Pijanista
Ističe se
- Poruka
- 2.680
То су та срања типа: јешћемо корење и сл.Koji argumenti. Ne videh jedan sem da si trazila argumente i to za mene i druge nije bio problem. Evo ti prilike za argumente, kako Srbija da prezivi u izolaciji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То су та срања типа: јешћемо корење и сл.Koji argumenti. Ne videh jedan sem da si trazila argumente i to za mene i druge nije bio problem. Evo ti prilike za argumente, kako Srbija da prezivi u izolaciji?
Бојим се да статус Косова по најмање од нас зависи.Ne zaboravi! Nije Kosovo interesantno samo Evropskoj Uniji, a mi treba da gledamo šta je za nas bolje- e to je ono! Šta je za nas bolje?
Za nas je najbolje, kao malu državicu, marionetsku, da gledamo kako da se integrišemo u nečiji ekonomski sistem, ALI sistem u kome nećemo biti samo i jedino izrabljivani.
Pa ti sad razmisli, ako si pravi Srbin, šta je za nas dobro? Osim što se moramo prikloniti onima koji će nam dozvoliti očuvanje nacionalnog identiteta i podizanje istog kod onih kod kojih je oronuo.
Nacionalni identitet je osnova za zdrav razvoj jednog društva.
Znaš li kako Nemci ponosno govore ''Ich bin German!''?
Докле ћете се више палити на те приче о отетом Косову, колико си пута био на Косову?
Ја не кажем да је у реду то са Косовом, али ипак треба да гледамо шта ћемо када (и званично) останемо без Косова.
Да ли ћемо да трубимо о неправди или ћемо да се трудимо да живимо квалитетније.
Да ли ћемо да забијамо главу у песак или да пружимо потомству квалитетнији живот.
Ne zaboravi! Nije Kosovo interesantno samo Evropskoj Uniji, a mi treba da gledamo šta je za nas bolje- e to je ono! Šta je za nas bolje?
Za nas je najbolje, kao malu državicu, marionetsku, da gledamo kako da se integrišemo u nečiji ekonomski sistem, ALI sistem u kome nećemo biti samo i jedino izrabljivani.
Pa ti sad razmisli, ako si pravi Srbin, šta je za nas dobro? Osim što se moramo prikloniti onima koji će nam dozvoliti očuvanje nacionalnog identiteta i podizanje istog kod onih kod kojih je oronuo.
Tачно је да нам они не желе добро, али мене више брине што ни ми сами себи не желимо добро.Rezime : vi i dalje hoćete tu "realnost", zatvarate oči pred očiglednim - ONI nam ne žele dobro. A ako se nekakvo dobro i nađe, to će biti zato što će njima biti mnogo bolje.
Управо у томе и јесте суштина, Уколико уђемо у ЕУ и ми постајемо ОНИ и свима је заједнички циљ богата Србија - богата ЕУ, шта ту није јасно?Ne znam sta Laci misli, ali primecujem da nikome ne odgovara da neko bude narucito jak i bogat osim njih samih.
Koji je konkretan interes "Evrope", ako tako nebulozan koncept ima neke interese, da Srbiju izgradi i napravi jakom, bogatom zemljom? Sta dobijaju time? Topao osecaj da su uradili pravu stvar?
Ne zaboravi! Nije Kosovo interesantno samo Evropskoj Uniji, a mi treba da gledamo šta je za nas bolje- e to je ono! Šta je za nas bolje?
Ne znam sta Laci misli, ali primecujem da nikome ne odgovara da neko bude narucito jak i bogat osim njih samih.
Koji je konkretan interes "Evrope", ako tako nebulozan koncept ima neke interese, da Srbiju izgradi i napravi jakom, bogatom zemljom? Sta dobijaju time? Topao osecaj da su uradili pravu stvar?
Управо у томе и јесте суштина, Уколико уђемо у ЕУ и ми постајемо ОНИ и свима је заједнички циљ богата Србија - богата ЕУ, шта ту није јасно?
Nastavi da se trudiš i dalje...meni zaista nije stalo do tvog mišljenja, mišljenja Hrvata u celini o nacionalnim pitanjima Srba. Mogla si da primetiš da tvoje postove ''ne kvotujem''...nestani, u vidu lastinog repa!doista se trudim da na masu gluposti koje prosipas po ovom forumu ne odgovaram....
a, podvuceno je glupost na kvadrat...Njemci, godinama, nisu mogli, htjeli ponosno reci da su Njemci...ponosni Njemci.(jer se precesto ttumacilo kao nacizam)..to se od prosle godine promijenilo kad je svijet upoznao veselu, demokratsku Njemacku...
i Nijemac nikada ne kaze "ich bin German", ako, onda kaze "ich bin ein Deutscher"

