Exit 2023 u Novom Sadu

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
240.784
Eto nama novog EXIT-a za koji dan. Ko će sve tu biti možete videti na ovom linku:

https://www.exitfest.org/program

Lično preferiram domaće snage oličene pored ostalih i u ovim lepim devojkama:

1688478323518.png

Dakle žestoke Beograđanke koje se zajednički zovu Jenner dopadaju mi se ne samo muzički nego da se ne lažemo i fizički. Prosto ne znam koju bih pre.
Ko se vama dopada od ovogodišnjih izvođača? Da li ćete doći?

Eto nama novog EXIT-a za koji dan. Ko će sve tu biti možete videti na ovom linku:

https://www.exitfest.org/program

Lično preferiram domaće snage oličene pored ostalih i u ovim lepim devojkama:

Pogledajte prilog 1372194

Dakle žestoke Beograđanke koje se zajednički zovu Jenner dopadaju mi se ne samo muzički nego da se ne lažemo i fizički. Prosto ne znam koju bih pre.
Ko se vama dopada od ovogodišnjih izvođača? Da li ćete doći?
Не волим егзит

Dobro, ko voli nek' izvoli, ko neće ne mora. Ukusi su različiti.
Za one koji misle da dođu, naročito iz Beograda ovo može biti zanimljivo:

Туристима и посетиоцима Егзит фестивала ОЛАКШАНО ПУТОВАЊЕ: Брзим возовима ДО ПЕТРОВАРАДИНСКЕ ТВРЂАВЕ​

Егзит фестивал и Србија воз одлучили су да поново обрадују фестивалску публику, те да им олакшају и убрзају пут до Петроварадинске тврђаве.
в

Фото: Србија воз
И ове године од 6. до 9. јула епицентар забаве биће на Тврђави, а специјално за ту прилику уводе се посебне линије возова на релацији Београд – Нови Сад. Захваљујући додатним поласцима возова током трајања фестивала, посетиоцима из Београда до Егзита и назад требаће мање од сат времена, а путоваће безбедно и удобно.
Поред више од 30 редовних дневних полазака, биће организовани и додатни поласци. Возови ће кретати из правца Београда према Новом Саду у 00.10 и 01.00 час, те из правца Новог Сада према Београду у 1.30, 2.30, 3.30 и 4.30 часова. Сви возови стајаће на железничкој станици Петроварадин, у непосредној близини Тврђаве, као и на станицама Нови Београд, Земун, Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка, Сремски Карловци и Нови Сад, чиме ће долазак и одлазак на фестивал возом бити омогућен и за све посетиоце са ових локација. Карте за додатне линије доступне су за куповину путем мобилне апликације или veb-sajta Srbija voza уз попуст од пет одсто, као и на благајнама и картоматима.
Карта за Регио воз који стаје на највећем броју станица на путу од Београда до Новог Сада и који ову релацију прелази за 50 минута кошта 373 дин у једном правцу, карта за Регио експрес воз који стаје на седам успутних станица и путује 46 минута кошта 430 динара, а карта за брзи „Соко“ Интерцитy воз, који од станице Београд центар до Новог Сада стиже за 33 минута, кошта 730 динара.

https://www.dnevnik.rs/drustvo/turi...no-putovane-brzim-vozovima-do-petrovaradinske

Poslednja izmena:
Svake godine krenu iste kritike - kako dolaze narkomani i kako ostaje smece. Smeca imamo stalno dame i gospodo. Vise smeca ostane nakon SNS mitinga nego nakon EXITA. Sto se narkomana tice - vise ih ima u prosecnom klubu nego na exitu.
U pravu si gospodine.
Nije to samo zbog Egzita, kao što je i Dlugomir napisao.
U suštini, mi smo stoka, a ne ljudi
(Stoko , izvini)
Sve što se može ruinirati-uništimo.
Sve što se može uprljati -zagadimo.
Ni obraza, ni morala , ni osnovne kulture.
"Nije moje-baš me briga."-moto.

I tako je otišao Exit. Po meni bilo je i boljih. Kako vi cenite?

znam ekipu koja je radila na sankovima, kazu smesan naspram predhodnih godina
naravno to je zato sto ne mozes praviti ljude budalama
i drugar jedan inace radi u kaficu gde sam stalan neke od cena :

pljeka mala jedva 100g mesa - 700din
voda 0.33 - 250-300din
toceni hajniken 0.5 (naravno nikad ne dobijes preko 0.4) - 500din

kaze jos da je zaduzio 50 buradi za toceno piva a razduzio 32 !!!
kaze predhodnih godina nezamislivo bilo da mu tih 50 potraje tri dana tj. cet+pet+sub ...

ako on laze mene ja lazem vas :D

Zao mi je sto nisam bio jer sam zeleo samo na Prodidzi da idem al sta je tu je ... doce oni opet :D

Back