Ene Bosanci i Hercegovci počeli ubacivati flaše u teren

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I Atletiko...Treba loptu da zakuca u mrezu a jesi ti vidio gdje je on to glavom poslo...gdje je Vidu pogodio nije ni isla prema golu...
Potop? Malo si se zeznuo. Ne igra Srbija.Bice potop do kraja...
Razni analiticari fudbala pokusavaju da objasne njegovu ulogu na terenu raznim modernm frazama,koji po meni licno nemaju veze sa mozgom,dzabe sve ako napadac konstantno masi 100% sanse...Baš to. Koliko on veze nema to je strašno.
Gledaj utakmicu nisam ovde da se prepucavam na nacionalnoj osnovi...kljucni trenutak kad masi Olmo 3:1 potom vadi Enrike Ferana Torresa koji je najbolji ponado se gotovoPotop? Malo si se zeznuo. Ne igra Srbija.
Samo sto je neumesno porediti ih sa nama a ti to radis da bi nerviro ljude...cisto iz fudbalskih razloga nidje veze....mi tek treba da izgradimo karakter napravimo neki iskorak...ova generacija ima finale svetskog toliko velikih utakmica iza sebe...a i nismo se predalo protiv Portugala...Ne moras voleti Hrvatsku, ali moras ceniti karakter, borbenost i virtuoze kao Modrica.

I osta čovek na terenu. Izvede Sarabiu, Kokea i Toresa kao da vodi 9:0 protiv... Vatikana. A ostavlja ovog pola ofsajd, pola promašaj igrača. A i tanki su Španci. Sva igra im zavisi od ovog Pedrija koji ima 15 godina.Razni analiticari fudbala pokusavaju da objasne njegovu ulogu na terenu raznim modernm frazama,koji po meni licno nemaju veze sa mozgom,dzabe sve ako napadac konstantno masi 100% sanse...
Primecujem da isto tako Hrvati pokusavaju da objasne majstorstvo Petkovica na terenu,mada ga ja isto tako ne vidim.
.........
Samo sto je neumesno porediti ih sa nama a ti to radis da bi nerviro ljude...cisto iz fudbalskih razloga nidje veze....mi tek treba da izgradimo karakter napravimo neki iskorak...ova generacija ima finale svetskog toliko velikih utakmica iza sebe...
Nije.Razmišljam sad kako na ovom EP ni jedna ekipa nije oduševila. Ne znam da li je tako bilo i na prethodnim, ovde niti jedna reprezentacija ne deluje moćno.

I jos 1 pao.Dade" ga Morata....![]()