PlaninskiKauboj
Zainteresovan član
- Poruka
- 411
Francuzi su prejaki,protiv Nemaca su odigrali onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu.
A ja sam ubeđen da neće osvojiti ovo EP.
Grizman dosta slabije igra u odnosu kako je igrao na SP.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Francuzi su prejaki,protiv Nemaca su odigrali onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu.
Po čemu si tako ubeđen? Ko im može stati na put? Jedino ko im se iole može suprostavit je BelgijaA ja sam ubeđen da neće osvojiti ovo EP.
Sa Mađarskom su odigrali nerešeno. Ej, Mađare nisu uspeli da pobede.Po čemu si tako ubeđen? Ko im može stati na put? Jedino ko im se iole može suprostavit je Belgija
Promasili su sto sansi...Sa Mađarskom su odigrali nerešeno. Ej, Mađare nisu uspeli da pobede.
Protiv Nemaca imaju pobedu samo zbog autogola. O čemu ima dalje da se priča? Mogu da se kladim da bi ih npr. Italijani demolirali da sutra igraju zajedno.
Španija je recimo osvojila EURO 2008 pa onda Svetsko 2010. I onda opet EURO 2012. Ali jeste to retko.To što su Francuzi osvojili SP ne znači da će osvojiti i EP. U velikoj većini slučajeva ona zemlja koja je osvojila jedno prvenstvo (evropsko ili svetsko) nije uzastopno osvojila sledeće prvenstvo.
Baš dobro što si tu Brate.Nadam se da se sjećaš šta sam ti govorio o Daliću onoga trena kad je postao izbornik.Imaju negdje postovi.Hrvatska 3 godine igra očajno ;i kad se pogledaju brojke-omjer pobjeda-neriješenih i poraza izgleda da smo gori i od Albanije.Pratim Hrvatsku uvijek istim žarom ali godine su tu pa sam na sve malo hladniji i razboritiji.Želim reći razloge zbog kojih prolazimo Škote.1.Škoti su favoriti(Škoti nisu Irci)(Škoti su počeli izigravati Engleze) Naravno i nas se pita nešto 1.uza sve nedaće ozljede potrošenost i dalićeve nebuloze koje traju 3 godine konačno se i nama sreća osmjehnula što se tiče EP.1996-nesreća2004-pokradeni 2008 teška nesreća 2012 nesreća -krađa,2016 nereća.I zašto sad sreća e pa zato brate eto-kakvi smo bili trebali su nam englezi utrpat 5 komada,česi još 3-4 ali nisu Česi sjajna ekipa ns je imala na konopcima i stali su kukavički nisu imali hrabrosti da nas izmasakriraju-i skoro ih dobišmo Vlašić i Petković 2 šanse.Nije pametno podcjenjivati Hrvatsku niti je je dobro naći se u ulozi favorita protiv Hrvata.Nije dobra ironija sudbine kada remiziraš protiv Engleza i čak budeš bolji pa ti se cijela nacija natovari na leđa.Nije dobro Škotima i nije im momenat dobar jer igraju protiv Hrvata-Hrvata poniženih ,ranjenih ali ne ubijenih.Kad nas Česi nisu ubili Škoti neće sihurno jer kao što rekoh Škoti nisu Irci a Hrvati nisu Srbi,Nisu Hrvati nikad bili europski Brazilci kaka nam vole tepati-Hrvati su Europski UrugvajFrancuska 1998, 2000
... i (sada vec pokojni) Kup konfederacija 2001.Francuska 1998, 2000...
