EXIT Festival 2009

moby nije nista posebno.....

[/B]

bas suprotno,coldplay je ok , a moby je teski smor od benda............

ja ga nimalo ne volim.....

moby uopste nije caroban.......coldplay je mnogo bolji od mobija cak ne mogu ni da se porede...............

to sto je mobi stariji ne mora da znaci da je i bolji,mobi je teska komercijala......................:thumbdown:

Vidis da si priznala da je Mobi komercijala.....:mrgreen:

pa nisam ja rekao da ja slusam coldplay,nego sam rekao da su bar bolji od mobija,citaj malo.....:rtfm::think:

ma covece shvati da je mobi komercijala.....................

Mislim da smo svi shvatili tvoj stav, nema potrebe da pišeš post sa skoro istim sadržajem milion puta. :roll:
I Moby i Coldplay i White Stripes su komercijalni muzičari, što ne znači nužno ništa loše.
A White Stripes uopšte nije neophodno da ponovo slušamo na Exitu, pošto je njihov nastup 2005. bio jedan od dosadnijih.
Interesantnije bi bilo dovedu bendove koje nismo imali prilike ranije da čujemo na Exitu.
Moj predlog je za početak Queens Of The Stone Age. :mrgreen:

Mislim da smo svi shvatili tvoj stav, nema potrebe da pišeš post sa skoro istim sadržajem milion puta. :roll:
I Moby i Coldplay i White Stripes su komercijalni muzičari, što ne znači nužno ništa loše.
A White Stripes uopšte nije neophodno da ponovo slušamo na Exitu, pošto je njihov nastup 2005. bio jedan od dosadnijih.
Interesantnije bi bilo dovedu bendove koje nismo imali prilike ranije da čujemo na Exitu.
Moj predlog je za početak Queens Of The Stone Age. :mrgreen:

a jel si ti sluso white stripes na exitu?

a jel si ti sluso white stripes na exitu?

Da, slušala sam ih, kako bih drugačije mogla da tvrdim da im je koncert bio prilično isprazan?!
Naravno, to je moj doživljaj njihovog nastupa, ali verujem da bi se mnogi koji su takođe prisustvovali složili sa mnom.
Mada, ni publika nije nešto preterano doprinela atmosferi na koncertu: imala sam utisak da je većina bila čula samo Seven Nation Army :roll:
Sve u svemu, mlako i razočaravajuće. :neutral:

za tvoje obavestenje ,ja nemam 12 godina nego 17.....

:eek:
ovde svaka tema ima svoju andju, izgleda....ne secam se da sam pomenula da ti imas 12 godina....da li imas 12 ili 17, veruj mi, to mi je nebitno, samo vidim da imas problem sa identitetom....gitarista white stripes.....iz detroita....
moby je svakako ime kome je mesto na exit-u, samo je pitanje ko ce jos doci....:think:

Back