Evrovizija 2012

sigurnou prvih 5,cak mislim u prva tri.:heart::ok::klap:

koliko god da je pesma dobra, uvek svako glasa za komšiju, ruski blok izabere jednog, i svi njega filuju sa 12 poena... to je najveći problem
neke jako dobre pesme završiše u dnu tablele jer nisu imale podršku komšiluka

što se mene tiče, bitno je da pošaljemo dobru pesmu i dobrog pevača, da se ne blamiramo (ko sa Cipelom), i da čovek da sve od sebe... sve ostalo nije do njega

O čemu ti pričaš? Ja sam lepo reko da sam mislio da je normalna etno pesma, što bi bilo skroz simpatično.
A u stvari, pesma je totalna sprdnja, a kako i ne bi bila kad se zove Party For Everybody.

Mnogi smatraju da ce rusija ove godine ostvariti veliki uspeh na esc.Moje je misljenje da ce uci u finale i tamo sigurno ostvariti rezultat top 5-10,ali ne i pobediti zbog toga sto u glasanju ucestvuje televolting i ziri sa 50/50% a realno sumnjam da ce ziri ovoj pesmi davati visok broj poena jer su u pitanju "lake note",tako je i Italija,sa svojoj dzez-bluz pesmom, prosle godine bila druga jer je ziri upravo njenom izvodjacu davao visok broj poena.a sto se tice zeljkove pesme,nisam nesto odusevljen.Nije mi jasno zasto saljemo bas njega kad ima dosta dobrih drugih izvodjaca.U svakom slucaju bice ove godine za srbiju top 5 a ko ce pobediti?......sacekajmo maj mesec.....

O čemu ti pričaš? Ja sam lepo reko da sam mislio da je normalna etno pesma, što bi bilo skroz simpatično.
A u stvari, pesma je totalna sprdnja, a kako i ne bi bila kad se zove Party For Everybody.

Normalna etno pesma i "fazon pesma" nisu isto, al nema veze. Dopada nam se oboma. Nego sudeci prema ovome sto sam nasao, bas su interesantne zbog spoja etno muzike i moderne muzike, pa cak jedna od ovih gore pesama vuce na country.

Koliko sam ja cuo od ostalih, a sinoc pogledah ove sto se motaju po kladionicama tu oko nas (Danska, Irska, Svedska), ove bakice su daleko i prijatnije i slusljivije i simpaticnije od ostali, muzicki nisu jake, mada evo i ono dvoje prosle godine odkrestase i generalno su bili ocajni, pa VOILA - evo nas Bakuu. Ako cemo sa te strane, o kompletnosti pesme da se svidi i ziriju i publici, onda mi se cini da smo glavni favoriti kod zirija, medjutim mene kao publiku pesma ne "pogadja" ni najmanje. CAK ko god da pobedi, to nece biti jer je bio najbolji od najboljih, vec najmanje zlo od svega.

San marino primoren je da promeni pesmu ili bar deo teksta zbog toga sto se pominje facebook,sto je protiv esc pravila jer je zabranjeno reklamiranje proizvoda ili brendova-u ovom slucaju firme!Narednih par dana cemo videti da li su e iz san marina odlucili za novu pesmu ili menjanje teksta.

Moj favorit je definitivno Švedska, dobre su Norveška, Bugarska, i naravno Grci. Za Željka navijam samo jer je naš. Mada sam čula da su m prognoze poprilično dobr.

One ruske bakice su baš smešne. Možda bi smo mogli dogodine da pošaljemo neko naše slično pevačko društvance.

Back