Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUBIVII:
nas fudbal je vec odavno pacenicki,tako da to ne spominjem vise,ali ni ovi nisu nista posebno pa smo trebali da ih pobedimo....
Bogami, mislim da mešaš neke pojmove što se tiče Češke i češkog fudbala. Česi imaju 4 tima u ovom ciklusu za ligu UEFA. Naš fudbal i pristup prema fudbalu ne može uopšte da se poredi sa njihovim. Nemoj da potcenjuješ njihov fudbal jer su trenutno deseta svetska sila u fudbalu a pre početka Svetskog Prvenstva su bili drugi, tik iza Brazila. Nije mi jasno šta uporedjuješ i sa čime uporedjuješ snagu Slovana. Ako Zvezda prodje Slovan biće to veliko iznenadjenje za evropske i svetske stručnjake. Pogledaj samo kursnu listu u kladionicama. Nemoj da daješ takve "ofrlje" karakteristike i konstatacije samo da bi nešto rekao. :evil:

Haller:
Nas fudbal je jadan ali je bolji od hrvatskog, bugarskog, madjarskog, makedonskog, svajcarskog, norveskog, albanskog, slovackog, poljskog, bosanskog, danskog, finskog, svedskog, slovenackog...

Bolji je od hrvatskog, makedonskog, albanskog, slovackog, bosanskog i slovenackog fudbala.
Sa Madjarskom, Poljskom, Finskom, Svedskom i Svajcarskom smo tu negde.
Bugari, Norvezani i Danci su nas odavno pretekli.

ZzZzZz:
Bolji je od hrvatskog, makedonskog, albanskog, slovackog, bosanskog i slovenackog fudbala.

Pogledaj UEFA statistiku i videces da si pogresio:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2006.html

Bugari i norvezani nas pretekli? Ma daj brate. Pa levski se preko kijeva usunjao u ligu sampiona u kojoj ce da ga razguze. A cak i da levski pobedi na nekom mecu u LS bugarska nemoze nikako da nas stigne po klupskom koeficijentu. Ako je neko napravio nekakav pomak, napravili su ga rumuni i to je to ali nista vise od toga.

Haller:
Bugari i norvezani nas pretekli? Ma daj brate. Pa levski se preko kijeva usunjao u ligu sampiona u kojoj ce da ga razguze. A cak i da levski pobedi na nekom mecu u LS bugarska nemoze nikako da nas stigne po klupskom koeficijentu. Ako je neko napravio nekakav pomak, napravili su ga rumuni i to je to ali nista vise od toga.

Bugari i Norvezani jesu.
Za Dance sam pogresio.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/crank2006.html

Pa stvarno mi nije jasno kako se ovo desilo. Od kad je ta lista? Kako su bugari sezone 05/06 skupili 8.750 bodova? Pa mi smo one godine kad je partizan usao u LS skupili oko 4.500. Sta su to bugari uradili prosle sezone? A rumuni u 05/06 - 16 800 bodova i 10 mesto !!!

Bugari su imali sjajnu sezonu u Kupu UEFA 05/06.
Litex je ucestvovao i Ligi UEFA a Levski stigao do cetvrtfinala.

Partizan je pri ulasku u LS imao iza sebe dva remija sa Djurgardenom i pobedu nad Newcastle-om
a u LS je imao tri remija. Zvezda je te godine imala pobedu i nereseno sa Odenzeom i nereseno sa Rozenborgom.

ZzZzZz:
Za mađarski fudbal baš i ne bih rekao da je sjajan. Gori je od našeg.
A i Poljaci, Finci, Danci i Šveđani, bez obzira na sve, su nam ipak za petama po UEFINOM rangiranju klubova za ovu godinu.
Dakle ispred nas su od nabrojanih jedino Bugari, Švajcarci i Norvežani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back