~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
sta podrazumevas pod povoljnijim polozajem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Petar_FPN:ma sve si ti upravu za to,ali sto bi se ja orijentisao prema rusima?![]()
. svodi se na isto
))))
Sta vec..Petar_FPN:bice,bice...
ma salu na stranu,uzimaju se razni striktno odredjeni parametri koliko pojedinacna zemlja ucestvuje u kojim institucijama i koliko placa u budzetu...nema tu cenkanja brale.e a ja imam mali trip sa tim oko hrvata...nervira me sto se vec qrce kako su ispred nas,zaboga,orijentalnih srba...

vuk_:Pa to su NASI, i zajedno smo jaci
E ali stvarno cudno je to.. Nekad se drugar i ja zarakijamo, i krenemo 'Pa uvek su nas prodavali nanu im njihovu', 'Tesko onom koga oni stite' i sve u tom stilu..
I na kraju kad pomanjka reci neko kaze - 'A koga vise volis, Rusa ili Amerikanca'
- 'Pa Rusa, brate rodjeni'))))
Pazi, niko od nas nije upoznao nekog Rusa, niti bio u Rusiji, niti bio vaspitavan da voli Rusiju (cak sta vise moj matori je cesto pljuvao po njima zbog politickih izdajstava). Prosto, ja ne znam ljudi sta je to, ali tu naklonost nisam primetio samo kod nas dvojice. Valjda je to neko slovenstvo.. I sama rec Rus, zvuci nekako naski..Sta vec..

eremita:@ VUK
То је само ГЕНЕТСКИ КОД и ништа више... а генетски код не може уништити никаква прича, никакво "васпитање", никакво "образовање", никакв "политика", то је једноставно у нама...

Mada u Kljuchu pre neko veche rekose, kako se treba cuvati radikalnog islamizma, ali da se ne sme zanemariti i veciti uticaj panslavizma na Balkanu. Heh kome li panslavizam smeta, Boze, Boze.. 
pa stavovi su mi u principu isti,samo se nismo dobro kapirali onda...a i volim malo da potrcim extremno kad vidim nesto gotivno,priznajem..to ti je kad si nov na forumu pa se primis...marlon:Mala digresija. Evo ovde veceras normalna diskusija, prosto je neverovatno koliko malo treba... Petre, nisi ni svestan koliko si postao umereniji u stavovima nego jesenas kad smo se ono zezali. Mislim ako je to iskreno sto pises. Cak nikome ni ne smeta avatar Unije....

commodore:
pazi ovako... Mozda zato sto ti je Vladimir Ivanovich, krsteni Pravoslavac, koji pise cirilicu... nekako... malo blizi od Jurgena Krutta... protestanta latinicara... a?
...
Bez obzira na versku pripanost ovaj na 'ic' je NAS 
sto se tice izdaje... kad god su nasi bili na vlasti nisu nas izdavali.
kad god su na vlasti bile becke sobarice i batleri... logicno da jesu... mora na vlas' da dodje proruska (citaj prosrpska vlas' da bi nas oni podrzali) mislim... zar ne?
...
i tako do... ajde ti sa nama u junu idemo za moskvu... sve ce ti se "samo kazati"
[/

Petar_FPN:pa stavovi su mi u principu isti,samo se nismo dobro kapirali onda...a i volim malo da potrcim extremno kad vidim nesto gotivno,priznajem..to ti je kad si nov na forumu pa se primis...![]()