Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cLick - OR - Die:Mogli bi ste vi NSdjani da se organizujete i da uradite ne$to konkretno za EXIT.
npr. da posadite travu na DJ Arenu i Progressive stage. O tome ma$tam vec dugo vremena.. da dok djuskamo ne bude pra$ine. Da sam u NSu pa da organizujem akciju sa travosadima.
Nervira me skroz srBska organizatorska nemoc da uochi $ta ne valja. $to je najgore to se ponavlja godinama i svi kukaju na isto i opet nema ko da slu$a .. uh..
cLick - OR - Die:Stani StormanaKoji sada 'mi i vi'? Pa jel dolazi$ da djuskamo ili ne
hah
Ma ja bih organizovao 2-3 akcije godi$nje da se lepo posadi trava na tvrdjavu. Za to ti treba chetvoro opushetnih aktivista i seme trave koje bi donirao neki institut, a i organizatori koji umlate milione ne bi osiroma$ili da investiraju 300-400 jura po akciji. Nego radi se o otme da je ovo Srbija i da im se jebe $to ce ljudi da se ugu$e u pra$ini uostalom kao i za mnoge druge (bitnije) stvari.
cLick - OR - Die:Stani StormanaKoji sada 'mi i vi'? Pa jel dolazi$ da djuskamo ili ne
hah
mackica ns:Stvarno je čudno kako ljudi koji sa strane dolaze u NS na exit ne mogu da shvate da ne obožavaju svi Novosađani exit, a kamoli da svi ne dolaze na isti.
Ni mene definitivno nećete videti na exitu ove godine. Iskreno se nadam da ću uspeti i iz NS-a da pobegnem :?
storm cloud:![]()
![]()
Ko ne ide na EXIT, voli Zoricu Brunclik; ko ne voli SVE što vole mladi, ima 50 godina - logičko zaključivanje "blistavog" uma.
![]()
![]()
![]()
mackica ns:Po logici koju si ti izvela, analogno bi bilo da ja tebi kažemWOW, živla igla u veni
![]()
![]()
Bila tamo, videla da nije za mene, pa? Uostalom, Storm je odgovorila.
cipolino:zasto su ,vecina zena u braku , u kucnim haljinama sa viklerima na glavi itd.. a kad izadju u kupovinu ili na posao ,to su:sminka, provokativna odeca, goli pupak,tanga i sl. a sve vreme ispiraju mozak svojim muzevima kako ne treba da idu na EXIT??
Ijuf, ijuf... ish nar-ko-ma-ni!mackica ns:Po logici koju si ti izvela, analogno bi bilo da ja tebi kažemWOW, živla igla u veni
![]()
![]()
Bila tamo, videla da nije za mene, pa? Uostalom, Storm je odgovorila.
Da zaista toliko volis da dolazis na djavu znala bi da trava izraste bukvalno dve nedelje nakon festivala.storm cloud:A da li ti je možda prošlo kroz glavu da ta tvrđava postoji i ostalih cirka 360 dana godišnje, a ne samo dok traje EXIT i da mi Novosađani volimo tamo da odemo da se prošetamo, pa prosto uživamo da vidimo ugažene travnjake koje je potpuno uništila masa koja dolazi na EXIT? Ne mislim da treba da se bacaju pare na sađenje trave koju ćete ionako izgaziti.
Ako je nije srusila turska vojska, nece se srusiti ni od buke(Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja
LePiaf:Da zaista toliko volis da dolazis na djavu znala bi da trava izraste bukvalno dve nedelje nakon festivala.storm cloud:A da li ti je možda prošlo kroz glavu da ta tvrđava postoji i ostalih cirka 360 dana godišnje, a ne samo dok traje EXIT i da mi Novosađani volimo tamo da odemo da se prošetamo, pa prosto uživamo da vidimo ugažene travnjake koje je potpuno uništila masa koja dolazi na EXIT? Ne mislim da treba da se bacaju pare na sađenje trave koju ćete ionako izgaziti.
Ako je nije srusila turska vojska, nece se srusiti ni od buke(Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja![]()
) ni od ljudi koji igraju (ili "djipaju", kako se to kaze kod tebe na selu).
Neva:Ma, sta se vi sekirateMi ni ne moramo da idemo i budemo tamo, Lady ce nas svakodnevno izvestavati u najmanje 5 tema!
Pera_Zdera:Da i ja sam primetio da se na Exit vise pale ljudi van NS-a nego sami novosadjani.
storm cloud:Bojim se da ne padne sneg u sred leta ako ja dođem na EXIT.Ne, ozbiljno, nisam pristalica EXIT-a, da si pratio temu primetio bi. Nemam ja ništa protiv takvih manifestacija kada bi bile negde izmeštene, ali kao veliki fan tvrđave, jako sam protiv toga da se ona koristi u ovakve svrhe. Jednom će se srušiti od tolike buke i đipanja.
![]()
mackica ns:Ni mene definitivno nećete videti na exitu ove godine. Iskreno se nadam da ću uspeti i iz NS-a da pobegnem :?
storm cloud:Nemam nikakvu želju da idem na EXIT, nikad nisam imala, nisam čak ni radoznala da vidim kako je tamo. Može li biti jednostavnije od ovoga - ne interesuje me uopšte!