Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
 - 86.205

Nema potrebe biti ogorcen. Niko se nije naucen rodio, pa ni ja.
Uciti, uciti, i samo uciti. Istorija je divna nauka.

Uciti, uciti, i samo uciti. Istorija je divna nauka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istorija je divna nauka.
S tom razlikom sto je Vojvodina u Madjarskoj bila najzabacenija i najnevaznija provincija u kojoj Madjari nisu nikad cinili vecinu, dok je Kosovo bilo centar srpske drzave.
Ma jasno druze, istoriju zabraniti da je ne bi zloupotrebili neodgovorni elementi.
Cujes, "zloupotrebili istoriju".
Ti si tvrdio da je Srbe u severnu Srbiju dovela Marija Terezija, ja sam ti naveo par imena o kojima mozes da procitas, i to su onda dvostruki arsini i zloupotreba istorije, a i paralela sa Aleksandrovim osvajanjima ti je veoma uspela.
Bezi bre dete, a i ja kad sa tobom pricam. Odoh na fudbal.
Ови су стварно излудели, да дамо и Београду независност-.-

Može da bude a i ne mora - pitanje je sad.Ako to priča neki tamo Franc, ne znači da će tako biti ili da tako treba da bude, zar ne?
Da, da.....baš tako. Sećam se 99-e god. Niko od nas nije verovao da će da nas bombarduju....to nas samo plaše.....nema od toga ništa. A onda sirene, narod skamenjen, pogubljen, neverica....Kad počeše da rokaju granate....svi se opasuljiše.Sto je babi milo, to joj se i snilo...:sad:
dosta vise separatizma i rasturanja srbije!

ако тадић сутра победи након косова следи одузимање војводине.

...ybt iz kog vi naftalina izlazite...previse si se igrao partizana i nemaca kad si bio mali...сутра рецимо немци крену да остварују пројекат отцепљења војводине од србије, и шта се дешава? ко ће да их спречи у томе? тадић? како кад је рекао да српска војска никада неће више ићи у ратове за одбрану србије. но нема везе, битно је да ће ићи у ратове за нато пакт
ако тадић сутра победи након косова следи одузимање војводине.
Немци да... Шта?сутра рецимо немци крену да остварују пројекат отцепљења војводине од србије,

Тома ће да их спречи, сигурно.и шта се дешава? ко ће да их спречи у томе? тадић?
Како ће ићи, кад и није у НАТО пакту?битно је да ће ићи у ратове за нато пакт
Русија је федерација.jeste li ikada čuli za južni Tirol recimo, kako to da se on neće odcijepiti
od Italije. Zašto tamo nisu Talijani pokušali spriječiti samoupravu.
E pa zato, što zabrane samo dovode do potrebe za odcjepljenjem,
što fali regionalizaciji po europskom principu, ipak je bolji od ruskog
Hrvatska ima Istru, a nema takve incijative za odvajanjem jer su se
vrlo dobro prepoznali kao region unutar Hrvatske.
od kada su ti podaci Bogi....gle,koliko se ja secam,tj,ono koliko sam cuo od "starih"...najvise je bilo do 1918 i 1945 madjara i nemaca...pa srba pa hrvata pa rumuna pa rusina,slovaka i te tako,sitne boranije
e sad pazi vamo...lako je svojatati nasu serbsku vojvodinu i vojvodstvo,kad ste u banat doselili celu liku,kordun,baniju...istocnu hercegovinu,crnu goru a bogami i dobar deo makedonije u juznobanatski region...bosance u par etapa necu ni da pominjem...pogotovu ovu poslednju invaziju na NS....
prema tome,dabome.....nemoj da se igramo sa tim ciframa i slicno...jer srba ima najvise sada...posle kolonizacija....ali u onom periodu.,.....vojvodine serbske...bilo ih je samo 30-40%
vrlo dobro znate da pre 1918 nikad nije bila srpska...da nije bilo toliko srba nikada pre toga tamo...da ste se naselili i onda 1690 kao izbeglice....i ostali do danas dani...i slicno
nije mi cilj da provociram...pogotovo ne tebe jer gotivim tvoje postove,ali srbi su po meni maznuli voshu,kao sipci kosovo...na brojnost i stalno naseljavanje...a odseljavanje drugih...ogotovo nemaca i madjara......isto kao i sto su srbi stalno morali da se odseljavaju sa kosova,a sipci se naseljavali