Kako ce Hajduk igrati revans na Marakani kad Zvezda igraju svoju utakmicu na Marakani za 2 sedmice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije lose,stvarno cu da pomislim da nam fudbal postaje sve bolji...I OFK i Hajduk imaju realne sanse za prolaz dalje protiv favorita Oksera i CSKAZamisli da ih nisu ubili!!!! Bilo bi 2-6 za Maribor.68Charger440:Neznam, nisam gledao utakmicu, ali kako pricate da ste ih ubili, a pobedili samo 2:1, ne zvuci nikako dobro.
Da li si ti gledao utakmicu?torrente_bg:Dobra je izjava Tomica na kraju.
Kaze covek bez trunke razmisljanja:"izgleda da nas Maribor prilicno respektuje jer su se branili posle gola kojeg su nam dali".
Da budem iskren nije blamaža.tab503:fluid ja sam rekao istinu. Tu nema nikakve hajke na Partizan. Partizan ce sigurno ici dalje ali je blamaza onako proci. I sam si rekao tokom prvog poluvremena. Jos par komada da damo a ono prc, jednostavno su stali. Budi iskren. Onakav rezultat jeste blamaza za Partizan.
PLESsitnihDEMONA:Bitno je da se skupljaju bodovi kod UEFA...OFKa,Partizan,Hajduk...Zvezda ako nesto uradi,uradi...ako ne boze moje,sledece zesone,ako bog da malo srece u zrebu. A ne kao sad!
Ma nije blamaza pobeda Partizana,blamaza su izjave igraca i ljudi iz Partizana.FLUID:Da budem iskren nije blamaža.![]()
Znači kad Partizan izgubi od Makabija 5-2 je blamaža i blamaža je kad isti taj Partizan pobedi Maribor sa 2-1. Ja ne razumem.
A kako li se zove onda kad Maribor pobedi Viljareal u sred Šapnije sa 2-1? A još kad ga izbaci iz Evro takmičenja. Kako li se to tek zove?
.