- Poruka
- 23.504
Onda plačeš!!!PLESsitnihDEMONA:Pa ono jeste. Ali ja mogu da se smejem samo ako gledam Partizan. KAd gledam Zvezdu ne mogu da se smejem.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda plačeš!!!PLESsitnihDEMONA:Pa ono jeste. Ali ja mogu da se smejem samo ako gledam Partizan. KAd gledam Zvezdu ne mogu da se smejem.![]()
PLESsitnihDEMONA:Pa ono jeste. Ali ja mogu da se smejem samo ako gledam Partizan. KAd gledam Zvezdu ne mogu da se smejem.![]()
Znamo. :wink: Svako se svakome smeje i smejemo se sami sebi. Vi malo više, trenutno.south:e onda mi umiremo od smeha![]()
Nisi mi jasam sa komentarom uopšte. Ti si verovatno juče izašao iz zemunice.BUBIVII:eeee sta uradismo pobedise nas oni pacenici iz Slovana,.........
BUBIVII:eeee sta uradismo pobedise nas oni pacenici iz Slovana,ali cekaj dok dodju na punu Marakanu......:-D RED STAR
Makar ce da pobede....mislim nece valjda i ovde da nas razbiju,svejedno se ne nadam da cemo proci dalje,pa makar da sacuvamo ugled.... 8)Verbal_Kint:I šta će da urade na punoj Marakani? Da odjednom nauče da igraju? Što 'no reko Duško Korać - nada nije izlečenje, već produžetak bolesti....
nas fudbal je vec odavno pacenicki,tako da to ne spominjem vise,ali ni ovi nisu nista posebno pa smo trebali da ih pobedimo....68Charger440+6:Ako su oni pacenici, sta smo onda tek mi?
Bogami, mislim da mešaš neke pojmove što se tiče Češke i češkog fudbala. Česi imaju 4 tima u ovom ciklusu za ligu UEFA. Naš fudbal i pristup prema fudbalu ne može uopšte da se poredi sa njihovim. Nemoj da potcenjuješ njihov fudbal jer su trenutno deseta svetska sila u fudbalu a pre početka Svetskog Prvenstva su bili drugi, tik iza Brazila. Nije mi jasno šta uporedjuješ i sa čime uporedjuješ snagu Slovana. Ako Zvezda prodje Slovan biće to veliko iznenadjenje za evropske i svetske stručnjake. Pogledaj samo kursnu listu u kladionicama. Nemoj da daješ takve "ofrlje" karakteristike i konstatacije samo da bi nešto rekao.BUBIVII:nas fudbal je vec odavno pacenicki,tako da to ne spominjem vise,ali ni ovi nisu nista posebno pa smo trebali da ih pobedimo....
Haller:Nas fudbal je jadan ali je bolji od hrvatskog, bugarskog, madjarskog, makedonskog, svajcarskog, norveskog, albanskog, slovackog, poljskog, bosanskog, danskog, finskog, svedskog, slovenackog...
ZzZzZz:Bolji je od hrvatskog, makedonskog, albanskog, slovackog, bosanskog i slovenackog fudbala.
Sa Madjarskom, Poljskom, Finskom, Svedskom i Svajcarskom smo tu negde.
Bugari, Norvezani i Danci su nas odavno pretekli.
Haller:Bugari i norvezani nas pretekli? Ma daj brate. Pa levski se preko kijeva usunjao u ligu sampiona u kojoj ce da ga razguze. A cak i da levski pobedi na nekom mecu u LS bugarska nemoze nikako da nas stigne po klupskom koeficijentu. Ako je neko napravio nekakav pomak, napravili su ga rumuni i to je to ali nista vise od toga.
Za mađarski fudbal baš i ne bih rekao da je sjajan. Gori je od našeg.ZzZzZz:Bolji je od hrvatskog, makedonskog, albanskog, slovackog, bosanskog i slovenackog fudbala.
Sa Madjarskom, Poljskom, Finskom, Svedskom i Svajcarskom smo tu negde.
Bugari, Norvezani i Danci su nas odavno pretekli.
FLUID:A i Poljaci, Finci, Danci i Šveđani, bez obzira na sve, su nam ipak za petama po UEFINOM rangiranju klubova za ovu godinu.
Hoće ako se ovi naši "veliki" fudbaleri ne potrude da izbace Groningen i Slovan.ZzZzZz:Nece jos dugo da nam budu za petama.
FLUID:Hoće ako se ovi naši "veliki" fudbaleri ne potrude da izbace Groningen i Slovan.
U suprotnom ćemo potonuti na listi pa će biti manje klubova u Evropi za par godina.