EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Naši deĆki za doma spremni kak mi se čini, naša momćad nikakva, onaj Rebić samo trči ko muva bez glave, Modrić omatoreo stariji od Federera.
BTW onaj penal nije bio al jbg dobro ga je Lovren opaučio laktom, inače nisam video u životu prgavijeg nogometaša

Naši deĆki za doma spremni kak mi se čini, naša momćad nikakva, onaj Rebić samo trči ko muva bez glave, Modrić omatoreo stariji od Federera.
BTW onaj penal nije bio al jbg dobro ga je Lovren opaučio laktom, inače nisam video u životu prgavijeg nogometaša
Nije mi bas jasno zasto guraju Rebica u spic,decko nije za tu poziciju,cist penal opaoucio ga je po labrnji bez ikakve potrebe.
Sve mi se cini da ce morati Mamic ponovo da zavodi red u savezu...

A jesu petljavi ovi Česi, celu utakmicu nisu poštenu šansu imali i onda još izvuku remi :cepanje: :cepanje:
Hercegovac Dalić dobre izmene napravio, ma čim je izbacio Rebića nemoš pogrešit. Srbin Perišić najbolji igrač i onaj gol što je zabio apsolutno krivi češki bekovi koji su zaspali na onaj odma brzo izveden faul.

Све се враћа.све се плаћа.
Немош ти у 3 утакмице се домогнеш финала једног СП-а ПУТЕМ ПЕНАЛА,
умислиш да си неко мудо да поновиш тако нешто,ипак се окреће што би се рекло.
Чеси били неупоредиво бољи,штета што нису добили.

dakle , kako sam i govorio, hrvatska nije reprezentacija neke jacine da se ti sad mozes olako usuditi reci oni su tu drugi bez ikakvih problema...

REKAO SAM I POGODIO DA NECE BITI LAKO SA CESIMA...MNOGI SU OVDE HVALOSPEVE BACALI NA UMISLJENU VELESILU...koja je ok repreyentacija ali daleko od sile i velesile...

rezultat je takav da smatram da ce obe reprezentacije proci dalje, jedna bar kao treca sa cetiri boda...

e sad ocekujemo svi poraz ceha od engleza, sto je realno, ali sa skotima bice cupavo hrvatima koji su bolji nema sumnje, mada ce skoti da kidaju bar bod da uzmu na prvenstvu...

videcemo, kako i rekoh bice tesko za kroasane, i bi tako...

tuca engleza i skota, skoti idu utakmicu na noz, rivalstvo i plus politicka netrpeljivost...

ne verujem da ce skoti imati ovoliku motivaciju protiv hrvata, to je sigurno...

mislim da bi po hrvatsku odgovaralo da uzmu sad bod, jer bi enlglezi igrali na noz protiv ceha, plus sto bi skoti bili zadovoljni bar bodom na prvenstvu u dosta teskoj grupi za njih...

bice cupavo..

Englezi su ultra precenjena i lazno naduvana ekipa.

5971728_keep_calm_england_it_is_not_coming_home.jpg

Hrvati su ocajni...sve u svemu...

Istina , ni senka one ekipe iz Rusije, nema ni tog kvaliteta igre nit te vatre i energije u njima, mada opet i ovakvi vrljavi kakvi su opet mogu da doguraju makar do 1/4 finala sto bi opet bio jedna sasvim solidan uspeh, jer ukoliko prodju grupu (sto ce se verovatno desiti ukoliko ne izgube od Skota) u 1/8 finala se ukrstaju sa grupom gde su Spanija, Svedska, Slovacka i Poljska a realno sve 4 ekipe su itekako pobedive , Spanci realno nikad slabiji a protiv Svedske, Slovacke ili Poljske bi sigurno bili favoriti.

Istina , ni senka one ekipe iz Rusije, nema ni tog kvaliteta igre nit te vatre i energije u njima, mada opet i ovakvi vrljavi kakvi su opet mogu da doguraju makar do 1/4 finala sto bi opet bio jedna sasvim solidan uspeh, jer ukoliko prodju grupu (sto ce se verovatno desiti ukoliko ne izgube od Skota) u 1/8 finala se ukrstaju sa grupom gde su Spanija, Svedska, Slovacka i Poljska a realno sve 4 ekipe su itekako pobedive , Spanci realno nikad slabiji a protiv Svedske, Slovacke ili Poljske bi sigurno bili favoriti.
Ma svako mozhe proci grupu i pobediti sledecu tekmu...zenit te generacije je prosao...jasno...ali imaju oni talentovanih klinaca...al ovaj Dalic veze nema sta ce snjima...

Ma svako mozhe proci grupu i pobediti sledecu tekmu...zenit te generacije je prosao...jasno...ali imaju oni talentovanih klinaca...al ovaj Dalic veze nema sta ce snjima...

Pa da i ja mislim da su oni svoj vrhunac doziveli u Rusiji i da nakon toga je bio ocekivan pad , takodje fali tu nekolicina igraca iz Rusija kao recimo Rakitic i Mandzukic u napadu koji su uz Modrica i Perisica bili motor ekipe u Rusiji, bez njih nema te ostrine u napadu i realizacije, takodje fale recimo Subasic, Corluka, Strinic, Kramaric , itd , sad mozda ti igraci nisu nezamenjivi kao ova dvojica ali opet pitanje je koliko su bitni i za atmosferu i za hemiju u ekipu, mozda su bili bitni u nekom smislu sto mi ne mozemo da primetimo na terenu.
Imaju tu i tamo talentovanih klinaca kao recimo sto je ovaj Orsic koji je eksplodirao u Dinamu prosle sezone, Vlasic iz CSKA Moskve, mali Gvardiol isto iz Dinama, Pasalic iz Atlante, Bruno Petkovic ali ocigledno nije bas tako jednostavno da se uigra ekipa, da seuklope neki novi igraci, da se stvori hemija, timski duh, itd.

Sto se tice Dalica realno on je napravio cudo, doveo ekipu do finala Svetskog prvenstva ej , sto je bilo u domenu naucne-fantastike, ali verovatno je malo doslo do obostranog zasicenja i mozda bi im dobro dosle neke promene i osvezenje na klupi.

Back