EXIT, Englezi na precac zavoljeli?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad sam video kako se Grci slihtaju Englezima i Nemcima ,ovi nasi su pocetnici.A tek Hrvati njihovim penzosima ....pare su to i to prave. Moramo i mi malo da strpnemo od te love ipak se to vekovima akumuliralo u tim zemljama,sta je za njih par stotina evra. To su oni pokupili u zlatu dok su bili kolonijalne sile.

EXIT je jedini zaista hvale vredan ''brand'' Srbije, nešto zaista aktuelno, ''svetsko a naše''

Zato Englezi i dolaze, muzički festivali u letnjim mesecima ako niste znali, vrlo su popularni. Roskilde, Bennicasim, Glastonbury...i u društvu 7-8 najboljih evropskih svakako i EXIT.

Ма све је то наркомански, чим не свирају под шатор, за сеоску славу... А нема ни хармоника, а ни певаљка

Ма све је то наркомански, чим не свирају под шатор, за сеоску славу... А нема ни хармоника, а ни певаљка

Ti kao ne slusas narodnjake.

Pa ti si poceo da dudlas pivo na Cecinu sisu... Saban ti je lektira...

A bez onog travestita ne mozes da zaspis.

Kako se zove ona narkomanka sto ima pitanje o njoj na prijemnom na fakultetu?

Ko šta voli, nema razloga niko ničije da suzbija ili omalovažava, kamo sreće da postoji još 10 festivala za svačiji ukus. I Guča bi mogla, kad bi fokus bio zaista na kvalitetnoj trubi, biti jak brend koji bi pohodile na desetine hiljada stranaca. Balkanski pleh orkestri su vrlo slušana egzotika na zapadu i to bi valjalo iskoristiti.

Ovi koji omalovažavaju Engleze trebali bi znati da, koliko god nas Grci vole, svakog engleskog gosta vole još više. Jer prosečan Srbin ide sa džeparcem od 300 eur na more, a Englez sa 1200. Tako bi i mi mogli malo gledati, ne bi škodilo.

Mržnja i paranoja pojedinaca zaista nije za komentar. A droge na Exitu u proseku nema više nego na random seoskoj zabavi iz srpske unutrašnjosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back