Evropski automobili

Vidi se da mota ko sumanut, a takodje se vidi i da mu svetle stop-svetla odnazad.
U svakom slucaju, ako mota bez kocenja, auto bi bar malko skrenu, ako je lego na kocnicu, pri toj brzini, sa tolikim gumama bi morao da stane u metar duzine maltene.
Tako da meni jedino logicno izgleda da je podloga na tom mestu, iz boktepitakog razloga јebeno klizava.

68Mustang428CJ:
Sta nama stize u Ameriku.

2Small-6-1.jpg

Super su uradili zadnji kraj

i dovoljno elektronike da vodi nuklearnu centralu, i po svoj prilici cena za koju mozes da kupis lambo gallardo koji je neuporedivo lepsi...

mercedes pravi dobre limuzine ne razumem koji im djavo treba da takvu strahotu plasiraju na takvo trziste

moram da se slozim sa tobom....iako ne volim mercedese, jako ih postujem....
jedna od retkih fabrika koja svoje modele temeljno priprema i kod kojih nema greske...
zbog toga i imaju takvu reputaciju, svaki mercedes koji sam vozio je bio zaista dobar auto iako je mozda bio dosadan ili neinspirativan

HEMI 426:
moram da se slozim sa tobom....iako ne volim mercedese, jako ih postujem....
jedna od retkih fabrika koja svoje modele temeljno priprema i kod kojih nema greske...
zbog toga i imaju takvu reputaciju, svaki mercedes koji sam vozio je bio zaista dobar auto iako je mozda bio dosadan ili neinspirativan

HEMI, slazem se sa tobom, ni ja ih nesto ne volim ali ih veoma postujem bas zbog toga sto si ti naveo ;-)

Back