Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mozes protiv tako superiornog tima,
sa takvim igracima kakve milan ima i to u milanu,
sa 2 spica.
dobili bi 5 komada
i mnogo jace ekipe od zvezde ne dolaze sa 2 spica protiv njih.
sve se svodi na sredinu terena,ko tu dobije bitku ima sanse
ali vasa odbrana je nekad delovala
kao da je pala sa marsa,
pa i tu je trebalo dodati extra ljude da zatvore rupe.

Ja nisam gledao utakmicu jer nisam imao preko čega. Ali verovatno je tako sa odbranom kada si ti to mogao da primetiš. Primetio je to i Bajević sigurno pa će sa time još nešto uraditi. Znam da se i osrednji timovi pripremaju specijalno za odredjene utakmice tako da tu Bajević ima veće oči nego mi. A drugo, on je tek došao u Zvezdu i trebaće mu još vremena da dovede sve u red.

Ako ti kažeš da je zvezdina odbrana delovala kao da je pala s Marsa, postavlja si isto pitanje za Milanov napad. On je sigurno onda pao sa Plutona kad tu nije mogao da se snadje. Nije Milan tako veliki koliko ga neki velikog vide. Veliki tim u ovakvim utakmicama rutinski završava posao sa 4-5 razlike. Milan ne može da da ni 2.

Odakle pojedincima utisak da je mogao da nam da "koliko hoće"? Taj utisak je veštački stvoren kod navijača samo iz preteranog i nezasluženog respekta prema nekom. Tu se radi samo o psihološkim tenzijama nikako o suštoj realnosti. Kada se naš navijač oslobodi tog preteranog respekta oslobodiće i svoje nerve i ubedjenja.

Dobro smo prosli. Nadam se prolazu ali tesko. Bisevac i Kovacevic odlicni. Ni Gaj nije los, samo da se malo uigra i uklopi. Basta me nerviro a malo i Bugarce. Bilo mi smesno kad su na kraju tekme Zvezdasi ko deca poceli da jure talijane po terenu ne bi li im uzeli dres. Moramo mnogo brze i preciznije da se oslobadjamo i predajemo loptu

E yebiga. Zar su naši fudbaleri toliki seljaci da se brukaju i ponižavaju jurnjavom za nečijim dresom? Da sam nešto umesto Bajevića podelio bih im šamare i dao da optrče Marakanu 120 puta. Uh što sam besan!!!
confident.gif

Ti u suparniku gledaš imena a ne njihove realne mogućnosti. Ne poznajem ni jednog fudbalera na svetu koji zna sve i može sve. Svaki ima svoje slabosti a na treneru i njegovim savetnicima je da ih otkrije i iskoristi. Igra svakog pojedinca se može analizirati pa se mogu uočiti i njegovi nedostatci. (Slabija leva noga, sporost ili brzina uočavanja situacije, slabiji odraz ili igra glavom, psihološka stabilnost igrača u odnosu na provokacije......)Cela studija....da ne nabrajam...
Iz vaših reči sam zaključio,ponavljam nisam gledao utakmicu, da Milan ima velikih nedostataka u završnici. Rupe ima verovatno i u odbrani...
Verujem da jedan Bajević, ipak trener sa ogromnim iskustvom, ume da jednom Milanu pobrka račune.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back