Evropski automobili

Kad smo vec kod malih automobila.....jel cuo neko za Aixsam...Francuski mikroautomobili........U Austriji su pravi hit..voze se bez dozvole,imaju dizel motor od nekoliko ps..a osiguranje je 50e za godinu dana :-)
photo-accueil.jpg

Wuestenkoenig:
Kad smo vec kod malih automobila.....jel cuo neko za Aixsam...Francuski mikroautomobili........U Austriji su pravi hit..voze se bez dozvole,imaju dizel motor od nekoliko ps..a osiguranje je 50e za godinu dana :-)
photo-accueil.jpg
Ima jedan u NS... Užasno je mali. Stajao par puta ispred moje zgrade, žuti.

Ma katastrofa je mali....ovo gore je mislim A721.....ima i starijih kao ovaj 400 .Pitam se kako ih tretiraju vlasti u Srbiji??Ovde se tretira kao moped,pa se pitam posto uvoz motorcikla u Srbiju nije ogranicen dali bi mogao da uvezem jedan za caleta :roll:
16439118.jpg

Obrati paznju na onu veliku raskrsnicu (mozda kao Slavija u Beogradu), bez ijednog semafora (video broj 5 cini mi se). I nema sudara. Jeremy predje ulicu bez ikakvih problema.
I na kraju kaze kako je to lose.

Izgubio sam svako postovanje koje sam imao prema njemu.

A ima jedan video (nije medju ovima) kad se Jeremy hvali kako je presao stazu u Nurnburgu za 10 minuta sa Jaguar S-Type. I pojavljuje se zenska, uzima Ford Transit van i samo za sekundu je bila sporija :lol:

5,000 Volkswagen R32's Heading to the US
Source: Volkswagen | Published: February 8, 2007

Volkswagen anticipates significant consumer demand for its sporty new R32 performance model, debuting in the US two days ago at the Chicago Auto Show. The new R32 is a reprise of the 2004 edition, which sold out its entire United States allocation of 5,000 shortly after its market debut.

The new edition, limited to a quantity of 5,000, is expected to appeal to previous and current R32 enthusiasts, owners of the sporty GTI who are looking for “something more” and to the larger automotive enthusiast community. To satisfy those customers with the strongest R32 ownership aspirations, Volkswagen has established an order reservation process. Current GTI and R32 owners will be notified of the opening of an R32 micro-site on www.vw.com, concurrent with today’s introduction. An R32 prospect will be referred to a Volkswagen dealer. The first 832 people who place a deposit with an authorized Volkswagen dealer, will be eligible to secure one of the first R32 vehicles to be delivered in August 2007.

68Charger440+6:
Obrati paznju na onu veliku raskrsnicu (mozda kao Slavija u Beogradu), bez ijednog semafora (video broj 5 cini mi se). I nema sudara. Jeremy predje ulicu bez ikakvih problema.
I na kraju kaze kako je to lose.

Izgubio sam svako postovanje koje sam imao prema njemu.

A ima jedan video (nije medju ovima) kad se Jeremy hvali kako je presao stazu u Nurnburgu za 10 minuta sa Jaguar S-Type. I pojavljuje se zenska, uzima Ford Transit van i samo za sekundu je bila sporija :lol:
Hahaha...odgedao sam video......ovom ce da zabrane pristup u US..ako ga neko ne lincuje pre toga :D :D :D :D :D

Back