Evropski automobili

vecina novinara ( ne samo americki) pisu "ISTINU" kao sto mirko alvirovic sv$sava praveci propagandne reporataze tipa dnevnik rts iz 90-tih o Dacii Logan

ali kad se pojavi automobil koji odskace od ostalih, tj auto kojem nije potrebna reklama, mozes da ga pljujes koliko hoces ali on ce se prodavati i prodavati

Ono sto je Jeremy pricao u Top Gear nije ni malo istina.

Recimo ima jedna epizoda kad testira Ford F-150 Lightning (sa slike). Naravno, rec je o sportskom pickupu sa superchargerom napravljenom za ulicu i stazu. I on je nasao da ga testira off-road i na kraju kaze kako je jako los za off-road. Mislim, sta reci? Mogao je onda ladno uzeti i Mustanga i testirati ga off-road, iste rezultate bi dobio.

04.ford.f150svtlightning.f34.500.jpg

68Charger440+6:
Ono sto je Jeremy pricao u Top Gear nije ni malo istina.

Recimo ima jedna epizoda kad testira Ford F-150 Lightning (sa slike). Naravno, rec je o sportskom pickupu sa superchargerom napravljenom za ulicu i stazu. I on je nasao da ga testira off-road i na kraju kaze kako je jako los za off-road. Mislim, sta reci? Mogao je onda ladno uzeti i Mustanga i testirati ga off-road, iste rezultate bi dobio.

04.ford.f150svtlightning.f34.500.jpg
Pa dobro jel rekao istinu..??Molim lepo :D

Nisam ja nigde rekao da je Jeremy objektivan ili ne a i nisam ni gledao tu epizodu.Evo sad cu da potrazim to na netu ;) Ja sam napisao o americkim novinarima uopste,pa kako da kazem da su objektivni..kad se setim kakve su gluposti i lazi pisali o Srbiji...i jos uvek pisu.... :evil:

Wuestenkoenig:
Nisam ja nigde rekao da je Jeremy objektivan ili ne a i nisam ni gledao tu epizodu.Evo sad cu da potrazim to na netu ;) Ja sam napisao o americkim novinarima uopste,pa kako da kazem da su objektivni..kad se setim kakve su gluposti i lazi pisali o Srbiji...i jos uvek pisu.... :evil:
Svi oni navlače vodu na svoju vodenicu, klasika. Malo je realnih.

Back