EXIT

• Začetnik teme Začetnik teme NS/Kanada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DOKONI UM:
LePiaf:
storm cloud:
Pa zar već o EXIT-u? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Kao da se u ovom gradu ne dešava ništa osim te narko parade. :x
DOKONI UM:
Sad će da krene i GRADILIŠTE.
Stalna narko parada.

Provincijski jadno.
Termin "narko parada" ne koristi ni moja baba.

A sada očekujem da nam Ti kažeš nešto VELEGRADSKI :

Sunjam da bi Ti razumeo, poshto se ni sa ovim ne snalazis najbolje.

Provincijski je tvoj mentalitet, a za terminologiju konsultuj svoju babu.
Pa onda pricaj o "muckanju procesora".

cLick - OR - Die:
Ko zna.. mozda je sretnemo ujutru u 9 kada se budemo vracali sa tvrdjave.. sakupljace plastichne cha$e za neke besTne pare..

Kazhi PetaWko koje su pare.. $ta su ti obecali?
Znaci kad vidis Petu onda ces se naravno ponuditi da joj pomognes, a ja cu je onda odvesti negde van pogleda, a ti da bi dokazao svoju ljubav prema njoj sa cele tvrdjave ces case sakupiti...za dzabe...i pikavce pride. :wink:

Pera_Zdera:
cLick - OR - Die:
Ko zna.. mozda je sretnemo ujutru u 9 kada se budemo vracali sa tvrdjave.. sakupljace plastichne cha$e za neke besTne pare..

Kazhi PetaWko koje su pare.. $ta su ti obecali?
Znaci kad vidis Petu onda ces se naravno ponuditi da joj pomognes, a ja cu je onda odvesti negde van pogleda, a ti da bi dokazao svoju ljubav prema njoj sa cele tvrdjave ces case sakupiti...za dzabe...i pikavce pride. :wink:
JOK,BRE! :x
click i ja cemo da bacamo smece po exitu,a ti s petom skupljaj case ako ti je obecala...procenat :lol: :wink:

Nikome ni$ta ne obecavam povodom exita05.. bar ne jo$.. ima vremena do tada.. mozda u medjuvremenu krenem na narodnjake ako me neka ledenica lupi po glavi i probudi se zver zvana Keba u meni...

"U mog strica 8 kobasica, 7 przhi osmu strina drzhi - Kebina pesma"

I kako se polako spustao mrak na Petrovaradinsku tvrdjavu pocinjao je drugi dan Exita, svi su se osecali pomalo high od prethodne veceri, a neki su se samo osecali. Na bini je osvanula najnovija hit pesma "Peach i Klik to su srca dva, duvali u tunelu sve do pola dva". Naravno u ranim poslepodnevnim casovima ekipa nindzi, sa "no brend" maskom preko usta i nosa u nedostatku originala, je skupljala plastificirane otpadke, sve zarad reciklirane hrane za sutrasnje posetioce i pevusila istoimenu pesmu.

ja bu mozda i duvala do pola 2.al' stojecki.vutru.a ti ces morati da mi se sagnes...za pikavac.kad budes skupljao smece po exitu! :wink:
ps.mani me klika! ja dok duvam da mi peva kebu! :shock: :lol:

peach:
ja bu mozda i duvala do pola 2.al' stojecki.vutru.a ti ces morati da mi se sagnes...za pikavac.kad budes skupljao smece po exitu! :wink:
Pa da do keca vutru, a posle se ni ne secas sta...ni kome. :lol: Ne kaze se dzabe "State of Exit".
Jok bre pevace ti "Gori vatraaa, sad u namaaa" :lol:

Šta je sad, Bresk'o i Petre ?!? :shock: Pukla tikva ?!? :shock: A tako ste DELOVALI, da vas čovek met'e na omot ploče :
Ne može nam niko ništa,
jači smo od sudbineeeeeee ....

Pera_Zdera:
peach:
Pa da do keca vutru, a posle se ni ne secas sta...ni kome. :lol: Ne kaze se dzabe "State of Exit".
da,da,gori vatra! :lol: a sta se ti strecas na vatru kad ces biti na exitu smecar a ne vatrogasac? :roll:

peach:
Pera_Zdera:
peach:
da,da,gori vatra! :lol: a sta se ti strecas na vatru kad ces biti na exitu smecar a ne vatrogasac? :roll:
Slabije oupste idem na exit, pa je verovatnoca da cu ici i ove godine vrlo mala. A sto se tice smeca ako povezes i one nindze, bice ti jasno da i ti i klik morate sutradan nesto jesti, ali posto cete i sutradan buti tu, nema ni potrebe skupljati smece, mozete se samo sagnuti malo, ili ako ti on drzi pozadinsku podrsku sagnuces se ti. A plastificiranih, gumificiranih otpadaka, svaki dan sve vise. Pa navali dok su svezi.
Prijatno!

Pera_Zdera:
peach:
Pera_Zdera:
peach:
Slabije oupste idem na exit, pa je verovatnoca da cu ici i ove godine vrlo mala. A sto se tice smeca ako povezes i one nindze, bice ti jasno da i ti i klik morate sutradan nesto jesti, ali posto cete i sutradan buti tu, nema ni potrebe skupljati smece, mozete se samo sagnuti malo, ili ako ti on drzi pozadinsku podrsku sagnuces se ti. A plastificiranih, gumificiranih otpadaka, svaki dan sve vise. Pa navali dok su svezi.
Prijatno!
nice! a sta ces ti jesti kad ako ne dodjes na exit? sopstveno...smece? :?
mogao bi da budes tako ljubazan pa da recikliras malo po exitu,cisto za moju dusu...sta cu kad volem da ti... jedem iz ruke :!: :lol:

Pera_Zdera:
peach:
krvolok:
Šta je sad, Bresk'o i Petre ?!? :shock: Pukla tikva ?!? :shock: A tako ste DELOVALI, da vas čovek met'e na omot ploče :
Ne može nam niko ništa,
jači smo od sudbineeeeeee ....
ma,jeste :wink: ...samo je nesto KLIKnulo medju nama :lol:
E kako ti imas smisao za preuvelicavanje. :wink:(misli se na Krvoloka)
ne! covek ima smisla...uopste...za razliku od tebe :x :!: :!: :!:

Back