Evropski automobili

Evo jednog svima poznatog modela,ja mislim vrednog pomena..jer je pored Golfa 2 obelezio jednu epohu :wink: Danas cujem dosta ljudi koji pljuju po njemu(trulez)..ipak ovaj model je u svoje vreme bio san mnogih klinaca ;)
75026_carstar02.jpg

gt500:
5,000 Volkswagen R32's Heading to the US
Source: Volkswagen | Published: February 8, 2007

Volkswagen anticipates significant consumer demand for its sporty new R32 performance model, debuting in the US two days ago at the Chicago Auto Show. The new R32 is a reprise of the 2004 edition, which sold out its entire United States allocation of 5,000 shortly after its market debut.

The new edition, limited to a quantity of 5,000, is expected to appeal to previous and current R32 enthusiasts, owners of the sporty GTI who are looking for “something more” and to the larger automotive enthusiast community. To satisfy those customers with the strongest R32 ownership aspirations, Volkswagen has established an order reservation process. Current GTI and R32 owners will be notified of the opening of an R32 micro-site on www.vw.com, concurrent with today’s introduction. An R32 prospect will be referred to a Volkswagen dealer. The first 832 people who place a deposit with an authorized Volkswagen dealer, will be eligible to secure one of the first R32 vehicles to be delivered in August 2007.

Ko bi reko ...
$31,000 za R32 se meni cini kao nevidjeno mnogo. Za $2,000 vise se moze uzeti Mitsubishi Lancer Evo ili Subaru Impreza WRX Sti koji su u svakom pogledu bolji automobili.

Wuestenkoenig:
Evo jednog svima poznatog modela,ja mislim vrednog pomena..jer je pored Golfa 2 obelezio jednu epohu :wink: Danas cujem dosta ljudi koji pljuju po njemu(trulez)..ipak ovaj model je u svoje vreme bio san mnogih klinaca ;)
75026_carstar02.jpg

drugar skolski ga prodavao negde 98-99 i pokazivao musteriji kako lepo lezi u krivini
i prevrnu ga negde na dorcolu

Prednji kraj je boljka vecine modernih kola pa to onda kompenzuju opakim farovima i branicima, a iz profila kad pogledas, jadno. Nikad nece shvatiti da je najbolji estetski detalj dugacka hauba. Zbog onoga ispod nje.

Hahaha, pa nije jako velika, a dugo mi traje da je smanjujem... A nije bilo manje.. Gledaću da smanjim ubuduće.
Ali kad mi stigne Impreza, ima da otvorim posebnu temu i da postavim 7 puta veće slike. I da me staviš u lepljivu na par dana! :D

Back