commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
@ Debilly
Oces bananu, mangani?
Oces bananu, mangani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
serb_pagan:hehe...geostrateski polozaj...da znas sta to znaci,ne bi se toliko prsio..nemamo mi batice vise nikakav geostrateski polozaj..nismo nikom vise zanimljivi..i pusti te pricice sto nas uciteljica ucila,"mi smo najbogatiji,mozemo da 'ranimo pola evrope,bla,bla..."
a propo tvog misljenja o EU,sto kaze toma nikolic:"japan je bogat a nije u EU"
billy_THE_kid:boze, blago siromasnima mozgom......to smo vec imali , samo se zvalo...nesvrstanost
vuk_:"Србе треба спокојно бомбардовати, јер ће све брзо заборавити".
(Џејмс Шеј, портпарол НАТО, марта 1999)
Uzalud Commodore. Svemir i ljudska glupost su beskrajni, a nisam bas siguran za ovo prvo.
ala ti brate mrzis svabe...commodore:ok i to... ali meni u nacelu smeta da sebe dovedemo u situaciju da nam svaba bude "neka vlast"... to je meni suprotno zdravom razumu... mislim... mozemo onda i u muslimansku federaciju, mozemo onda i u veliku albaniju... mozemo opet i jugoslaviju da pravimo... ja ne znam zasto mi moramo negde da utopimo svoju drzavu... ponasamo se bre ko baba devojka... koja mora da se uda po svaku cenu... sviranje zivanu, ako mene pitas...

,i po neki srbin..sve je danas u ekonomiji,pa u lobiju i briselskoj birokratiji tako da,boli nemce da sa nama isteruju neku pravdu..
,realna deskripcija"vladavine kapitala" stanja je jedino sto je dobro kod njega...pa kad udjemo u eu,barem nek bude forme...
malo je gotovo sa tom geografijom,sem ako nije "geografije nafte"...a oko price "posrednik izmedju istoka i zapada",uvek me je interesovalo sta je tacno taj Istok?vuk_:Srbija mora u partnerstvo za mir i NATO. Da se obezbedi od buducih ratova.
A za EU.. Recimo da moramo dosegnuti EU standard i uci u predvorje unije.. Ali oko samog ulaska, treba se cenjkati..
Geografija je jasno odredila : budite posrednik izmedju istoka i zapada.. I debelo naplacujte mostarinu![]()
Dobrodosao Pero. Konacno osvezenje ovde. Necu da ti odgovaram, jer se obracas efendiji, ali ova zadnja recenica mi je malo, ne znam kako da ti kazem. Gledam sad ovih dana ruske kanale, TV serije i vesti zbog ovog cirkusa sa tzv. aferom i vidim boga ti vecina mladih nosi T-shirts sa amblemima Iron Maidena, Linkin Parka, Coca Cole.... razumes. I ja pomislih da se cudo desava da jedna takva zemlja postaje surogat one kulture koju je vekovima iznedrila. I vrhunac evo veceras, RTR Planeta kanal, gosti devojka crnkinja afrikanka parla ruski da ne verujes. Dosla bog te pita odakle i hoce da zivi u Rusiji... drugi gost baja reper Amer, naocare crne, garderoba kao sa MTV-a i poce da veze po ruski .... Dosao covek pre godinu dana, nasao ribu ruskinju i kad je video Rusiju, reko zabole me Zivan vise za LA. Da mi je neko pricao ne bi verovao.Petar_FPN:ala ti brate mrzis svabe...
nece nam svabe biti vlast,jer je komplikovana procedura donosenja odluka takva da niko ne moze da ima takvu prevlast.mislim,u osnovi koncepta je ravnoteza moci nemaca i francuza,pa ako ti je za utehu vladace i oni,i po neki srbin..sve je danas u ekonomiji,pa u lobiju i briselskoj birokratiji tako da,boli nemce da sa nama isteruju neku pravdu..
p.s.mislis da sada,onako neformalno nama "ne vlada" krupni kapital,pa bio on nemacki,engleski ili americki?odnovi malo marxa,realna deskripcija"vladavine kapitala" stanja je jedino sto je dobro kod njega...pa kad udjemo u eu,barem nek bude forme...
