To sam i hteo da kazem, da se Subaru poceo gubiti sa novom Imprezom (mada ni B9 Tribeca ne zaostaje mnogo; nekada je bio bas poseban, a sada samo jedan u nizu ...).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam video po netu, pljuju ih sa svih strana za to. I ovaj model će trajati samo jednu godinu, kao onaj gadni okati iz 2001..68Mustang428CJ:To sam i hteo da kazem, da se Subaru poceo gubiti sa novom Imprezom (mada ni B9 Tribeca ne zaostaje mnogo; nekada je bio bas poseban, a sada samo jedan u nizu ...).
jomini:Koliko sam video po netu, pljuju ih sa svih strana za to. I ovaj model će trajati samo jednu godinu, kao onaj gadni okati iz 2001..
![]()
luci:pa u americi u muscle eri je bukvalno svake godine isao neki makar i minimalni facelift, a svake druge je isao novi model meni definitivno nije jasno zasto
luci:pa nije li i sada slicno verovanje da porodica treba da ima nov auto svakih nekoliko godina.. cim otplati jedan kupuje drugi

Uživo deluje veoma fancy. Gume su mu 20-ice, ne sećam se tačne dimenzije. Ogroman je i uglađen, pravi engleski auto. Unutra izgleda fenomenalno, prosto za neverovati, kako napred, tako i nazad. Ako vas ne mrzi kao mene, potražite slike unutrašnjosti (a ne znam ni koji je model?!?!).Garwor:sta vam je lepo na tom bentliju keve vam? zadnji stub ko kod passata 5, kratka hauba, napred ruzan...mada, jednom me obisao takav, deluje opasno od pozadi, vade ga svetla