Šta si govorio? Da nije dobro rješenje za izbornika? Kako nije kad smo bili 2. na svijetu? Svi mi znamo da od Rusije ne ličimo na ništa. Ali imamo rezultat. Prvi u grupi za EURO, 1. u grupi za SP trenutno, ostali 2x u elitnoj skupini lige nacija. On je svoje odradio i vrijeme je da ode. 3 godine nije uigrao ništa, igramo stihijski, na individualnu kvalitetu. Englezi i Česi nam nisu mogli zabit 3-4 gola jer su i jedna i druga ekipa goli *****. Mi Škote s ovakvom igrom možemo dobit jedino slučajno. To će opet biti mučenje i pobjeda 1:0, 2:1 u najboljem slučaju. Lako može bit poraz 3:0. Ne znam u čemu je problem, ali mi se na ovom prvenstvu raspadamo. Hrvatska koja izgleda kao da joj se ne da bit tamo. To nisam mislio da ću doživjet.Baš dobro što si tu Brate.Nadam se da se sjećaš šta sam ti govorio o Daliću onoga trena kad je postao izbornik.Imaju negdje postovi.Hrvatska 3 godine igra očajno ;i kad se pogledaju brojke-omjer pobjeda-neriješenih i poraza izgleda da smo gori i od Albanije.Pratim Hrvatsku uvijek istim žarom ali godine su tu pa sam na sve malo hladniji i razboritiji.Želim reći razloge zbog kojih prolazimo Škote.1.Škoti su favoriti(Škoti nisu Irci)(Škoti su počeli izigravati Engleze) Naravno i nas se pita nešto 1.uza sve nedaće ozljede potrošenost i dalićeve nebuloze koje traju 3 godine konačno se i nama sreća osmjehnula što se tiče EP.1996-nesreća2004-pokradeni 2008 teška nesreća 2012 nesreća -krađa,2016 nereća.I zašto sad sreća e pa zato brate eto-kakvi smo bili trebali su nam englezi utrpat 5 komada,česi još 3-4 ali nisu Česi sjajna ekipa ns je imala na konopcima i stali su kukavički nisu imali hrabrosti da nas izmasakriraju-i skoro ih dobišmo Vlašić i Petković 2 šanse.Nije pametno podcjenjivati Hrvatsku niti je je dobro naći se u ulozi favorita protiv Hrvata.Nije dobra ironija sudbine kada remiziraš protiv Engleza i čak budeš bolji pa ti se cijela nacija natovari na leđa.Nije dobro Škotima i nije im momenat dobar jer igraju protiv Hrvata-Hrvata poniženih ,ranjenih ali ne ubijenih.Kad nas Česi nisu ubili Škoti neće sihurno jer kao što rekoh Škoti nisu Irci a Hrvati nisu Srbi,Nisu Hrvati nikad bili europski Brazilci kaka nam vole tepati-Hrvati su Europski Urugvaj
Kada gledam Francuze imam osecaj da mogu da naprave sansu za gol kada god pozele.A ja sam ubeđen da neće osvojiti ovo EP.
Mene su Svabe impresionirale koliko su se digle za jedno 300% protiv Portugala sto kazhe stari "E Shvabe su toKada gledam Francuze imam osecaj da mogu da naprave sansu za gol kada god pozele.
Jedino neko nenormalno masenje zicera moze da spasi protivnika da izvuce nereseno...
Šta sam govorio sve je ostalo zapisano(i ovo će ostati zapisano) a sad ću ti reći da gazimo Škote ko plitak potok-2-3 razlikeŠta si govorio? Da nije dobro rješenje za izbornika? Kako nije kad smo bili 2. na svijetu? Svi mi znamo da od Rusije ne ličimo na ništa. Ali imamo rezultat. Prvi u grupi za EURO, 1. u grupi za SP trenutno, ostali 2x u elitnoj skupini lige nacija. On je svoje odradio i vrijeme je da ode. 3 godine nije uigrao ništa, igramo stihijski, na individualnu kvalitetu. Englezi i Česi nam nisu mogli zabit 3-4 gola jer su i jedna i druga ekipa goli *****. Mi Škote s ovakvom igrom možemo dobit jedino slučajno. To će opet biti mučenje i pobjeda 1:0, 2:1 u najboljem slučaju. Lako može bit poraz 3:0. Ne znam u čemu je problem, ali mi se na ovom prvenstvu raspadamo. Hrvatska koja izgleda kao da joj se ne da bit tamo. To nisam mislio da ću doživjet.
