Wuestenkoenig
Zainteresovan član
- Poruka
- 468
E onda u Americi nebi postojao ni jedan novinar :wink: al jbg to je vec politika,da ne kvarimo temu... ;-)68Charger440+6:Novinari bi trebali biti realni. Ako nisu, onda se nebi trebali baviti tim poslom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E onda u Americi nebi postojao ni jedan novinar :wink: al jbg to je vec politika,da ne kvarimo temu... ;-)68Charger440+6:Novinari bi trebali biti realni. Ako nisu, onda se nebi trebali baviti tim poslom.
Pa ima svuda po neki novinar koji pise lazi...a u Americi sigurno ima neki mozda koji pise istinu68Charger440+6:Ma da, Americki novinari samo pisu lazi, a svi ostali istinu.
Pa dobro jel rekao istinu..??Molim lepo68Charger440+6:Ono sto je Jeremy pricao u Top Gear nije ni malo istina.
Recimo ima jedna epizoda kad testira Ford F-150 Lightning (sa slike). Naravno, rec je o sportskom pickupu sa superchargerom napravljenom za ulicu i stazu. I on je nasao da ga testira off-road i na kraju kaze kako je jako los za off-road. Mislim, sta reci? Mogao je onda ladno uzeti i Mustanga i testirati ga off-road, iste rezultate bi dobio.
![]()
Wuestenkoenig:Pa ima svuda po neki novinar koji pise lazi...a u Americi sigurno ima neki mozda koji pise istinu![]()
Wuestenkoenig:Pa dobro jel rekao istinu..??Molim lepo![]()
Izvini Charger ali ja govorim o novinarima uopste a ne samo o automobilismu.A o Americkim novinarima zna cela planeta..a Srbi pogotovu.68Charger440+6:A ti to znas ... kako?

Svi oni navlače vodu na svoju vodenicu, klasika. Malo je realnih.Wuestenkoenig:Nisam ja nigde rekao da je Jeremy objektivan ili ne a i nisam ni gledao tu epizodu.Evo sad cu da potrazim to na netuJa sam napisao o americkim novinarima uopste,pa kako da kazem da su objektivni..kad se setim kakve su gluposti i lazi pisali o Srbiji...i jos uvek pisu....
![]()
Ma da.. A na testu za tada novu C klasu, tek izašlu, jedina mana, nedovoljno velik prtljažnik... Bolidi!Garwor:secam se jedne epizode top geara, vozili su '69 charger i jedna od vecih mana je bila tesko parkiranje jer je veliki![]()
Pa jeste pristrasno,nema sta :wink:68Charger440+6:Evo ti svih 8 delova. Ali planiraj odvojiti barem sat i po za to.
Ja odoh uciti, a ti kad zavrsis sa gledanjem javi pa cemo diskutovati.
Deo 1: