EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
20210706-192329.jpg

Italijani nisu mogli igrati kao do sada jer Španci po običaju uhapsili loptu, medjutim Italijani su u svakom smislu efikasniji. Španci i da se igra još jedna utakmica imali bi gomilu šansi a ne bi dali puno golova. Sa druge strane Italijani nisu imali mnogo prilika ali da su ih imali koliko Španci dali bi više golova. U suštini ko god da prodje sutra Italijani će verovatno moći da igraju bolje i otvorenije u finalu.

Pre početka sam Italijane skroz otpisao. Ovaj tim mi je delovao skroz tanak. Ali Manćini je doktor! A Kijelini bi morao da dobije nagradu za sportistu godine!

Od kad znam za sebe, uvek sam na svim takmičenjima navijao za Engleze. Sad samo oni da ne osvoje. Zgadili su mi se sa njihovim "ic kaming houm" i njihovom nadmenošću. A ugaziće Dance 100%.

Ни 2 Италије не могу да победе јеубене енглезе у финалу...
све је напаковано из економско-политичких разлога како би енглеска размислила о свом "Брекситу"
јер и даље остатак ове труле западне европе не могу да замисле свој живот без енглеске и америке,
америке која је на издисају а већина светског капитала је и даље сконцентрисана у том -Лондон Ситију-.

да није тако,не би САМО енглези све своје досадашње утакмице играли кући(само ЈЕДНУ на неутралном терену)
и не би се позивали на НЕКИ ЗАКОН где ниједан жабар неће моћи да биде на трибинама њиховог усраног вемблија.

Back