a sto se tice muslimanske federacije,ipak je evropski koncept blizi,ako nista drugo,bar se odlacimo slicno...![]()
ma nemam ja nista protiv rusa,niti su njih posmatram kao neke inferiorne npr.kulturnocivilizacijski u odnosu na zapad..mislim da su ih malo vise samo zajebali 1917.pa nikako da oporave svoj etos od tada.a carska rusija je vekovima bila kulturno i politicki IDENTICNO sa zapadom,tj.fridrih veliki,katarina velika,napoleon...bajron,balzak,gete,puskin...sve je to vekovima bila ista ekipa u svom zajednickom kodu,koji se ,priznaces,razlikuje i te kako sa muslimanskim...a za coca colu-globalizacija brate,pa mislim da i gladni afrikanac ima tu maju..marlon:Dobrodosao Pero. Konacno osvezenje ovde. Necu da ti odgovaram, jer se obracas efendiji, ali ova zadnja recenica mi je malo, ne znam kako da ti kazem. Gledam sad ovih dana ruske kanale, TV serije i vesti zbog ovog cirkusa sa tzv. aferom i vidim boga ti vecina mladih nosi T-shirts sa amblemima Iron Maidena, Linkin Parka, Coca Cole.... razumes. I ja pomislih da se cudo desava da jedna takva zemlja postaje surogat one kulture koju je vekovima iznedrila. I vrhunac evo veceras, RTR Planeta kanal, gosti devojka crnkinja afrikanka parla ruski da ne verujes. Dosla bog te pita odakle i hoce da zivi u Rusiji... drugi gost baja reper Amer, naocare crne, garderoba kao sa MTV-a i poce da veze po ruski .... Dosao covek pre godinu dana, nasao ribu ruskinju i kad je video Rusiju, reko zabole me Zivan vise za LA. Da mi je neko pricao ne bi verovao.
Hteo sam da kazem da se stvari uvek mogu gledati i ovako i onako.![]()
Nisam ja za Evropsku uniju nego pominjem koliki problemi postoje u ovoj zemlji tako da o nekoj EU mogu da sanjaju. Naravno - normalna Srbija prvo.Михајло:Ма европу на страну, са тим проблемима нема нормалне Србије
King 7:Nisam ja za Evropsku uniju nego pominjem koliki problemi postoje u ovoj zemlji tako da o nekoj EU mogu da sanjaju. Naravno - normalna Srbija prvo.
Pa Petrograd su zidali najpoznatiji evropski arhitekti tog vremena Rastrelli, Falcone... Mozda najlepsi grad na svetu.....Ne znam za gladnog afrikanca, ali interesantno da ta afrikanka o kojoj sam ti pricao, nosila neku tipicno rusko odecu, a onaj baja amer nosio duks sa nekim ruskim natpisomPetar_FPN:ma nemam ja nista protiv rusa,niti su njih posmatram kao neke inferiorne npr.kulturnocivilizacijski u odnosu na zapad..mislim da su ih malo vise samo zajebali 1917.pa nikako da oporave svoj etos od tada.a carska rusija je vekovima bila kulturno i politicki IDENTICNO sa zapadom,tj.fridrih veliki,katarina velika,napoleon...bajron,balzak,gete,puskin...sve je to vekovima bila ista ekipa u svom zajednickom kodu,koji se ,priznaces,razlikuje i te kako sa muslimanskim...a za coca colu-globalizacija brate,pa mislim da i gladni afrikanac ima tu maju..
Ja jesam protiv ulaska u EU iz mnogo razloga i smatram da ova zemlja moze biti uzorna u svakom pogledu i ekonomski i na drugi nacin jaka ali necu precutati ako i tamo vidim neceg dobrog i pozitivnog ( toga se moze naci svugde ). Mislim da nam ne treba propaganda nego osecaj da mozemo i bez njihove unije koja nije velik uzor.Михајло:Знам Краљу да си Србин, а не европејац али у неку руку то је за нас Србе и добро, имамо времена да спремимо пропаганду против ЕУ
Ту се примењује она:King 7:Ja jesam protiv ulaska u EU iz mnogo razloga i smatram da ova zemlja moze biti uzorna u svakom pogledu i ekonomski i na drugi nacin jaka ali necu precutati ako i tamo vidim neceg dobrog i pozitivnog ( toga se moze naci svugde ). Mislim da nam ne treba propaganda nego osecaj da mozemo i bez njihove unije koja nije velik uzor.
Petar_FPN:malo je gotovo sa tom geografijom,sem ako nije "geografije nafte"...a oko price "posrednik izmedju istoka i zapada",uvek me je interesovalo sta je tacno taj Istok?
kad za godinu dana bugarska i rumunija udju u eu,mi cemo biti samo enklava koja je van,a nikakav posrednik...