Evropske kvalifikacije za SP 2026.

Da li će se Srbija kvalifikovati?

• DA

glasova: 4 44,4%
  • NE

glasova: 5 55,6%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Da li su sa Arene realni? Najbitniji meč iz okruženja stave na nekom premium kanalu 122. Ja ga nemam 4 i 5 zbog paketa samo 3 premiuma i 10 obične i 1x2.
Te Arene su takvo dno da ja ne vjerujem. Jedno vrijeme sam imao samo najosnovniji paket T-Coma i tamo si imao samo Arenu 1. I kada bi išla Liga prvaka, neki zaposlenik Arene bi tjedan prije sjeo i izabrao najlošiju utakmicu tog tjedna koja ide u utorak, i najlošiju utakmicu koja ide u srijedu. Nako nekog vremena sam pogađao sa 99% uspješnost koja utakmica će bit na Areni 1. Znači obavezno, ali bez greške, Qarabag, Astana, BATE, Ludogorec, Šerif, Slovan Bratislava......Da li su se makar jednom zajebali pa pustili, ne znam, Anderlecht- Brondby, nisu. Ako si se nadao pogledati klub iz neke od Liga 5, onda bolje da si se nadao da taj klub igra protiv Šerifa, Astane ili Ludogoreca, a da svi ostali klubovi iz veselog društva igraju s Real Madridom taj dan. Dinamo je uvijek išao na Areni 3 (znači cijeli pakt je bio potreban)

Italija
Poljska
Slovacka
Irska
bilo bi lepo

Italija.. propustila dva WC zaredom.. teško da će treći.. realno nije to to bez njih

Irska.. 30 miliona Amerikanaca su Irskog porekla.. u Bostonu pola miliona Iraca, u državi Nju Jork preko 2 miliona..

Volim Slovake..imam super druga Slovaka, baš voli sport i fudbal a i Poljaka brt..

Poljak mi piše da igraju dobro.. neki novi selektor Jan Urban otkad im došao unapredio im igru..dva puta su igrali sa Holandijom nerešeno i misli da mogu na WC

Ovaj Slovak mi kaže da su se izblamirali protiv Nemačke ( valjda 6, il 7 :0 pukli ) i da nije optimista

bilo bi lepo

Italija.. propustila dva WC zaredom.. teško da će treći.. realno nije to to bez njih

Irska.. 30 miliona Amerikanaca su Irskog porekla.. u Bostonu pola miliona Iraca, u državi Nju Jork preko 2 miliona..

Volim Slovake..imam super druga Slovaka, baš voli sport i fudbal a i Poljaka brt..

Poljak mi piše da igraju dobro.. neki novi selektor Jan Urban otkad im došao unapredio im igru..dva puta su igrali sa Holandijom nerešeno i misli da mogu na WC

Ovaj Slovak mi kaže da su se izblamirali protiv Nemačke ( valjda 6, il 7 :0 pukli ) i da nije optimista
Poenta je da turci i siptari ne odu na SP.

1764949673542.png

Back