GromHellscream
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
ovo ti je exit tema ne acdc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis u kom sam delu?
pa mislim svaka cena ti je za neki deo(ona najjeftinija je skroz nazad)?
Za Evropu je dobio nagradu,za svet vec ne znam....
Niko ne spori o kvalitetu...stvarno je jedan od najboljih festivala,imaju jako bogat program i masu stejdzeva,i za svakog ima po nesto....mislim,niko ne moze da ode i da kaze da se smorio i da nije nasao nesto po svom ukusu...
Ja bih dao popust domacinima....yebiga,ovi stranci imaju mnogo vise para nego mi!
Ili bih za strance povecao cenu....a za nas smanjio....kad mogu taksisti da deru,mogu i organizatori....
Ne znam dal ste primetili,ali taksisti imaju posebnu tarifu za sve...za novosadjane standardna cena,za vojvodjane malcice skuplje,za beogradjane jos skuplje,jer su navikli na skupe taksi voznje,a za strance....udri po usima!![]()
Ne,jednako je.
Pa to, oni su u fazonu Exit je jeftiniji od Evropskih festivala (Rock am ring, pinkpop...)
I to jeste tako, ali za nas je opet skupo![]()
Nek prodaju u gradovima sirom Srbije po jednoj ceni, a na netu nek bude skuplje![]()
Da...moze i tako...
Jack White.....ti vidim nikad nisi bio na exitu....vec sam ti rekao da odes na exit.org,pa ces naci sve sto te zanima....a sto se tice karata....ide ti po principu,ko prvi devojci-njegova je!
Mogao si da nabavis za 3900,ali se to rasprodalo....onda cena skace na 4900,ali se i to prodalo....sad mozes da kupios za 5900,ali ce se i to prodati,pa ce pred sam festival cena komplat karata biti oko 100e.Znaci,sto duze cekas,vise ces biti oderan.....![]()
ma daj, ti se zajebavas...znaci oni koji plate 3900 i koji plate 5900 mogu stati gde hoce?![]()