- Poruka
- 63.704
Ubise ih nemci...Ma gde sumnjiv bre gol cist gol Portugala i opravdano nemcim ponisten!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubise ih nemci...Ma gde sumnjiv bre gol cist gol Portugala i opravdano nemcim ponisten!
Definitivno Portugal kad oce moze ali isuvise non salantano deluju Njemci su ih mogli sahraniti u prvom...nadigali su ih dobro je za Portugal da je samo ostalo 2:1 na na poluvremenu...Ubise ih nemci...
Ma sta kad hoce... Bunkeraske jajare, koje protiv jakih parkoraju autobus i trce ko ludi ako im uspe kontra... Silje ***** na slabijim ekipama... I od nas su mogli izgubiti... Oni su ko sevilja, natguze se realu i barsi a ostre kitu na majorkom, hetafeom, osasunom...Definitivno Portugal kad oce moze ali isuvise non salantano deluju Njemci su ih mogli sahraniti u prvom...nadigali su ih dobro je za Portugal da je samo ostalo 2:1 na na poluvremenu...
To su nemci.A i Haverc nam svima odgovorio kad se pitamo sta igra![]()
Pa rekao sam da ima to i to jeste kvalitet ali idalje mi je zesce antipatican isto tako Nemcima svaki turnir sto pre zhelim da odu kuci...koliko got oni bili bili jaki i dobro igrali..."Nemci igraju 90 minuta bajo ako treba i 120To su nemci.
Mlad si, ne znas ih jos dobro. Ismejavas milera a on ima osecaj biti na pravom mestu u pravo vreme...
Lepo sam govorio ne podcenjujte nemce...
Voleo bih da francuzi dobiju portugal i posalju ih kuci... Mada i sa tri boda mogu dalje...
Ne volim cigane portugalske...
Nisi ti nas. Aman covece.da bi bio nas ne mozes pljuvati po srbiji, falio mila, i druge dusmane...Ovo kao preokret svaba 76 na Marakani protiv nas.
Ko je Hrvat? Nemanja Nikolic i ko jos? Ja gledam sastav i samo mi je logicno da moze biti Mate Vida Hrvat.Занимљиво, један Хрват и један Србин у мађарској репрезентацији....
Nikolic je Srbin...Ko je Hrvat? Nemanja Nikolic i ko jos? Ja gledam sastav i samo mi je logicno da moze biti Mate Vida Hrvat.
Znam da je nas iz Sente I Holender iz Kg. Ko je Hrvat?Nikolic je Srbin...
Lovrencic.Ko je Hrvat? Nemanja Nikolic i ko jos? Ja gledam sastav i samo mi je logicno da moze biti Mate Vida Hrvat.