Evrovizija 2023 - debata

Hoćete pratiti Evroviziju ove godine?

• Ukupno glasova
    29

Moje predviđanje za "Pesma za Evroviziju 2023"(pre emisije)

Polufinale 1 (prvih 8 ide u finale)
1. Luke Black – Samo mi se spava
2. Filip Baloš – Novi plan drugi san
3. Savo Perović – Presidente
4. Angellina – Lanac
5. Princ – Cvet sa Istoka
6. Mattia Zanatta i Angela Kassiani
7. Nađa – Moj prvi ožiljak na duši
8.
Boris Subotić – Nedostupan
9. Hercenšlus – Vremenska zona
10. Stefan Shy – Od jastuka do jastuka
11. Tijana Dapčević – Mamim
12. Empathy Soul Project – Indigo
13. CHEGI & Braća Bluz Bend – Svadba ili kavga
14. Filip Žmaher – Čujemo se sutra
15. Igor Stanojević – Iza duge
16.
Adem Mehmedović – Osmeh

Polufinale 2 (prvih 8 ide u finale)
1. Hurricane – Zumi zimi zami
2. Zejna – Rumba
3. Duo Grand – Viva la Vida
4. Frajle – Neka neka
5. Dzipsii – Greh
6. Filarri – Posle mene
7. Andjela – Loše procene
8.
Ivona – U noćima
9. Gift – Liberta
10. Eegor – Starac dana
11. Milan Bujaković – Fenomen
12. Doris Milošević – Tišina
13. Egret – Ako shvatim kasno
14. Jelena Vlahović – Kao grom iz vedra neba
15. Nadia – Devojka tvog dečka
16. Igor Vince i Bane Lalić – Zato što volim

Finale
1. Luke Black – Samo mi se spava
2. Hurricane – Zumi zimi zami
3. Filip Baloš – Novi plan drugi san
4. Zejna – Rumba
5. Savo Perović – Presidente
6. Angellina – Lanac
7. Princ – Cvet sa Istoka
8. Duo Grand – Viva la Vida
9. Frajle – Neka neka
10. Mattia Zanatta i Angela Kassiani
11. Nađa – Moj prvi ožiljak na duši
12. Dzipsii – Greh
13. Filarri – Posle mene
14. Boris Subotić – Nedostupan
15. Andjela – Loše procene
16. Ivona – U noćima

Luke Black – Samo mi se spava​

Lično smatram da možemo do finala evrovizije sa ovom pesmom ali da ćemo se boriti za visoko 17 mesto u finalu.

VEČERAS POČINJE TRKA ZA EVROVIZIJU Oni se bore da predstavljaju Srbiju, a među voditeljima glumac OVO JE PRAVO IZNENAĐENJE​

Na ovogodišnji konkurs za "Pesmu za Evroviziju" prijavio se rekordni broj kompozicija, a 32 numere će učestvovati u nacionalnom izboru.

Tokom dve polufinalne večeri 1. i 2. marta predstaviće se po 16 kompozicija, najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 4. marta u velikom finalu za pobedu, a najbolja po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Liverpulu.

https://www.blic.rs/zabava/beovizija-2023-kompletan-spisak-izvodaca-u-prvom-polufinalu/1p6prjf

Srednje zalosno
Средње жалосно или танко што се тиче музичких нумера. И то мало што је остало од музике, убише водитељи. Колико ли их само има и стално ничу као печурке после кише? Ако би се измерило време потрошено на извођење (певање) и време потрошено на безвезна водитељска преклапања да су певачи два до три пута у дефициту са временом. Једноставно, водитељи су наружили ,,Песму за Евровизију''.

Iz druge polufinalne večeri u finale su se plasirali Frajle (Neka, neka), Nadja (Devojka tvog dečka), Filarri (Posle mene), Gift (LIberta), Hurricane (Zumi, zimi, zami), Dzipsi (Greh), Zejna (Rumba) i Duo Grand (Viva la Vida).

Iz prvog i drugog polufinala plasiralo se osam najbolje rangiranih kompozicija za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Redosled po kojem su prozvani finalisti nije i redosled osvojenih glasova.

Iz druge polufinalne večeri u finale su se plasirali Frajle (Neka, neka), Nadja (Devojka tvog dečka), Filarri (Posle mene), Gift (LIberta), Hurricane (Zumi, zimi, zami), Dzipsi (Greh), Zejna (Rumba) i Duo Grand (Viva la Vida).

Iz prvog i drugog polufinala plasiralo se osam najbolje rangiranih kompozicija za koje će u odnosu 50 prema 50 odsto glasati publika i stručni žiri.

Redosled po kojem su prozvani finalisti nije i redosled osvojenih glasova.
Пријатно ме изненадила група ,,Duo Grand (Viva la Vida)'' добрим певањем. Баш онако питко и бекријски.

Back