migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
al' ono "ideal zajednistva" bi komotno moglo pod navodnike

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vuk_:Ne treba se toliko zanositi. Politika je suv interes. I da je Milosevic skroz bio proruski, to mu ne bi pomoglo. Slabiji su bili od Amera, i to je to. Kada Rusi budu ekonomski ojacali, i sposobni da nam pomognu u nasim interesima (nekako cemo sa njima lakse naci zajednicki interes nego sa Englezima), onda moze u savez, uniju, u Moskvu na dogovor, sta vec.
Petar_FPN:pa stavovi su mi u principu isti,samo se nismo dobro kapirali onda...a i volim malo da potrcim extremno kad vidim nesto gotivno,priznajem..to ti je kad si nov na forumu pa se primis...
Petar_FPN:a jel isto tako eremita genetski volis ukrajice,mislim,posto su sada promenili orijentaciju,da li su ti i dalje dragi?
Zarathustra:....и мени с времена на време дође жеља да их половину поубијам на форуму :x
Psihologue:@ BILLY THE KID
Koristish pogreshnu drogu.Treba da ti bude lepo a ne sebi da useresh zivot ...
billy_THE_kid:--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
Original postavio BILLY THE KID
Nisu imali nikakva prava. Srbi u Kravici su bili genetska deponija i stoka domacinska. Zasluzili su najgoru smrt. Steta sto su ih poklali muslimani. Trebalo je da ih amerikanci pobiju atomskom bombom, a ja to da gledam iz Chicaga
ne znamo mi nista, ja sam ekstremista... billy je u pravu...
OVO CES ZAPAMTIT.....MENE DA POTPISES NA TUDJI POST??????
NAJEBO SI, A DA NISI SVESTAN
billy_THE_kid:--------------------------------------------------------------------------------
Citat:
Original postavio BILLY THE KID
Nisu imali nikakva prava. Srbi u Kravici su bili genetska deponija i stoka domacinska. Zasluzili su najgoru smrt. Steta sto su ih poklali muslimani. Trebalo je da ih amerikanci pobiju atomskom bombom, a ja to da gledam iz Chicaga
ne znamo mi nista, ja sam ekstremista... billy je u pravu...
OVO CES ZAPAMTIT.....MENE DA POTPISES NA TUDJI POST??????
NAJEBO SI, A DA NISI SVESTAN