro-pop muziku iz "dva galeba" :lol: ...ustvari,sta vi ljudi slusate? mislim na clicka i storm,prvenstveno,jer su oni "sukobili" misljenja.hm,zasto imam utisak da ce sad neko nekog da pita kakva se muzika cuje na skeli i da ce odgovor da bude da to sigurno nije ona koju lale-gator pusta na svojoj radio stanici :roll: :lol: :wink:

Back