EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Definitivno Portugal kad oce moze ali isuvise non salantano deluju Njemci su ih mogli sahraniti u prvom...nadigali su ih dobro je za Portugal da je samo ostalo 2:1 na na poluvremenu...
Ma sta kad hoce... Bunkeraske jajare, koje protiv jakih parkoraju autobus i trce ko ludi ako im uspe kontra... Silje ***** na slabijim ekipama... I od nas su mogli izgubiti... Oni su ko sevilja, natguze se realu i barsi a ostre kitu na majorkom, hetafeom, osasunom...

Neka ih dobiju nemci, morace potom sa francuzima na noz... Ici ce na bod a onda ce im embape uvali, za revans onaj u finalu.... I nek idu kuci cigani i ronaldo koji jeste majstor ali je retardirani debilko...

To su nemci.

Mlad si, ne znas ih jos dobro. Ismejavas milera a on ima osecaj biti na pravom mestu u pravo vreme...
Lepo sam govorio ne podcenjujte nemce...

Voleo bih da francuzi dobiju portugal i posalju ih kuci... Mada i sa tri boda mogu dalje...

Ne volim cigane portugalske...
Pa rekao sam da ima to i to jeste kvalitet ali idalje mi je zesce antipatican isto tako Nemcima svaki turnir sto pre zhelim da odu kuci...koliko got oni bili bili jaki i dobro igrali..."Nemci igraju 90 minuta bajo ako treba i 120 :D "

Danas se sigurno menjao za dres.

1624128367738.jpeg

Ali su opet imali dve izvandredne sanse Poljaci...Mozda je malo nezahvalno reci i tesko sta covek moze mu zameriti Levandovski jeste insitucija i svaka njemu cast za sve dosada u karijeri...ali ovo mu nije prvi put da kada je gusto i imas samo jednu sansu da prelomis on ne uspeva...ovo mu se i u Bajernu zna desiti...

Poslednja izmena:
Италијани убедљиво најбољи, екстремно мотивисани и играју као да нису никад играли велико такмичење. Они су главни фаворити по мени. Шпанци највеће разочарење, донекле и очекивано због великих резова... Немачка стандардно - не можеш да је отпишеш никад..... Холанђани би могли далеко. Енглеска очекивано разочарење, то им је традиција. Француска опуштена скроз....ако се тргну из балканског мода који каже "лако ћемо" - немају конкуренцију. Белгија испада у осмини финала.

Back