EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cLick - OR - Die:
Iggy:
Ima....prosle godine sam dobio besplatan smestaj! I jos ponesto....

znam! adidaids, hepatitis, herpes, sifilis i dva crna drugara do groba? :lol:

p.s. ne dam bre 80 jura za tu kombinaciju.. dranje!
pa zar nije onda bolja varijanta iznajmiti stan na ceo mesec (~200 evra)... u julu nije velik problem pronaci slobodan stan jer jedan deo studenata sa strane preko leta otkaze stan...
po zavrsetku festivala imate jos 25 dana konak u NS :)

Nije mi jasno zasto se toliko zale ljudi oko EXIT-a, ne postoji bolji event za ljude koji slusaju kvalitetnu muziku, a svako ko je bio na EXIT-u zna da nije sve toliko stereotipno kao sto pricaju oni koji nemaju hrabrosti da se pojave i isprobaju nesto novo...

Exit ima hihgspirit :lol:

Kad te očepe u tunelu - kažu "izvini" _wink:

Na lucky strike urban, na Carl Cox-u, samo se bre češu češu iskrivljeni utegnuti vene im poiskakale na čelu...:shock:
/ovo je samo jedan primer/

Bebi Egzit sedam dana kasnije

Festival optimizma, popularni Bebi egzit, će na Petrovaradinskoj tvrđavi biti održan 21. i 22. maja umesto prvoibitno najavljenog termina sedam dana ranije. Do pomeranja je došlo zbog nestabilnih vremenskih prilika koje su meteorološke službe najavile za prvobitno odabran vikend.
Bebi Egzit će na Patrovaradinskoj tvrđavi biti održan četvrti put povodom svetskog Dana porodice, u organizaciji nevladine organizacije za savremeni razvoj Inter Art. Na tri programske bine će tokom dvodnevnog festivala biti izveden niz programa dens grupa, folklornih ansambala, klovnova i dece predškolskog i školskog uzrasta, koja će se i takmičiti u raznim igrama i sportskim disciplinama. Na još dvadesetak punktova će na zabavan i edukativan način biti obrađene teme posvećene deci i njihovom razvoju. Organizatori očekuju da se na festivalu pojavi preko 1000 učesnika.
Programi će se oba dana održavati između 16 i 19 časova. Ulaz za decu će biti besplatan, a ulaznice za odrasle će se prodavati po ceni od 100 dinara. Kompletan prihod od prodatih ulaznica će biti uplaćen za pomoć ugroženoj deci opštine Žitište.

..i dalje trazhim sobu u NSu u dane EXITa.. Znachi da nije boguizanogu i da su neke normalne pare za ono $to se nudi.

U obzir dolaze gajbe za dvoje pa navi$e. Koliko god gajbi da imate ili vidite da se iznajmljuju javite mi jer imam dosta zainteresovanih ekipica. sve fina i pozitivna deca

i ja dok je bila 3.400 medjutim moracu da je otkazhem jerbo u medjuvremenu dobismo akreditacije.. americhki placenici

.. a ako ne bude moglo ko hoce da u$tedi 600 dinara za burek sve dane EXITa neka se javi :D

Back