O ovome konstantno pričam.Još je potrebno da se naglasi jedna veoma ozbiljna stvar :
U Srbiji još nije ni započela javna polemika o dobrim i lošim stranama Evropske zajednice, i Srbije ovakve kakva je u njoj. Onako, po segmentima, kultura, ekonomija, sport, "regionalizacija" i sve što može imati značaja.
Postoji samo vikanje i tvrdnja (mahanjem šargarepom): Nama je jedini spas put u Evropu. Majke mi.
O ovome konstantno pričam.
I svi su u onom MEGA tripu- daće nam EU pareeee!![]()
O ovome konstantno pričam.
I svi su u onom MEGA tripu- daće nam EU pareeee!![]()

Шта би било кад би Србија одлучила да јој ПДВ буде 6%, а не 20% као у окружењу?
Шта би било када профит не би био опорезован у првих 5 година пословања, а после по некој смешној стопи? Да видиш како би ЕУ скочила због нелојалне конкуренције. Али наравно нама то не пада напамет, ми само слепо ко мачићи базамо тражећи сису. А и мачићи прогледају после 7 дана, а неки у Србији изгледа никада.
100. jubilarna tema s istom lažnom dilemom. Alo, ljudi, žene, deco, navedite nekog ko uopšte nudi takav izbor. S Kosovom će se stvar završiti na isti način hteli mi da uđemo u EU ili ne.Zamolio bih clanove foruma da se sto vise odazovu na ovaj upitnik(anketu)!
Da li je po vama bitnije pristupiti EU-koja omogucava visi zivotni standard,ili
ocuvati svoj teritorijalni integritet.
Znaci sta vam je bitnije:
EU-koja moze mnogo toga da nam donese
ili
Kosovo-ocuvati svetu Srpsku zemlju
?
Шта би било кад би Србија одлучила да јој ПДВ буде 6%, а не 20% као у окружењу?
Шта би било када профит не би био опорезован у првих 5 година пословања, а после по некој смешној стопи? Да видиш како би ЕУ скочила због нелојалне конкуренције. Али наравно нама то не пада напамет, ми само слепо ко мачићи базамо тражећи сису. А и мачићи прогледају после 7 дана, а неки у Србији изгледа никада.
Sve ukupno- katastrofa.A najgore što kao treba da trgujemo svojim moralom i teritorijom za nešto što ni ne znamo šta je ... Treba da skinemo gaće na neviđeno, pa šta bude ...![]()

100. jubilarna tema s istom lažnom dilemom. .
Zamolio bih clanove foruma da se sto vise odazovu na ovaj upitnik(anketu)!
Da li je po vama bitnije pristupiti EU-koja omogucava visi zivotni standard,ili
ocuvati svoj teritorijalni integritet.
Znaci sta vam je bitnije:
EU-koja moze mnogo toga da nam donese
ili
Kosovo-ocuvati svetu Srpsku zemlju
?
Једна ствар мора бити јасна: Србија нажалост никада више неће повратити власт над КиМ. То изгледа нашим политичарима, који имају озбиљне проблеме с реалношћу, није било јасно онда када је требало. Знају само да вичу НЕ МОЖЕ, НЕ МОЖЕ... Е, када ускоро буде могло, биће касно.