Европски рекордери у абортусима

Hm, a te silne žene što odoše na abortuse, su zatrudnele kako? Bezgrešno? Šta je sa muškarcima koji su biološki očevi nerođenog deteta? Zar i on nije krivac za ubistvo istog samim tim što ga ne želi?

njih jos vise krivim to su jedne najobicnije pichektine od ljudi koje ne zele da preuzmu odgovornost za svoja dela...

Zamisli da jedna zivotinja, jedna zver ima vise srca od nekog ljudskog bica.
U tome i jeste razlika između čoveka i životinje.

Ni slucajno da je krivica samo na zeni. NE DOLAZI U OBZIR!
Muskarac takodje snosi odgovornost kao saucesnik.
I treba mu odseći jaja.

I da podsetim jos jedanput - mozda nekom probudi savest:
Ko i tebi, budi se kad joj vreme nije.

-Sto cinite drugima, to ce i drugi ciniti vama;(ako se ne pokajete) jer to je pravda.
Ko je-be biće je-ben.
Ko ima usi da cuje , nek cuje.
Ko ima mozga da misli, nek misli.
A ko ima đoku da yebe, nek yebe.

Covek bez savesti je gori od zivotinje...jer ni zivotinje nisu bez savesti.
Pa to nije nikakva novost. Već sam napisao da je to glavna razlika između čoveka i životinje. E sad ko hoće da bude na nivou životinje...

Ti imas bas veeeeliki problem!
Ne kažem da nemam, ali kažem da ne vidim dobro, i ne mogu da ga uočim.

Šta ja znam, ne bih se ovde više prepirao i kuckao, jer mi je postalo dosadno. Ne dosadno, već doživljavam transfer blama. Možda sam maliciozan i egoista, ali neke stvari znam da pogledam realno, a ne kako je mojoj zadnjici najudobnije. Poznajem u okruženju neke ljude koji su pristupili metodi o kojoj pričamo, i malo su mi ljigavi, tada im je bilo rano, sada im je kasno, pa su im deca teret. Iz prvog puta se ispravila greška, a iz drugog se hteo uspeh, pa se sad trpi. Zašto? Ne znam, a nisam ni za njih siguran. Možda trčanje pred rudu.
Da ne ser.em dalje, jer će mi opet neko nešto natrljati na nos, vidimo se na nekoj sledećoj temi koja će, nadam se, biti zanimljivija od ove. :bye:

Mir i ljubav svima! :gace: :heart:

Jedna pesmica iz zbirke pesama Mirjane Petrov, inače kupio sam zbirku u prvom osnovne:

Kad dete dođe na ovaj svet,
svako je jedan mirisni cvet.

A svaka mama mora da zna,
ako ga ne želi, nek' ga ne rađa.

A ne, posle da ga neće
pa da dete nema sreće.

I da bude tužno, samo
i da živi tamo-amo.

I ne, posle, kad ga rodi
da za njega bitku vodi.

Il' sa tatom da se svađa.
Pa zašto ga onda rađa?

Rime su dečije, ono "cvet-svet", "sreće-neće", ali je pesma objasnila neke stvari.
Ej, bre, ja ovo čitao u prvom osnovne, i razvio svest, bila ona pogrešna ili ispravna, dobar deo vas je duplo stariji od mene, a pojma nemate šta pričate!

I samo da naglasim jednu strofu:
"A svaka mama mora da zna,
ako ga ne želi, nek' ga ne rađa."

Pozdrav od mene po drugi put, odoh sad odavde.

Back