EXIT Festival 2009

Da, slušala sam ih, kako bih drugačije mogla da tvrdim da im je koncert bio prilično isprazan?!
Naravno, to je moj doživljaj njihovog nastupa, ali verujem da bi se mnogi koji su takođe prisustvovali složili sa mnom.
Mada, ni publika nije nešto preterano doprinela atmosferi na koncertu: imala sam utisak da je većina bila čula samo Seven Nation Army :roll:
Sve u svemu, mlako i razočaravajuće. :neutral:

svi se slazu sa tobom.
pa publika je bila staticna...kakav bend takva publika...sto na Prodigy niko nije bio statican....zato sto je Prodigy Bend a White Stripes golo gowno.
i glavna opaska publike je bila, "***** ti bend koji ima jednu dobru pesmu"

ma
gowno od benda
sa velikim G

Ljudi svako ima svoj ukus i glupo je raspravljati o tome.Svaka muzika je komercijala,kao sto je receno,samo sto se nesto vrti vise,nesto manje.Sto se mene tice,ok su i Moby i White Stripes i Coldplay(mada njih ipak malo vise preferiram :mrgreen:).Svi mi imamo svoje zelje i favorite,ali na kraju glasanje odlucuje zar ne?;) Meni je njesra sto se izvodjaci ne znaju unapred,tako da onaj ko kupi kartu,nema pojma sta ga ceka.Mogu da dovedu neke izvodjace koje on uopste ne slusa,a platio je kartu(koja ne kosta bas jeftino).I da,ljudi dajte malo diskusije o nasim grupama i onim malo manje pompeznim izvodjacima.Nije ceo Exit main stage.P.S.Svako ko napise da Coldplay slusaju ******,ima neki problem u glavi.Sta,da slusamo svi Baju malog Knindzu,da bi bili maco,ne razumem?:roll:

:eek:
ovde svaka tema ima svoju andju, izgleda....ne secam se da sam pomenula da ti imas 12 godina....da li imas 12 ili 17, veruj mi, to mi je nebitno, samo vidim da imas problem sa identitetom....gitarista white stripes.....iz detroita....
moby je svakako ime kome je mesto na exit-u, samo je pitanje ko ce jos doci....:think:

nemoj pricati o mom identitetu,to nije tvoj problem.....

white stripes je golo gowno od benda
prosli put publika nije mogla da doceka da sjasu sa scene
smorili su samo tako

koj ce mi oni koj q opet ...i ne samo meni...svima nama

***** od benda

nemoj vrdjati white stripes da vidim da li ti mozes da smislis takvu muziku,tekstovi su im super,neznalico nemas ti prava da ovde ikog vredjas,ti ni ne znas sta je dobar bend......

Ljudi svako ima svoj ukus i glupo je raspravljati o tome.Svaka muzika je komercijala,kao sto je receno,samo sto se nesto vrti vise,nesto manje.Sto se mene tice,ok su i Moby i White Stripes i Coldplay(mada njih ipak malo vise preferiram :mrgreen:).Svi mi imamo svoje zelje i favorite,ali na kraju glasanje odlucuje zar ne?;) Meni je njesra sto se izvodjaci ne znaju unapred,tako da onaj ko kupi kartu,nema pojma sta ga ceka.Mogu da dovedu neke izvodjace koje on uopste ne slusa,a platio je kartu(koja ne kosta bas jeftino).I da,ljudi dajte malo diskusije o nasim grupama i onim malo manje pompeznim izvodjacima.Nije ceo Exit main stage.P.S.Svako ko napise da Coldplay slusaju ******,ima neki problem u glavi.Sta,da slusamo svi Baju malog Knindzu,da bi bili maco,ne razumem?:roll:

slazem se sa tobom,ali white stripes i coldplay su super, a mobi i prodigy su *****......

RATM ljudi! kakvi kold plej smaraci... ranije su bili ok, mozda prvi drugi album, kasnije su smorili sve zivo, al ono dobro marketinski izmanipulisana tv-controled masa nije mogla da uci ikakvu razliku... tako da ostaju u sedlu :D

moby je skroz dojaja lik... i voleo bi da ga cujem, ali mi definitivno nije prioritet(nije da me neko pitao, nego ono cisto da ne ispadne da ga nisam pomenuo :))

RATM! ocemo RATM!

ps. white stripes dude - vajt strajps je kul bend i nece biti nista kuliji nama tvojim besmislenim postovima, a i nije mi fora da ponovo dolaze jer toliko ima dobrih grupa da bi ti trebalo dva zivota da ih preslusas... RATM! :D

nisam.
jedan od bendova za koje ne želim da idem na tribjute.
ne bih išao ni na 'Riderse' (ceo bend bez Morrisona) pa sve da sviraju ceo Waiting for the sun

pa dobro sad... znam ko su rajdersi, no need to explain me... samo sto ni densmore nesvira u rajdersima, on ih je cak i tuzio za ime, no da ne davimo o tome...

mislim neznam zasto ne bi isao na tribute? kapiram ja da to nije kao tad, al ono, lepo je cuti dobre muzicare kako izvode dorse, cakstavise prija mi i previse... neznam tjemu averzija prema tribute bendovima? ok, ako su neka propala decurlija, al kad su to dobri muzicar... to je druga prica, a i likovi koji sviraju sigurno nemaju stav "i'm better than the fallen junky poet named jim"... nema potreba da se govori to cuveno "jedan je morison i neprevazidjen", to je prosto tako... al o5 nije jedini... ja bi npr jako voleo da cujem kriegera i manzareka i densmorea... al ***...:D

pa dobro sad... znam ko su rajdersi, no need to explain me... samo sto ni densmore nesvira u rajdersima, on ih je cak i tuzio za ime, no da ne davimo o tome...

mislim neznam zasto ne bi isao na tribute? kapiram ja da to nije kao tad, al ono, lepo je cuti dobre muzicare kako izvode dorse, cakstavise prija mi i previse... neznam tjemu averzija prema tribute bendovima? ok, ako su neka propala decurlija, al kad su to dobri muzicar... to je druga prica, a i likovi koji sviraju sigurno nemaju stav "i'm better than the fallen junky poet named jim"... nema potreba da se govori to cuveno "jedan je morison i neprevazidjen", to je prosto tako... al o5 nije jedini... ja bi npr jako voleo da cujem kriegera i manzareka i densmorea... al ***...:D

me too...mnogo volim kriegerov stil sviranja...

ma okej je tribute ako je za 100 din u nekoj rupi, uz par piva zezanje ali ono tipa 'Australian Pink Floyd show', karta 3000 din, napune Sava centar. zashto? cemu? zive tudjim zivotom.. bezveze totalno.
nismo se razumeli. ova ''Danguba'' akcija je prihvatljiva skroz

Back