Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolonizovali ih krali ubijali pljackali te sada kada ti sto ih oni vide kao "kolonijalne robove" dolaze u evropu opa pobegose Bregzitom.Zanimljivo je koliko ogorčenih kontinentalaca, ja u svom životu nisam video ovoliki bes i mržnju prema bilo kome.
Mislim da je i poslednjem čoveku u Engleskoj jasno koliko je Brexit bio dobra ideja. Kontinentalni Evropljani od 14. oktobra 1066. imaju istoriju poraza od Engleza, koja se neprekinutom dominacijom jednog naroda nad ostatkom sveta pretvorila u bolesnu mržnju i zavist.
Realno, Gordi Albion nema sta da se kalja i valja u istom blatu sa Bugarima, Hrvatima, Rumunima, Madjarima i ostalim Poljacima.Zanimljivo je koliko ogorčenih kontinentalaca, ja u svom životu nisam video ovoliki bes i mržnju prema bilo kome.
Mislim da je i poslednjem čoveku u Engleskoj jasno koliko je Brexit bio dobra ideja. Kontinentalni Evropljani od 14. oktobra 1066. imaju istoriju poraza od Engleza, koja se neprekinutom dominacijom jednog naroda nad ostatkom sveta pretvorila u bolesnu mržnju i zavist.

Kolonizovali ih krali ubijali pljackali te sada kada ti sto ih oni vide kao "kolonijalne robove" dolaze u evropu opa pobegose Bregzitom.
Namestaljkom su dosli u finale te da je nasa zemlja igrala protiv njih svi bi navijali za nas bitno je bilo da ne pobedemrznja je protiv nestanka fudbala
kakav je to nacin sudjenja dokle vise prednost nekim ekipama a neke napolje
to nije sport.
Gde je igra na terenu koja se sa uzivanjem gleda / ovde su sve mogli da zamene trkacima daju im lopte isto bi bilotrcis vodis loptu das go u to su pretvorili fudbal koji je imao smisla dok su postojale majstorije tehnike igre.

...nijedan Englez (tačnije nijedan Anglo-Saxon) više nije seo na tron te zemlje od toga dana, a poslednji kralj Harold je pravoslavno kanonizovan (stradao tog dana od normanskih g....)od 14. oktobra 1066

Pa nek nauču neštoMalo mi je zao Engleza,fudbalski napacena nacija...
![]()
Kada budemo imali normalno hrane normalno para resimo bitno sport postane ono sto jeste nevazna zabava da prodje vreme.A kad ćemo mi da se pojavimo na tijem turnirima?![]()
...Bas tako...kompleksi i ksenofobija iskacu iz komentara pojedinaca.Istoriju na stranu, može se popiti piće i sa englezima kao i sa italijanima
Ne razumem zaista toliku generalizaciju koja je prosto neprimenjiva na bilo koji narod pa da krenemo da mrzimo
Nema više tih "nas" nema to JU GO SLAVIJAA zaminljivo da komentatori iz vesti kad su najavljivali finale juče su naglasili da Italijani na osvajanje EP-a čekaju 53 godine, a izostavili su da kažu da su baš tad, pre 53 godine, porazili nas (Jugoslaviju) u finalu.
35 godina cvile i kukaju o toj ruci, a nakon simulacije Sterlinga su pričali kako nema veze jer je Engleska ionako bila bolja, kako su slatke danske suze i sl. Nikad u životu nisam pročitao komentar kako je Argentina bila bolja. Nogomet je jučer spašen.Kažem opet, Englezi spadaju u najoštećenije reprezentacije na svetu. Protiv njih je postignut gol rukom koji već generacije umobolnih ljudi romantizuju, davajući omaž prevari i krađi. Tako da što se tiče morala u sportu, da Englezi pokradu svako takmičenje u narednih dvadeset godina, reč ne bi smela da im se kaže.
Ma to su pojedinci
Cela prica oko Engleza i nekakvog guranja je prenaduvana.35 godina cvile i kukaju o toj ruci, a nakon simulacije Sterlinga su pričali kako nema veze jer je Engleska ionako bila bolja, kako su slatke danske suze i sl. Nikad u životu nisam pročitao komentar kako je Argentina bila bolja. Nogomet je jučer spašen.
Ne stvara se dojam da su oni osvojili 5 trofeja. Oni guraju narativ da su nogometna velesila u rangu Njemačke i Italije. Ušli su u finale kako su ušli i u istom su igrali bunker. Pričaš kako imaš neviđeno talentiranu generaciju i onda u finalu na Wembleyu igraš bunker. Parodija.Cela prica oko Engleza i nekakvog guranja je prenaduvana.
Ako bi se uporedilo kroz istoriju sa ostalim reprezentacijama,imam utisak da su sudije cesto sudile na stetu Engleza,a stvara se slika kao da su do sada na prevaru osvojili 5 sv.kupova i Evropskih prvenstava.
U finalu je sudija mogao da pokaze crveni Zorzinju za djon kad je maltene osakatio Grilisa,sudije grese isto kao i kod penala protiv Danaca...
Tako je to kada imas Bata Djoru na klupi..Ne stvara se dojam da su oni osvojili 5 trofeja. Oni guraju narativ da su nogometna velesila u rangu Njemačke i Italije. Ušli su u finale kako su ušli i u istom su igrali bunker. Pričaš kako imaš neviđeno talentiranu generaciju i onda u finalu na Wembleyu igraš bunker. Parodija.