Wuestenkoenig
Zainteresovan član
- Poruka
- 468
Evo jos jednog lava ..RC
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gt500:Hahahaha !
Onaj golf mi je ostavio bas lep utisak !
Wuestenkoenig:Novi Clio RS....2.0l 200hp(bez turbo punjaca)![]()
gt500:pa, najvishe 12L , ja mislim !
Samo u Srbiji68Charger440+6:Jel to za registraciju vazi za celu Evropu ili samo za Srbiju?

Kod nas to nije slucaj...recimo onaj clio kosta negde oko 23.000e...za te pare ne mogu da kupim veliki auto..a da ima tu snagu,imidz,uzitak.....Uvek uporedjujes Mustanga,pa jel on stvarno ima tako povoljan odnos cena-zadovoljstvo-snaga........ili imate jos neki takav auto.......ovako mi deluje da je svaki drugi auto u Americi Mustang.....mislim ako je tako i ja bi Mustanga...al JBG..kod nas i nisu bas jeftini68Charger440+6:U Americi su slabo popularni jer su jednako skupi ili skuplji nego vozila sa slicnom snagom, ali vecim motorima koji imaju vise torque.
Evo recimo jedan. Chevrolet Cobalt SS. 2.0L supercharged I4 sa 205 hp, kosta $21,000. Za $2,000 manju ljudi uglavnom uzimaju Ford Mustanga V6 sa 210 hp.
![]()
![]()
Wuestenkoenig:Kod nas to nije slucaj...recimo onaj clio kosta negde oko 23.000e...za te pare ne mogu da kupim veliki auto..a da ima tu snagu,imidz,uzitak.....Uvek uporedjujes Mustanga,pa jel on stvarno ima tako povoljan odnos cena-zadovoljstvo-snaga........ili imate jos neki takav auto.......ovako mi deluje da je svaki drugi auto u Americi Mustang.....mislim ako je tako i ja bi Mustanga...al JBG..kod nas i nisu bas jeftini![]()