Kraj, ostalo 1:0.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

torrente_bg:Nema sta Zvezda da trazi tu ali bar se nece obrukati kao Dinamo Z.
v.v.ilic:Nebi bilo loše da imate malo više optimizma. Zvezda u Beogradu n e m a š t a d a i ž g u b i.
Ples, seti se najsvežijeg trijumfa. Roma. Popila je triling na Marakani a Milano nije ništa jači od Rome. U Beogradu su oni ti koji treba da čuvaju rezultat. A za kontru će se već Bajević pobrinuti. Malo više faula na sredini terena i nema kontre. Iskreno, ne navijački, mislim da prolazimo. Videće te kurseve na kladionici.
Ovakav kakav je i kakav se pokazao rezultatom mogu da tvrdim da nije. Utakmicu sam pratio samo textualno na zvezdinon sajtu ali sam zaključio da su i oni nesigurni i nespretni u završnici. A Zvezda će u Beogradu svirati drugu muziku. Živi bili pa videli i setili se ovih mojih redova.68Charger440:Milan nije nista jaci od Rome?
dzabi:jel zna neko gde mogu da rezervisem karte za 22. preko neta ili nesto, posto nisam sigurna da cu uspeti da se izguram na vreme do blagajne. i kad uopste pocinje prodaja?
'ajmo u dve Čehinje da ćemo da ih bijemo!!!!! Ti meni daj Katarinu.PLESsitnihDEMONA:Ma ne moze Zvezda ni u BGu da da gol.
Bice tu 0-0 i to je to.
Nemam pojma. Ja sam u ČEŠKOJ a ovde nemam informacija takve vrste. Isto kao i ti na Plavoj Planetidzabi:ma ok, nego jel znas nesto o ovome sto me zanima
Nema na čemu. Šaljem ti ovo:dzabi:da izglada da sam bas zalutala.
no dobro, ako neko ima neku informaciju, molila bih da mi je proslijedi na pp
HVALA![]()