Evropski automobili

Evo jos jednog lava ..RC
rc_n7.jpg

U Americi su slabo popularni jer su jednako skupi ili skuplji nego vozila sa slicnom snagom, ali vecim motorima koji imaju vise torque.

Evo recimo jedan. Chevrolet Cobalt SS. 2.0L supercharged I4 sa 205 hp, kosta $21,000. Za $2,000 manju ljudi uglavnom uzimaju Ford Mustanga V6 sa 210 hp.

05.chevy.cobalt.f34.500.jpg

05.chevrolet.colbalt.ss.r34.500.jpg

68Charger440+6:
U Americi su slabo popularni jer su jednako skupi ili skuplji nego vozila sa slicnom snagom, ali vecim motorima koji imaju vise torque.

Evo recimo jedan. Chevrolet Cobalt SS. 2.0L supercharged I4 sa 205 hp, kosta $21,000. Za $2,000 manju ljudi uglavnom uzimaju Ford Mustanga V6 sa 210 hp.

05.chevy.cobalt.f34.500.jpg

05.chevrolet.colbalt.ss.r34.500.jpg
Kod nas to nije slucaj...recimo onaj clio kosta negde oko 23.000e...za te pare ne mogu da kupim veliki auto..a da ima tu snagu,imidz,uzitak.....Uvek uporedjujes Mustanga,pa jel on stvarno ima tako povoljan odnos cena-zadovoljstvo-snaga........ili imate jos neki takav auto.......ovako mi deluje da je svaki drugi auto u Americi Mustang.....mislim ako je tako i ja bi Mustanga...al JBG..kod nas i nisu bas jeftini ;)

Nije sigurno samo u Srbiji... Citroen DS je imao redni cetvorocilindras iako je projektovan za V6 upravo zbog ogromnih poreza koje su francuske vlasti nametale za automobile sa velikim zapreminama, a ni audi sigurno nije napravio ovaj A6 zbog nas :wink:

Wuestenkoenig:
Kod nas to nije slucaj...recimo onaj clio kosta negde oko 23.000e...za te pare ne mogu da kupim veliki auto..a da ima tu snagu,imidz,uzitak.....Uvek uporedjujes Mustanga,pa jel on stvarno ima tako povoljan odnos cena-zadovoljstvo-snaga........ili imate jos neki takav auto.......ovako mi deluje da je svaki drugi auto u Americi Mustang.....mislim ako je tako i ja bi Mustanga...al JBG..kod nas i nisu bas jeftini ;)

Imamo mnogo drugih.
Znas, napisao bi dugacku pricu i ubacio slike o svakom Americkom modelu sada, ali do sutra imam tezak projekat iz accountinga da zavrsim, pa stvarno nemam vremena.

Ali sutra uvece cu uraditi.

Back