EXIT, Englezi na precac zavoljeli?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko šta voli, nema razloga niko ničije da suzbija ili omalovažava, kamo sreće da postoji još 10 festivala za svačiji ukus. I Guča bi mogla, kad bi fokus bio zaista na kvalitetnoj trubi, biti jak brend koji bi pohodile na desetine hiljada stranaca. Balkanski pleh orkestri su vrlo slušana egzotika na zapadu i to bi valjalo iskoristiti.

Ovi koji omalovažavaju Engleze trebali bi znati da, koliko god nas Grci vole, svakog engleskog gosta vole još više. Jer prosečan Srbin ide sa džeparcem od 300 eur na more, a Englez sa 1200. Tako bi i mi mogli malo gledati, ne bi škodilo.

Mržnja i paranoja pojedinaca zaista nije za komentar. A droge na Exitu u proseku nema više nego na random seoskoj zabavi iz srpske unutrašnjosti.

Ма шалим се бре, наравно да свако може да бира своје. Али ми је смешна ова сељачка граја око Егзита, а дали би своје мале њивице да присмрде један дан на мејн стејџ... Балканско проклетство - сваки туђи успех је за презир.

to sam se i ja pre neeki dan PO PRVI PUT pitaao, mislim, mnogo je daleko engleska da bi oni iz cista mira dosli ovdee da slkuskaju neka polupoznata imena

Та полупозната имена су фестивалски хитови у Енглеској, зато их и турају као главне звезде, без обзира на њихову малу популарност овде.

....ja gotivim one engleske marginalce tipa Del Boy-a.....imao sam čast da upoznam jednog i lud je totalno......e sad kad on ne voli Englesku državu, i taj njihov nobles zašto bi ih ja uopšte poštovao.......pričao mi je da u Engleskoj imaš dva potpuno različita i odvojena sveta te da se u Srbiji oseća daleko slobodnijim..........

Ne, trebao bi od njega usvojiti kritički stav prema svojoj državi, noblesu i preovlađujućim vrednostima.

to sam se i ja pre neeki dan PO PRVI PUT pitaao, mislim, mnogo je daleko engleska da bi oni iz cista mira dosli ovdee da slkuskaju neka polupoznata imena
Evo primer koliko zapravo neznanje vodi i do odsustva samopoštovanja. EXIT je najbolji i najrelevantniji festival u jugoistočnoj Evropi. New Order, Erykah Badu....su sve samo ne ''poluanonimna imena''.I ne samo iz Engleske, uvek je prisutan, pazi sad - solidan broj Australijanaca. Postoje ljudi koji jednostavno uživaju u letnjim festivalima, i što egzotičnije i dalje, zapravo tim bolje.

Evo primer koliko zapravo neznanje vodi i do odsustva samopoštovanja. EXIT je najbolji i najrelevantniji festival u jugoistočnoj Evropi. New Order, Erykah Badu....su sve samo ne ''poluanonimna imena''.I ne samo iz Engleske, uvek je prisutan, pazi sad - solidan broj Australijanaca. Postoje ljudi koji jednostavno uživaju u letnjim festivalima, i što egzotičnije i dalje, zapravo tim bolje.
dobro drugar, to je leeepo i provod na exitu je super, ali je cinjenica da su u deficitu sa super imenima u poslednje 2, 3 godine recimo

O cemu bi li se tu moglo raditi?
Cak ih Engleski ambasador, posjecuje!
Ambasadorova cerka kampuje sa njima!

Jes, kako de nije, Englezi zeljni pop-roka, pa navalili u Srbiju?
Volio bi znati kakve im je benefite Engleska omogucila da dodju?

Sve me neki zmarci podilaze kad nam se Englezi pocnu slihtati, ko onomad 27. marta!
Samo da vidim koji ce skotovi srpski na Njemce poceti kamenje bacati???

:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Није да енглези нешто воле Егзит и Србију,него им је то једина дестинација у свету на којој их неће потаманити као на Филипинима ,кад су у Мумбају настраделе хиљаде Енглеза и Аустралијанаца....
Србија је једина земља на свету коју су Енглези бомбардовали и то више пута а да не гаји презир према њима..... Не треба ми да се чудимо њима него нама....

:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Није да енглези нешто воле Егзит и Србију,него им је то једина дестинација у свету на којој их неће потаманити као на Филипинима ,кад су у Мумбају настраделе хиљаде Енглеза и Аустралијанаца....
Србија је једина земља на свету коју су Енглези бомбардовали и то више пута а да не гаји презир према њима..... Не треба ми да се чудимо њима него нама....
Ne lupetaj.

http://www.zelenkovac.org//index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=73&Itemid=63
http://www.lonelyplanet.com/thorntree/thread.jspa?threadID=2081643
Hi all, I am currently in Jajce... It is wonderful here ! and all my onwards travel plans have gone out the window for the time being.

For those who asked if there is cheap accomodation here, I found the Jajce youth hostel, which I think must be quite new.... but anyway, they are a lovely family who run it, it is really clean and tidy and 8 euros to stay in the dorm room. I recommend it, I have got stuck here anyway :)

However next weekend 22/23/24th July.... there is a music festival at a place called Zelenkovac, which looks brilliant !!! look up the place on the web, it's on there.

I am definately going !! and would love some English speaking company :)

Send me a mail if you fancy it ! I'm on maryanneparnell@yahoo.co.uk

M
x
Ovo je od prošle godine poziv od omladinke iz Engleske, pa vi vidite ko će preuzeti EXIT ako Englezima zgadite dolazak u Novi Sad.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back