Prvenstvo osvaja?

• Ukupno glasova
    19
  • Anketa je zatvorena .
Ma Shele je emocija gledam Zvezdine tekme i covek ih mesha kako hoce drugi tip igraca...
A Piksi jeste bolji igrac od Zidana kao i Laudrup recimo...samo se Zidanu namestilo ovima nije...
Namestilo mu se zato sto je klasa,moze da te hoce jedno vreme ali celu karijeru tesko,svuda gde je igrao bio je najbolji uzeo sve,osvoji kao trener sve i jos da preuzme reprezentaciju i da uzme sve i onda moze slobodno da se kaze da je jedna od najvecih licnost u istoriji fudbala.

Namestilo mu se zato sto je klasa,moze da te hoce jedno vreme ali celu karijeru tesko,svuda gde je igrao bio je najbolji uzeo sve,osvoji kao trener sve i jos da preuzme reprezentaciju i da uzme sve i onda moze slobodno da se kaze da je jedna od najvecih licnost u istoriji fudbala.
Potpisujem da je Zidan jedno od najvecih imena u fudbalu....prosto je neverovatno sta je uradio...i onda kao trener....znaci istorija zajebao Krojfa...
Samo ocu da kazhem da su genijalnije 10ke bile Piksi i Laudrup...ali on je imao ostatak ekipe oni nisu....
I ne mislim za klasu bolji il nesto tako svodi se na neki subjektivni dojam...
Meni je Rivaldo uvek bio bolji tada...Njegova konkurencija su bili Figo i Rivaldo...

To je jedan od razloga zbog kog sam batalio gledanje klupskog fudbala. Gomila robota koji liče kao jaje jajetu samo jurca. Izgubio se individualizam i kreativnost.
Zatvori ovde otvori se gore negnjavi na jedan dodir....
Nema magije bez ulice dok neigras sa starijim i osluskujes loptu...i nemas izbora nego da ga prevaris tj predriblas...
zato ce deca migranata biti uvjek bolja jer domaca djeca vise na telefonika a cim se nazire talenat odmah samo skola fudbala samo samo to...ni slucajno....
Dejo Savicevic se ne pravi on se radja a njega ne brusi vestacka podloga...Nego ulica dje "osluskuje loptu"...

To je jedan od razloga zbog kog sam batalio gledanje klupskog fudbala. Gomila robota koji liče kao jaje jajetu samo jurca. Izgubio se individualizam i kreativnost.
Imam neku teoriju da su var i forsiranje rezultata u mladjim selekcijama jedni od uzroka...
Fudbal je igra gde je potrebno nadmutriti i prevariti protivnika a da bi to uradio potrebna je kreativnost,samim tim sto je prevara danas zabranjena var-om unistava se i kreativnost kod igraca a tim se isto tako unistava i to umece driblanja,jer da bi bio dobar dribler moras da budes kreativan.
A sto se tice mladjih selekcija prisustvovao sam utakmicama gde igraju deca od desetak godina i gde treba igranje lopte da bude jedini cilj te utakmice,umesto toga trener se ponasa kao Murinjio objasnjava postavke igre deci od 10 godina i posle utakmice se hvali rezultatom.
To su moja neka razmisljanja.

Poseti doktora

Prognozirati na one koji se uce da igraju prljavo da psuju majku zidanu u finalu koji prave kasapina gatuza koji ne zna da sutne ns gol, ke autodestruktivno...
Igrali su najbolji fudbal...Protiv Spanaca jedino odigrali katanaco...ali cilj opravdava sredstvo...
Sta kao Englezi su vise zasluzili sa onim penalom i svakom na Vembliju??? O cemu pricamo???

Poseti doktora

Prognozirati na one koji se uce da igraju prljavo da psuju majku zidanu u finalu koji prave kasapina gatuza koji ne zna da sutne ns gol, ke autodestruktivno...

Da posetim doktora jer sam pogodio da će Italijani da osvoje Euro?! Pre bi se reklo da tebi nije dobro ako možeš da izgovoriš ovako nešto, jer ni fudbal ni prognoziranje rezultata nisu takmičenje u popularnosti, nego igra na terenu.

👏👏👏👏

Prilozi

• 943683a5-c5d8-4efc-a13e-c49ffb188915.jpg
    943683a5-c5d8-4efc-a13e-c49ffb188915.jpg
    178,4 KB · Pregleda: 3
  • 08a620c9-61e7-4bd9-89f8-514c5e11b25f.jpg
    08a620c9-61e7-4bd9-89f8-514c5e11b25f.jpg
    157,5 KB · Pregleda: 3

Back