bojan86
Iskusan
- Poruka
- 6.198
MadonnaGirl:I maribor naravno.......![]()
:-P...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:I maribor naravno.......![]()

Terror Techa:da po ko zna koji put skupljamo bodove za nas fudbal
a (pojedini) cigani nek nas samo pljuju!!!!
Tako je Terror Techo. Živeo govornik! :-DTerror Techa:neka samo nek nas oni kashiraju
Grobari,veceras svi uz voljeni Partizan
da po ko zna koji put skupljamo bodove za nas fudbal
a (pojedini) cigani nek nas samo pljuju!!!!
[size=+4]ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI
P.F.C[/size]
v.v.ilic:E baš sam ljut. Kako Grobari ne pomlatiše one slovenačke pijandure pa posle da zovu policiju. Prvo malo da ih propuste kroz šake i pokažu im seljačko i vazalsko austrougarsko poreklo.![]()

A gde si taj izveštaj pročitao?south:..............
navijacete i za dinamo zagreb,samo protiv nas![]()
ZzZzZz:Pa yebiga, da nismo izvukli AC Milan uzeli bismo sigurno neki bod a mozda bi se i plasirali u LS.
torrente_bg:Pa normalno.Kao sto i grobari navijaju protiv Zvezde nevezano za to protiv koga igra.
Dok je bila cela SFRJ uvek sam navijao za sve nase klubove u evropskim takmicenjima osim za Partizan i Dinamo.[/QUOTM
Da me ubiju i razapnu ne bih navijao za USTASE, SIPTARE i CRNOGORCE!
O L O S
torrente_bg:Pa normalno.Kao sto i grobari navijaju protiv Zvezde nevezano za to protiv koga igra.
Dok je bila cela SFRJ uvek sam navijao za sve nase klubove u evropskim takmicenjima osim za Partizan i Dinamo.
to sam rekao bez ikakve namere da vam nabijam na nos to sto niste prosli!Pa yebiga, da nismo izvukli AC Milan uzeli bismo sigurno neki bod a mozda bi se i plasirali u LS
vlada_susa:A jesi li definisao ko su CRNOGORCI ?torrente_bg:Pa normalno.Kao sto i grobari navijaju protiv Zvezde nevezano za to protiv koga igra.
Dok je bila cela SFRJ uvek sam navijao za sve nase klubove u evropskim takmicenjima osim za Partizan i Dinamo.[/QUOTM
Da me ubiju i razapnu ne bih navijao za USTASE, SIPTARE i CRNOGORCE!
O L O S
A pogledaj kako tvoji navijaju i za koga ne navijaju :wink:south:ilicu,
evo tvoji odgovaraju na ono pitanje
v.v.ilic:vlada_susa:A jesi li definisao ko su CRNOGORCI ?
Znaju oni na koje se misli onih 56% sa referenduma sto pisu natpise SRBE NS VRBE i slicne ustaske parole...ti su najgori!!!!