EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Uzgred, taman da se na ovom mestu oda počast jednoj od najvećih legendi koju je fudbal ikada iznedrio. Grande Marko Materaci, čovek koji je u finalu Mundijala dao autogol, gol, iznudio isključenje Zidana i pogodio u penal - seriji za pobedu. To mora da je najbolji učinak ikada u jednoj utakmici.

Dalic vec kuka da bi svedska bila laksa... Ne moze uvek kostur kao u rusiji...

Mediji dizu spance u nebesa kao snazna spanija a spanci nikad losiji... No svedjane ni poljake nisu mogli dobiti...

Sad ja ne znam dal ti trolujes ili se opet pravis lud , taj kostur u Rusiji im niko nije poklonio niti to stvar zreba vec jednostavno su se svojim igrama i rezultatima izborili da budu prvi u grupi i da u 1/8 finala umesto sa Francuskom igraju sa Danskom , kao i mi da da smo 98-me bili prvi u grupi ne bi igrali sa Holandjanima vec u 1/8 finala vec bi verovatno imali malo lakseg protivnika , inace i ovde ne igraju sa Spanijom umesto sa Svedskom zbog kostura ili zato sto nisu imali srece vec zato sto nisu izborili prvo mesto u grupi, vrlo prosto, mada da su bili treci u grupi igrali bi sa Holandijom a ovako mislim da im Spanija trenutno ipak malo vise lezi kao protivnik nego Holandija.
Sad Spanci definitivno jesu slabiji nego ranije ali ipak Spanija je uvek Spanija, mada iskreno ne znam da li bi im bilo bolje da su igrali sa Svedjanima, Svedjani su dobri, imaju dobru ekipu i onako su dosta cvrsti, odprilike nesto kao poboljsana verzija Skota s tim da su u napadu ipak opasniji od Skota i imaju nekoliko dobrih napadaca kao sto su Markus Berg, Dzonatan Ajzak iz Real Sosijedada, Larson iz Spartaka iz Moskve (inace sin od Henrika Larsona legende svedskog fudbala), Robin Kvaison koji vec godinama igra za Majnc u Bundes ligi , itd.
Takodje Svedjani su donekle slican tim kao Danska a Danci su ih ozbiljno namucili u 1/8 finala u Rusiji , ono Hrvati jesu drzali loptu, imali inicijativu, diktirali tempo igre ali tesko su dolazili do zavrsnog udarca , a generalno Hrvati su ekipa koja voli da igra za gol vise i koja voli da se nadigrava bas kao i Spanci, tako da im mozda Spanci cak i vise odgovaraju kao protivnik u ovom momentu , iako su recimo i Hrvati sigurno slabiji nego u Rusiji ili 2016. recimo opet mislim da nisu nista losiji od Spanaca i da su u najgorem slucaju za njih sanse 50:50.

Inace u 1/8 igraju Portugal i Belgija sto znaci da ce jedan od dva velika favorita morati da ispadne vec u 1/8 finala , inace drago mi je sto igraju Engleska i Nemacka jer iskreno ni jedne ni druge ne mogu da smislim i drago mi je sto ce makar jedan od njih ispasti.

