Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne dao Bog da se ovakav incident desio kod nas,bilo kom timu.
Ja mislim da bi nas izbacili bez pardona na minimum 5 godina iz evro takmicenja.
A Slovenci znaju prilicno da se qrce tamo.Ja mislim da nije proslo nijedno gostovanje u Jadranskoj ligi a da nije bilo nekih incidenata u Sloveniji.
Cak i u Hrvatskoj sve prodje normalno,a Sovenci nesto izgravaju,pa mi posle dodju u Srbiju kao mi smo prijatelji,jedu,piju,lochu...sisajte mi ****. :D
Kao i obicno necu da gledam utakmicu,jer sam potpuno ravnodushan prema svakoj njihovoj tekmi,osim derbija. :D Eto...neka uzmu koji bod.

Ovi zeleni gadovi iz Slovenije su najveći ološ. Gledam ih samo kako se baškare po Beogradu, kao da su u sred Ljubljane, a naši ljudi tamo svaki put najebu. I ceo rat je počeo u Sloveniji ' 91, sve je krenulo od njih, pa u skorije vreme i vaterpolo reprezentacija kako se provela kod njih na finalnoj utakmici, ma gamad najveća. I mi i dalje neka smo dobri i neka se slovenačke i hrvatske tablice normalno vozikaju po Bg-u i Terazijama (svaki dan ih viđam), a automobili sa našim tablicama u Splitu se bacaju u more i ljudi u njima se linčuju, pa makar to bili i Hrvati koji žive u Bg-u. Dosta mi je više izigravanja finoće pred Evropom, a drugi nas kinje i maltretiraju. Bar ću glasno u svojoj državi da pričam šta mislim!!!

torrente_bg:
Pa normalno.Kao sto i grobari navijaju protiv Zvezde nevezano za to protiv koga igra.
Dok je bila cela SFRJ uvek sam navijao za sve nase klubove u evropskim takmicenjima osim za Partizan i Dinamo.

kad je bila cela???
sad oni imaju svoje mini drzave i kurc. se kad nas dobiju i u kuglanju,
jer imaju komlex
ja sigurno navijam za ciganski tim kad igraju
sa svim slovenackim,hrvatskim i bosanskim klubovima
jer,oni skandiraju ''cigani'' i vama i nama :shock:
a znas zasto???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back