Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onako 2 jeftina gola da primis :evil:
pogotovo onaj u 93 minutu,kad rnic gradi vazduh ,a kralj glumi supermana..??? :evil:
i umesto 4-1 i siguran prolaz...sad ce svasta da bude
ali prvi put vidim suteve sa 20 metara,probijnje s krila,duple pasove..pa imali smo bar jos 4 ciste sanse i zato ,ako PONOVIMO ovu igru imamo sansi(a i njihov gosa je rupa)
a sto se vas tice, ona odbrana je rupetina na kvadrat,pa svaki put kad cesi podju u kontru,nastaje panika.. :shock:
da nije golmana,strasan je,ovo je moglo da bude katastrofa..
a ona milovanoviceva sansa sa 7-8 metera..a on 20 m. preko gola :evil:
stvarno nevidim kako mozete da dobijete 3-0,..realno

Problem je sto grobari tu igru ponoviti nece,jos ako brzo prime gol onda nastupa raspad sistema karakteristican za nase tako da onda moze da bude i petardi s obzirom da je holandski tim u pitanju(bez obzira sto je groningen prosecan),sto se Zvezde tice,sigurno ce bolje igrati nego danas ali nekako sumnjam da mogu da ih dobiju 3-0 ili 4-1.Mozda 2-0 pa nesto na produzetke da izbunare ali...

My_Name_Is_Nobody:
Problem je sto grobari tu igru ponoviti nece,jos ako brzo prime gol onda nastupa raspad sistema karakteristican za nase tako da onda moze da bude i petardi s obzirom da je holandski tim u pitanju(bez obzira sto je groningen prosecan),sto se Zvezde tice,sigurno ce bolje igrati nego danas ali nekako sumnjam da mogu da ih dobiju 3-0 ili 4-1.Mozda 2-0 pa nesto na produzetke da izbunare ali...

znas kako, mi smo opet doneli 2 boda za bolji koeficijent nasih klubova,sto se racuna za sledecu godinu,
a vi?, u 3 tekme ste doneli 0 bodova :evil:
mislim...stvarno ste sebicni :D

U Zvezdi jedino golmanu svaka cast i onaj brazilac sa rumunskim imenom TADEU moze da prodje.Onako mali borio se koliko je mogao.
Milijas dno,Bisevca i da ne spominjem i onog pajsera Pantelica ili kako se vec zove.
Bugarin je bio ocajan.Decko je izgleda umislio da je neki fudbaler extra klase .Uzas.

My_Name_Is_Nobody:
Ma ljudi ocajni su i Zvazda i Partizan.
Grobari jedva prolaze Maribor koji je dno evropskog fudbala,a videcemo sta ce biti protiv prosecnog Groningena.A Zvezda puca od prosecnog Libereca i to sa srecnih 2-0,a mogla je opusteno petarda da bude.

tacno tako,
nego mi smo u raspadu....,znas i sam sta se sve dogadja...svi se podsmevaju...
a zvezda kupuje pojacanja ailton,kastilaj...ovo ,ono ....
velika galama posle 5-1 nad borcem...
i odes protiv ceha i ...vidis bedu
samo malo,necemo vise :lol:
jer sto kazes mi treba da idemo u groningem,pa da nebude...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back