EXIT, Englezi na precac zavoljeli?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

PUMIKAR

Obećava
Banovan
Poruka
71
O cemu bi li se tu moglo raditi?
Cak ih Engleski ambasador, posjecuje!
Ambasadorova cerka kampuje sa njima!

Jes, kako de nije, Englezi zeljni pop-roka, pa navalili u Srbiju?
Volio bi znati kakve im je benefite Engleska omogucila da dodju?

Sve me neki zmarci podilaze kad nam se Englezi pocnu slihtati, ko onomad 27. marta!
Samo da vidim koji ce skotovi srpski na Njemce poceti kamenje bacati???

O cemu bi li se tu moglo raditi?
Cak ih Engleski ambasador, posjecuje!
Ambasadorova cerka kampuje sa njima!

Jes, kako de nije, Englezi zeljni pop-roka, pa navalili u Srbiju?
Volio bi znati kakve im je benefite Engleska omogucila da dodju?

Sve me neki zmarci podilaze kad nam se Englezi pocnu slihtati, ko onomad 27. marta!
Samo da vidim koji ce skotovi srpski na Njemce poceti kamenje bacati???

Kako na kog nemca bace kamenja , a ti odmah udri felacio da ispraviš stvar kod švaba ?!!

Omladina Velike Britanije dolazi, prosek godina 22 do 23, šta oni znaju šta je politika, njih zanima samo muzika i jeftini piće i zezanje.

Englezi nikad neće voleti Srbe, uvek će biti mirođija u čorbi.

Управо тако. Неће Енгези волети никада никога, такви су, али као и сви - воле да се јефтино проводе.

Kako da ne,,,,,, muzika...........naravno, ta meka za Engleze je u Srbiji!:hahaha::hahaha:

Što da nije Meka, i tebi sada da neko kaže aj dođi u neku pm slepo crevo Evrope ili sveta, povratna karta do tamo 100 e ali je recimo pivo prvedeno u dinare 14 dinara a pljeska 56 din i ti bi otišao, poneo bi soma dinara i proveo bi se ko car.

Njima ovde sve džabaleska + njihova muzika.

Na stranu sto su nam bili neprijatelji i kada smo mislili da su uz nas, al' mislim da je ovo cisto zabave radi, marketing o prelepim srpkinjama je ucinio svoje, plus mizerne cene za njihov dzeparac, pazi dzeparac, ne standard, plus gansi, pristupacne droge i mnogi uzivaoci istih, fenomenalna zabava, dobitna kombinacija def... :lol:

Što da nije Meka, i tebi sada da neko kaže aj dođi u neku pm slepo crevo Evrope ili sveta, povratna karta do tamo 100 e ali je recimo pivo prvedeno u dinare 14 dinara a pljeska 56 din i ti bi otišao, poneo bi soma dinara i proveo bi se ko car.

Normalan li si???
Sta je to u Srbiji jeftinije nego u Engleskoj???
Nekad bilo!!!

Zasto do sad nije bilo Engleza na Exitu???

Na stranu sto su nam bili neprijatelji i kada smo mislili da su uz nas, al' mislim da je ovo cisto zabave radi, marketing o prelepim srpkinjama je ucinio svoje, plus mizerne cene za njihov dzeparac, pazi dzeparac, ne standard, plus gansi, pristupacne droge i mnogi uzivaoci istih, fenomenalna zabava, dobitna kombinacija def... :lol:

To nije marketing, to je činjenica.

+ se ogrebu za snošaj sa rasnim domorotkinjama...

Šta ćeš bolje???

U se, na se i poda se.... Smisao života...

OK., ajmo ovako!
Bilo je to sve i pretprosle, te prosle godine, a Engleza ni od korova!:ok:
Koga su zmije ujedale i gustera se plasi, sa Englezima nema slucaja!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Normalan li si???
Sta je to u Srbiji jeftinije nego u Engleskoj???
Nekad bilo!!!

Zasto do sad nije bilo Engleza na Exitu???

Ti kao da si rođen pre 5 dana, pa pivo u Engleskoj na festivalu ne možeš da nađeš ispod 3-4-5 funti, ovde ga piju za manje od dve funte alo :rtfm:

Išao sam na svaki Exit osim 2001 i 2005, uvek je bilo Engleza, Škota, Velšana, Iraca, a i ljudi iz svih delova Evrope.

Od svih stranaca, Ostrvljana ima ubedljivo najviše na Exitu, njima je ovde do yaya bre :worth:

Ti kao da si rođen pre 5 dana, pa pivo u Engleskoj na festivalu ne možeš da nađeš ispod 3-4-5 funti, ovde ga piju za manje od dve funte alo :rtfm:

Išao sam na svaki Exit osim 2001 i 2005, uvek je bilo Engleza, Škota, Velšana, Iraca, a i ljudi iz svih delova Evrope.

Od svih stranaca, Ostrvljana ima ubedljivo najviše na Exitu, njima je ovde do yaya bre :worth:

ma bre nije ni samo to... Mi smo za njih čista egzotika i neotkriveno područje...

Englezi su avanturisti i vole da se dobro zayebavaju... Idu svuda gde im se učini da je interesantno...

Nije tacno, u ovom broju Engleza nikad!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back