EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Pa kako igra Kejn Bogami i Rebic nebi ih bio problem staviti u dzep...sami se "dzepuju"....
Pa jasno je da nam je losha struka brate...ali mi smo "uboga sirotinja" dok su Rusi do juche placali "Hulkove po 60 miliona"....oni imaju sve ali ama bash sve uslove da uvezu struku krenu da uche od njih udare temelje "sveCke"...
Bicemo mi super sa Piksijem....samo samo posle toliko razocarenja smk izgubili kompas...pa posle poraza od japana za ZNJ selekcijom u komentarima "smak sveta najgori smo na svetu"....
Vise sam mislio na to da nam je odbrana busna ko sir. Nekad smo imali odbranu Ivanovic-Vidic-Subotic-Kolarov i to svi na vrhuncu karijere , igrali u jakim premijerligasima a Subotic u tada mocnoj Borusiji pa se ni ta odbrana nije proslavila. Ovo danas kad ti Stefan fcking Mitrovic predstavlja standardnog stopera mozes igrati uvek 3+ protiv jacih selekcija.

Vise sam mislio na to da nam je odbrana busna ko sir. Nekad smo imali odbranu Ivanovic-Vidic-Subotic-Kolarov i to svi na vrhuncu karijere , igrali u jakim premijerligasima a Subotic u tada mocnoj Borusiji pa se ni ta odbrana nije proslavila. Ovo danas kad ti Stefan fcking Mitrovic predstavlja standardnog stopera mozes igrati uvek 3+ protiv jacih selekcija.
Ma sta me boli ***** za zadnjom linijom cjelu zadnju liniju mjenjam za novog Tadica....e on kad krene na dole bice jebeno...bili smo ***** kad je on bio na vrhuncu...

Hrvati dosta fino odigrali veceras , podsetili malo na onu ekipu iz Rusije , dali 2 prelepa gola (onaj brazilski gol Modrica verovatno gol prvenstva zasad).
Za razliku od prve dve utakmice delovali su motivisano, energicno, hitro, brzo, tehnicki doterano, lepo kombinovali i na kraju dali 3 gola i kao drugi u grupi otisli dalje gde cekaju drugoplasiranog izgrupe E gde su Spanija, Slovacka, Svedska i Poljska a realno sve 4 ekipe su prolazne, pa ono iako su delovali dosta tunjavo i neubedljivo mogao bi da bude ovo jos jedan uspesan ili relativno uspesan turnir za njih , ono samim prolaskom u nokaut fazu neki primarni cilj su vec ostvarili.

Mada Skoti iako su imali otvorenu utakmicu na 1:1, ipak ono morali su da imaju ludacki dobar dan da bi dobili Hrvate a Hrvati jos jedan los , a posle dve blede partije protiv Engleza i Ceha tesko da su i trecu tekmu zaredom mogli da odigraju tako slabo.

Inace Hrvatima opet malo skripi u odbrani, mada oni nisu nikad bili ekipa koja zna da se brani i da igra defanzivno, oduvek su bili ekipa koja je koncipirana tako da igra napadacki fudbal i za gol vise i drugacije oni ne umeju da igraju.
Ono sto je ohrabrujuce za njih je to da opet se naziru neki novi mladi igraci i neke potencijalne buduce zvezde koji bi mogli da budu bitak faktor u nekom narednom periodu kao recimo Vlasic iz CSKA Moskve, Orsic i napadac Bruno Petkovic iz Dinamo Zagreba, onda onaj bek Josko Gvardiol koji ima samo 19 godina isto iz Dinama, Pasalic iz Atlante, Ivanusec isto iz Dinama, Juranovic sto igra u Legiji iz Varsave, Barisic iz Glazgov Rendzersa, Brekalo iz Volsburga i verujem da ce velika vecina njih u neko skorije vreme u neke jace i bogatije klubove a inace to su opet skoro sve pretezno ofanzivno orijentisani igraci, krila, ofanzivni vezni ili napadaci.

Онај спортски веле-стручњак Вишко или како се већ зове се синоћ на НоваС баш онако фино излупетао у најави утакмице. Нагрди хрвате као да су скуп рекреативаца, а шкоте хвали као да су Енглеска у најмању руку. Па те шкоте није победио само онај што је журио на воз.....и ми. Иначе утакмица је била прави пример тога да не побеђују ратници него зналци......баш ми иде на ону ствар кад се од фудбала прави нека мера за храброст, а у суштини поента је у вештини не у некој ратничкој храбрости али ајд навијачи ко навијачи, воле да гледају на фудбал као на битку. Лепо шкоти отпеваше химу, баш онако епски је било али џаба кад не умеш.

Poslednja izmena:
U 6 sati kljusina Morata.
Valjda će proraditi. :lol:
Inače iako sam stavio Francuze da osvajaju očigledno su nekako za sada ipak najjači Italijani, Holandjani, Belgijanci. Voleo bih ipak da Španci prorade jer volim to kako igraju. Takodje valjda će neki outsajder da proradi, ako smo imali Vels i Hrvatsku možda to budu neki tipa Danska, Švajcarska, Austrija. Bolje Austrija pa i Danska, u Austriji sve neki naši barem. Danska više zbog toga što im se desilo sa igračem.

Онај спортски веле-стручњак Вишко или како се већ зове се синоћ на НоваС баш онако фино излупетао у најави утакмице. Нагрди хрвате као да су скуп рекреативаца, а шкоте хвали као да су Енглеска у најмању руку. Па те шкоте није победио само онај што је журио на воз.....и ми. Иначе утакмица је била прави пример тога да не побеђују ратници него зналци......баш ми иде на ону ствар кад се од фудбала прави нека мера за храброст, а у суштини поента је у вештини не у некој ратничкој храбрости али ајд навијачи ко навијачи, воле да гледају на фудбал као на битку. Лепо шкоти отпеваше химу, баш онако епски је било али џаба кад не умеш.
Za ekipe poput Skotske je veliki uspeh da se uopste nadju na nekom prvenstvu i to mogu ostvariti samo na na tu borbu discoplinu hrabrost...tako da bitna je "hrabrost" itekako tako su nas dobili izasli hrabro sa visokim presingom(koji mi nismo mogli rjesiti majko rodjena)

Back