Evropske kvalifikacije za SP 2026.

Da li će se Srbija kvalifikovati?

• DA

glasova: 4 44,4%
  • NE

glasova: 5 55,6%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
е тако бошњадија примила гол, не птиајте колко ми је било мило :lol:
честитке марку арнаутовићу на одлазак на св првенство.

а екипи покрај миљацке све најгоре у баражу.

Тачно подрхтава Аустрија је на СП после много година за БиХ ни први ни последњи бараж у коме ће извиситит за пласман поготово што се игра на један меч са два различита ривала, БиХ је солидна доста и све солиднија али ништа више од тога заслужили су стицај околности у Зеници, играча више који их је довео до баража, сад нека се покажу тамо
па знаш како...да је овде играла шпанија или италија уместо босанаца..свирао би се фаул над Голманом јер га је Арнаутовић оборио...тако?
1 пут их погледао,задњих 20 Минута.Оно све нека Деца,али лепо,солидно играју..бар знају да направе 7,8 Пасова док не изгубе Лопту.
Нас би развалили :mrgreen:

е тако бошњадија примила гол,
Није баш Бошњакистан конкретно ерцеговачки рват га је примио мада је био најбољи у тима, ове квалификације имају највише Хрвата у репрезентацији и разлика у квалитету се види но опет да не би црвеног картона и промашаја Румуније у првом полувремену у Зеници не би они видели ни баража али бараж је заслужен апсолутно као и црвени картон за Румуна у Зеници, видећемо кога ће добити за ривале у истом већ прекосутра је жреб

па знаш како...да је овде играла шпанија или италија уместо босанаца..свирао би се фаул над Голманом јер га је Арнаутовић оборио...тако?
1 пут их погледао,задњих 20 Минута.Оно све нека Деца,али лепо,солидно играју..бар знају да направе 7,8 Пасова док не изгубе Лопту.
Нас би развалили :mrgreen:
какав фаул над голманом могао је да се свира по тој логици и пенал за Аустрију када је Никола оборио нападача Аустрије и онај фаул код првог кога Аустрије пола судија не би свирало мада има елемената да се свира али и за судијско уверење, о лакоћи пада босанског играча те само интезитету

Skotska, Austrija i Norveska po prvi put na SP posle 1998.
драго ми је за Шкоте онај бараж за СП у лиги нација кад су нас избацили на пенале за ЕП 2020 односно 2021 када је Митар промашио пенал за њих био тај пласман прекретница велика после тога боље играју квалификације то је био бараж кроз ЛН

какав фаул над голманом могао је да се свира по тој логици и пенал за Аустрију када је Никола оборио нападача Аустрије и онај фаул код првог кога Аустрије пола судија не би свирало мада има елемената да се свира али и за судијско уверење, о лакоћи пада босанског играча те само интезитету
Сваки Контакт у 16 између Играча и Голмана је фаул за Голмана,а овај га још ударио у Ногу,Голман пао..немој се лажемо сад :lol:

драго ми је за Шкоте онај бараж за СП у лиги нација кад су нас избацили на пенале за ЕП 2020 односно 2021 када је Митар промашио пенал за њих био тај пласман прекретница велика после тога боље играју квалификације то је био бараж кроз ЛН

Svi su ostrili i ostre kurka na nas...
To zelis reci...

...

Skotska spektakularno se plasirala...protiv Danske

Kakav poslednji gol sa pola terena lob golmana :worth::worth::worth:

...
Partizan like this.

Know Kelsey Grammer GIF by Paramount+

Португалу нису требали бодови су је Ирска запела, и остала у шанси за бараж а победа у Будимпешти јесте велики успех и подивик иначе наводно је стрелац 5 последњих голова у квалификацијама, 2 против Португала и 3 против Мађара, добио свој аеродром, односно аеродром у Даблину је преименован и носи ће његово име не знам колико је то тачно или само предлог али сам чуо ту инфо

Posebno me je obradovalo što su ovi iz Federacije, tzv.BiH, ispušili pred kraj.
има их и из Републике Српске само вечерас нису били у саставу Гојко Цимирот, а Раде Кринић се опростио од репрезентације БиХ Врањеш Огњен не игра од раније ту је био и Синиша Саничанин али он је већ ветереан мада игра за Борац бањалучки тренутно

има их и из Републике Српске само вечерас нису били у саставу Гојко Цимирот, а Раде Кринић се опростио од репрезентације БиХ Врањеш Огњен не игра од раније ту је био и Синиша Саничанин али он је већ ветереан мада игра за Борац бањалучки тренутно

Šta misliš zašto ta reprezentacija ne sme da igra u Banjaluci?

Back