Danci zasluzeno dalje daleko su najvise su pokazali jos ono sa Eriksenem sto se desilo nema sta...Bio sam uz bracu Ruse na momenat djelovalo kao da mozhe biti guravo ali nista od toga Danci zasluzeno...Nemam pametija posla nego da me Rusi nerviraju ne Evropskom...Rusi da stave prst na chelo i da se zapitaju dal ce ici ovim putem da pucaju toliku lovu na strance a ne razvijaju domace igrace...I sto pre da maknu da maknu ovoga komunistickog policajca sto glumi trenera...Nemoj tako brate Čerčesov je dobro radio na Sp je mogao u polufinale a ispao je na penale od bolje Hrvatske,Rusi imaju krizu talenta-veću no ikada,šta je mogao on maknuti Džubu i promjeniti sustav-ništa nije mogao jer nema on boljih,Nemaju oni više Aršavina,Keržakova,Pogrebnjaka,Pavljučenka,Onopka,Kolodina pa i ajmo dublje u povijest nemaju odavno ništa slično Karpinu i Mostovoju,Rusi su pretromi a upali su u skupinu koja im ne leži i svi su tu puno brži od njih,Rusi su igrali taktički odlično,borili su se ali to je tako ,danas svako igra nogomet,ja Rusima jedino zamjeram što nisu bili hrabriji protiv Finaca pa da se tu mentalno dignu -onako dobili su ih na guzove a u nogometu ništa ne ide lako treba svaku utakmicu krvariti,Veliko je čudo što ovakva Rusija upće igra EP i što je igrala SP i umalo došla u polufinale
Italija osvaja Euro, ostali mogu da se komotno maknu da ne smetaju...
A nasa struka je do mojega.. kadar bolji od Rusije ali eto kad i ta petardirana Rusija igra Euro. Da smo prosli Skote u onoj grupi bi se mozda, ali mozda krljali s Hrvatima za trece mesto iako ni Cesi ni Englezi nisu bogzna sta a od Hrvata sam ocekivao vise. Igraju ko mi, preslikano.Pa u krizi su sa talentima jer su preplacivali godinama zvezde a sputavali svoj razvoj a pri tome i cim im izroni iole talentovan igrac lupaju im velike plate koje nece dobiti preko i onda tesko da novi mladji dobijaju sansu pokraj tih ustaljenih i time proizvodnju talenta svode na minimum...tako nekako...a imaju sve uslove da rade sjajno ali dzaba odbarali su pricu sve sad i odmah i da im klubovi imaju privid kvaliteta da mogu sa zapadnima na crtu...po meni skroz pogresna strategija...
Dosli su do cetvrtfinala jer su bili domacini...Ovaj trener je slab Srbija ga je ispratila na Euro sa petardom...i struka i kadar su im jako tanki...Ono je bila prava pricha sa Hidinkom treba da ulozhe u trenere s vana nek prekopiraju prichu od Belgije koja je od Holandije a imaju uslove i lovu za tako nesto...
A Skote cete dobiti rutinski bezobzira na sve...ali posle grupe idete kuci jasno jos ne znam na koga mozete naletiti moze biti teski debakl...

A nasa struka je do mojega.. kadar bolji od Rusije ali eto kad i ta petardirana Rusija igra Euro. Da smo prosli Skote u onoj grupi bi se mozda, ali mozda krljali s Hrvatima za trece mesto iako ni Cesi ni Englezi nisu bogzna sta a od Hrvata sam ocekivao vise. Igraju ko mi, preslikano.
Jedino ako bi Stefan Mitrovic stavio u dzep Kejna, Sika ili Rebica![]()
Belgija ne misli tako. A ni Francuska.Italija osvaja Euro, ostali mogu da se komotno maknu da ne smetaju...
Pa kako igra Kejn Bogami i Rebic nebi ih bio problem staviti u dzep...sami se "dzepuju"....A nasa struka je do mojega.. kadar bolji od Rusije ali eto kad i ta petardirana Rusija igra Euro. Da smo prosli Skote u onoj grupi bi se mozda, ali mozda krljali s Hrvatima za trece mesto iako ni Cesi ni Englezi nisu bogzna sta a od Hrvata sam ocekivao vise. Igraju ko mi, preslikano.
Jedino ako bi Stefan Mitrovic stavio u dzep Kejna, Sika ili Rebica![]()