Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Da budem iskren nije blamaža. :!:

Znači kad Partizan izgubi od Makabija 5-2 je blamaža i blamaža je kad isti taj Partizan pobedi Maribor sa 2-1. Ja ne razumem. ...
Razumes ali neces da priznas. ;) Sustina je da taj Maribor nije nikakav tim a vi ste dozvolili da primite gol. JA sam rekao. Procicete to je sigurno ali jeste blamaza. bre sam si ocekivao barem jos dva komada da date.
FLUID:
A kako li se zove onda kad Maribor pobedi Viljareal u sred Šapnije sa 2-1? A još kad ga izbaci iz Evro takmičenja. Kako li se to tek zove?.
Velika sramota za Viljareal sto su to dozvolili. Moja pretpostavka je da su ih podcenili ali opet to nije opravdanje. A znas i ono "i corava koka ubode neko zrno" pa tako i Maribor eliminsa nekog jaceg. :lol:
FLUID:
Ajde da izmislimo onda novi sistem bodovanja i takmičenja i da ga predložimo UEFA-i. Na primer, da ako neki jači klub pobedi slabiji i to kod kuće samo sa jednim golom razlike da mu se zabrani jedna utakmica na svom terenu. A još ako izgubi onda da ne može da igra Evro takmičenja sledeće sezone. Ili možda da ako ispadne od nekog slabijeg kluba da se strelja najbolji igrač ekipe na licu mesta. A moglo bi i...
I sam znas da je ovo glupo sta si napisao. Niko ne osporava pobedu partizanu. Stvar je samo u tome da su takav tim na domacem terenu pobedili sa nikakvom prednoscu i utakmicu tamo napravili donekle neizvesnom. Pazi ja sam ubedjen u Partizanov prolaz ali sta ako se tamo recimo desi na dan utakmice provala oblaka i Maribor umuva gol. Opste je poznato da nasi timovi nemaju pojma da igraju po losem terenu i da nasim "zvezdicama" sve smeta. I sta onda? Ispadate. Tako je i Zvezda bezveze pre 5-6 godina ispala porazom na Marakani 1:0 po nevidjenoj provali oblaka. Iako su bili bolji, iako su u svakom segmentu igre dominirali ovi su izbunarili gol i kraj price. Govorim ti iz iskustva. Zvezda je tako eliminisana svojevremeno iz evro kupova.

FLUID:
Nije nego...
Sigurno su zanimali portira iz Srpske fabrike stakla u Paraćinu. :-D
Pa sigurno vise nego Viljareal.Neki fudbalski savezi ni ne ucestvuju u inter-toto kupu.Recimo Portugalci,Italijani..,Spanija je prihvatila to takmicenje ali ocigledno je da njihovi timovi,ili mozda bolje reci igraci iz tih timova,nisu odusevljeni istim.
Zasto bi se on cimao sa odmora ranije kad mu prvenstvo krece tek krajem avgusta ili pocetkom septembra.Pogledaj Milan na primer.Pa neki igraci su im tek par dana pred mec sa Zvezdom dosli,a pitanje je i da li bi dosli da nije u pitanju liga sampiona.
Inace gledao sam prenos meca Viljareala i Maribora na slovenackoj tv.Videlo se iz aviona da ove boli ona stvar bas.

Inace ovo prebacivanje da su grobari dobili samo sa 2-1 smatram glupim.I Liverpul je Makabi dobio sa 2-1.Tek posle drugog meca treba dati konacan komentar.
Ali komentar da grobari kukaju sto su dobili desetorazredni tim Maribora stoji.
Ali grobari su poznati po tome kao i Inzagi po simuliranju penala ;)
Pre 2 god kad su dobili onaj Dnjepar ili kako se vec zvao taj cuveni klub suze su ronili Bjeka,Zeka i njihovi fudbaleri puleni.Cak su prosuli pricu da bi vise voleli da su dobili AZ Alkmar nego taj Dnjepar jer je Dnjepar kao najnezgodniji protivnik koga su mogli da izvuku.Smejurija!
I onda se pitate sto su se svi okomili na vas.Pa upravo zbog toga.Zasto niko ne voli Inzagija? :)

Madonna girl pa kakav si ti navijac kad navijas za Maribor. Pa ja navijam za Partizan od djetinjstva i znam sve i jednu utakmicu u Evropi i Partizana i Zvezde, i ostalih nasih klubova. Umjesto da svi navijamo za domace , ne bi li se konacno domogli 2 mjesta u Ligi sampiona. Medjutim zato postoje kreteni koji se busaju da su veliki grobari ili delije. Jadni ste...

Ih, Vučko. Pa ti si novi i ne znaš ovdašnje prilike na Forumu. Svi mi navijamo za naše. I Madonna Girl ali nam je u krvi malo zayebancije. Mi vas i vi nas. Nisu to ozbiljne stvari a najmanje toliko ozbiljne da nekoga nazivamo kretenom. Dakle, više strpljenja ili vremena da pročitaš ceo Forum pa da vidiš gde si i kako da se uključiš u diskusiju. :wink:

Pa baš zato što je nov, on ne zna da li ona to ozbiljno ili ne.
Uveren sam da to ona ozbiljno misli(sudeći po mnogim njenim postovima(nema nijedan u kome kaže da se šali, kao što ti kažeš)).
A i da se bar ovaj put šalila, bar bi stavila ovog smajlija :wink: (on se koristi kad se označava neka šala)

Ma neka prodju svi,ali ipak mozda bi grobari mogli da zavrse svoji evropsku pricu ove godine vec protiv Maribora.
Ne bi podneo da slusam opet njihovu kuknjavu kako nisu imali srece u izvlacenju kada posle Maribora izvuku neki snazan klub iz Cecenije,Gruzije ili sl.

torrente_bg:
Ma neka prodju svi,ali ipak mozda bi grobari mogli da zavrse svoji evropsku pricu ove godine vec protiv Maribora.
Ne bi podneo da slusam opet njihovu kuknjavu kako nisu imali srece u izvlacenju kada posle Maribora izvuku neki snazan klub iz Cecenije,Gruzije ili sl.

ali to je takticka varka, ;)
pohvalimo slovence,da su sila,strasni..
i oni stvarno pomisle i posle ne predju centar,
dadose onaj gol slucajno
nastavljamo istu taktiku i za drugo kolo :D

jedino ako nedodje iz 2 u 1,boljom igrom domacina u II poluvremenu :evil:

south:
ali to je takticka varka, ;)
pohvalimo slovence,da su sila,strasni..
i oni stvarno pomisle i posle ne predju centar,
dadose onaj gol slucajno
nastavljamo istu taktiku i za drugo kolo :D

jedino ako nedodje iz 2 u 1,boljom igrom domacina u II poluvremenu :evil:

Ili je to vise stara taktika nasih klubova da za svaki slucaj sebi naprave alibi za slucaj da ispadnu.Da mogu da kazu onda da su ispali od jakog protivnika i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back