Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje mišljenje da je Partizan igrao taktički dobro. Bili su borbeni i nisu podlegli atmosferi i sudijskom lopovluku. Ono je stvarno pakao. Pa dovoljno govori da je samo PSV pobedio na tom terenu, a svi drugi su gubili osim jedne nerešene u poslednjem kolu.
Da nije bilo sramnih penala Groningen ne bi dao gol da se igra još jedna utakmica.

Lepo je danas biti Grobar. :D

Terror Techa:
Aleeeeee
Partizan lealeeeeee
Grobari s tobom sve do pobede!!!!
Kralju mashino!!!!!
I da ***** malo ja mater onom rumunskom pederu
i onoj majmunchini sa Avale sto navija za Groinigen!
idiot jedan!

Šta je morončina pričala, nisam ga slušao. Mislim zvuk sam pojačao da čujem atmosferu sa stadiona(a i da ne bude tišina dok gledam utakmicu), ali ovog lika nisam slušao(kao što nikad ne slušam komentatore, a čujem da nešto pričaju :razz: )

FLUID:
Kad je Groningen dao gol komentator je hteo da svrši od uzbuđenja i dranja. :x
Viknuo je "... i 1:0 za Groningen...".
Budala.

Mozda je neki okoreli cigan:roll::roll:
Svejedno da je i vatreni Grobar, on mora da bude neutralan.

Uvek se u ovakvim situacijama setim kad je Milojko Pantić prenosio jedan večiti derbi i priča:
" Evo izlaze Partizanovi igrači(to govori mrtav 'ladan), A EVO I NAŠIH"( to naravno govori sav uzbuđen) :roll::roll::roll:

Evo da se vidi i ovde. Da se zna ko je ko.

547_0.jpg

JEDAN JE ALBERT KAPITEN!!! :p :) :p

SESIRI... Ipak smo "samo" u trecem sesiru (tesko je bilo probiti se do drugog, trebalo je ispasti 10 ekipa iznad nas. Ispalo je 5 njih tako da smo "udobno u trecem".

Ako ne smeta duzina.. posto sam to takodje pazljivo pratio, moguci protivnici:
1 sesir: Sevilla, Newcastle, Panathinaikos, Parma, Ajax, Leverkusen, Feyenoord, Auxerre.
2 sesir: Club Brugge, Basel, AZ, Sparta Praha, Rangers, Celta, PSG, Lens.
4 sesir: Fenerbahce, Austria, Hapoel Tel Aviv, Osasuna, Blackburn, Grasshoppers, Dinamo Bucurest, Livorno.
5 sesir: Nancy, Mlada Boleslav, Odense, Waregem, Tottenham, Maccabi Haifa, Eintracht, Braga.

Haller:
SESIRI... Ipak smo "samo" u trecem sesiru (tesko je bilo probiti se do drugog, trebalo je ispasti 10 ekipa iznad nas. Ispalo je 5 njih tako da smo "udobno u trecem".

Ako ne smeta duzina.. posto sam to takodje pazljivo pratio, moguci protivnici:
1 sesir: Sevilla, Newcastle, Panathinaikos, Parma, Ajax, Leverkusen, Feyenoord, Auxerre.
2 sesir: Club Brugge, Basel, AZ, Sparta Praha, Rangers, Celta, PSG, Lens.
4 sesir: Fenerbahce, Austria, Hapoel Tel Aviv, Osasuna, Blackburn, Grasshoppers, Dinamo Bucurest, Livorno.
5 sesir: Nancy, Mlada Boleslav, Odense, Waregem, Tottenham, Maccabi Haifa, Eintracht, Braga.

pa meni, jaci je 4-ti sesir,nego drugi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back