Sad ja ne znam dal ti trolujes ili se opet pravis lud , taj kostur u Rusiji im niko nije poklonio niti to stvar zreba vec jednostavno su se svojim igrama i rezultatima izborili da budu prvi u grupi i da u 1/8 finala umesto sa Francuskom igraju sa Danskom , kao i mi da da smo 98-me bili prvi u grupi ne bi igrali sa Holandjanima vec u 1/8 finala vec bi verovatno imali malo lakseg protivnika , inace i ovde ne igraju sa Spanijom umesto sa Svedskom zbog kostura ili zato sto nisu imali srece vec zato sto nisu izborili prvo mesto u grupi, vrlo prosto, mada da su bili treci u grupi igrali bi sa Holandijom a ovako mislim da im Spanija trenutno ipak malo vise lezi kao protivnik nego Holandija.
Sad Spanci definitivno jesu slabiji nego ranije ali ipak Spanija je uvek Spanija, mada iskreno ne znam da li bi im bilo bolje da su igrali sa Svedjanima, Svedjani su dobri, imaju dobru ekipu i onako su dosta cvrsti, odprilike nesto kao poboljsana verzija Skota s tim da su u napadu ipak opasniji od Skota i imaju nekoliko dobrih napadaca kao sto su Markus Berg, Dzonatan Ajzak iz Real Sosijedada, Larson iz Spartaka iz Moskve (inace sin od Henrika Larsona legende svedskog fudbala), Robin Kvaison koji vec godinama igra za Majnc u Bundes ligi , itd.
Takodje Svedjani su donekle slican tim kao Danska a Danci su ih ozbiljno namucili u 1/8 finala u Rusiji , ono Hrvati jesu drzali loptu, imali inicijativu, diktirali tempo igre ali tesko su dolazili do zavrsnog udarca , a generalno Hrvati su ekipa koja voli da igra za gol vise i koja voli da se nadigrava bas kao i Spanci, tako da im mozda Spanci cak i vise odgovaraju kao protivnik u ovom momentu , iako su recimo i Hrvati sigurno slabiji nego u Rusiji ili 2016. recimo opet mislim da nisu nista losiji od Spanaca i da su u najgorem slucaju za njih sanse 50:50.
Boze mili...

Naslov na hr medijima:

Tezak put do finala za hrvatsku

Aj sad ti budi pametan...

Ubedjeni finalisti, misle brazil su pa je red svski put...

Ako prodju spaniju, sto nije nemoguce, jer su spanci losi, u cetvrtfinalu je francuska...

I to bi bilo to...

Ekipa ne kuži koliko su Španjolci ovdje jaki. I Švedska i Poljska su mogle proć kao Slovačka da je Španjolcima ušlo pola prilika koje su stvorili.
Tipicno hrvatski...

Ovde su svi pljuvali pre pocetka spaniju i posle dva kola takodje da slabiji tim nije dugo imala pogotovo napad bez zvucnih imena, sto je i realno kad im morata i olmo prvi izbor...

Sada kad su njih dobili, SPANCI ISPADOSE TESKA ARTILJERIJA!!!

Znam ja da bi vi opet dansku rusiju neke oenale i to, al ne morate kukati unaprijed i od muve praviti magarca...

Vaši i naši forumi 2021
Nervozan si opet što je Hrvatska prošla dalje, opet.
Španjolci slabi bez velikih imena, Talijani jaki sa superzvijezdama.
Španjolska je slaba. Ko je onda jak? 3-4 reprezentacije su jake, ostalih 20 ništa ne valja. Tako su svi ovdje pisali, tako onda i je. 😂

Poslednja izmena:
Puna podrška za naše zapadne odmetnute Srbe, znam da ima puno naših koji tamo igraju Perišić, Subašić, Modrić, Oršić i ostali, dobri su to momci samo izgubljeni fašističkom propagandom što im serviraju njihovi domoljubi i Ustaše.
Nadam se da će naši proći Španiju

Materazzi je glumio frajera, maltretirao slabije od sebe, radio namjerne grube faulove kako bi ozljedio itd. Ali onda je odlučio to učiniti Ibrahimoviću. S dvije noge, leteći, je namjerno ušao u Zlatana. Nekoliko sezona kasnije Zlatan je leteći s dvije noge ušao u Materazzija, čepovi u tijelo, koljeno u glavu, Materazzi u bolnicu.

Inače, karte za Hrvatski sektor u Kopenhagenu su rasprodane, tako da će repka imati podršku s tribina. Nastupiti ćemo u rezervnoj varijanti dresova u kojima su ostvarene neke od legendarnih pobjeda. Nadamo se dobroj utakmici, dobrom nastupu Hrvatske i prolasku protiv probuđene Španjolske.

Back