Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledalaca je bilo, čini mi se da reče komentator, oko 5.000. Ako se ne varam.

Kako smo počeli utakmicu mislio sam da će da ih oderemo. A ono samo 2-1. Dve lopte pored same stative (Odita glavom). Da je išlo u gol njihov golman bi mogao samo da gleda. Ipak, mislim da idemo dalje jer Slovenci su imali malo više sreće nego pameti.

Ali su Slovenci imali 8 takmičarskih utakmica pre ove, a Partizanu je ovo bila druga. Verovatno će biti bolje za 14 dana jer će Partizan odigrati još dve utakmice u prvenstvu. I napisao sam da smo ih totalno deklasirali u prvom poluvremenu. U drugom je bilo otprilike izjednačeno.
Dovoljno ti govori da u prvom poluvremenu nisu šutnuli na gol, a u drugom osim onog gola par traljavih šuteva. To je bilo sve od njih.

torrente_bg:
Dobra je izjava Tomica na kraju.
Kaze covek bez trunke razmisljanja:"izgleda da nas Maribor prilicno respektuje jer su se branili posle gola kojeg su nam dali".
Da li si ti gledao utakmicu?
Šta hoćeš da kažeš da Tomić nije bio u pravu?
Ne mogu da verujem kolika se hajka vrši na Partizan i kad pobedi.
I posle očekujete da neko navija za Zvezdu u Evropi. Stvarno neki ljudi ne zaslužuju da ih tako zoveš.

fluid ja sam rekao istinu. Tu nema nikakve hajke na Partizan. Partizan ce sigurno ici dalje ali je blamaza onako proci. I sam si rekao tokom prvog poluvremena. Jos par komada da damo a ono prc, jednostavno su stali. Budi iskren. Onakav rezultat jeste blamaza za Partizan.

tab503:
fluid ja sam rekao istinu. Tu nema nikakve hajke na Partizan. Partizan ce sigurno ici dalje ali je blamaza onako proci. I sam si rekao tokom prvog poluvremena. Jos par komada da damo a ono prc, jednostavno su stali. Budi iskren. Onakav rezultat jeste blamaza za Partizan.
Da budem iskren nije blamaža. :!:

Znači kad Partizan izgubi od Makabija 5-2 je blamaža i blamaža je kad isti taj Partizan pobedi Maribor sa 2-1. Ja ne razumem.

A kako li se zove onda kad Maribor pobedi Viljareal u sred Šapnije sa 2-1? A još kad ga izbaci iz Evro takmičenja. Kako li se to tek zove?

Ajde da izmislimo onda novi sistem bodovanja i takmičenja i da ga predložimo UEFA-i. Na primer, da ako neki jači klub pobedi slabiji i to kod kuće samo sa jednim golom razlike da mu se zabrani jedna utakmica na svom terenu. A još ako izgubi onda da ne može da igra Evro takmičenja sledeće sezone. Ili možda da ako ispadne od nekog slabijeg kluba da se strelja najbolji igrač ekipe na licu mesta. A moglo bi i...

PLESsitnihDEMONA:
Bitno je da se skupljaju bodovi kod UEFA...OFKa,Partizan,Hajduk...Zvezda ako nesto uradi,uradi...ako ne boze moje,sledece zesone,ako bog da malo srece u zrebu. A ne kao sad!

tacno tako,

i svi imaju jos sanse da prodju dalje,sto bi bilo nevidjeno cudo
ali sem zvezde,gde treba napraviti ipak cudo,
partizan i hajduk su bolji od protivnika,
a beograd ima strasan rezultat za revans(samo da mogu da gurnu 1 gol)
tu se vidi gde nam je fudbal,jer protivnici uopste nisu naivni timovi
samo treba igrati muski i bez respekta(to vazi za zvezdu i beograd)
ili potvrditi da si bolji( partizan i hajduk)

FLUID:
Da budem iskren nije blamaža. :!:

Znači kad Partizan izgubi od Makabija 5-2 je blamaža i blamaža je kad isti taj Partizan pobedi Maribor sa 2-1. Ja ne razumem.

A kako li se zove onda kad Maribor pobedi Viljareal u sred Šapnije sa 2-1? A još kad ga izbaci iz Evro takmičenja. Kako li se to tek zove?
.
Ma nije blamaza pobeda Partizana,blamaza su izjave igraca i ljudi iz Partizana.
Zaista mi je muka njihovog kukanja a tim su koji najvise ima srece od svih nasih klubova.Toliko su kukali kad su dobili Maribor kao da su Mancester izvukli.Sta bi onda ostali klubovi trebali da urade?Da izvrse samoubistvo?
A sto se Viljareala tice...njima je od meca sa Mariborom pa do pocetka spanskog prvenstva bilo preko mesec dana i mecevi sa Mariborom ih nisu zanimali ni malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back