od kada su ti podaci Bogi....gle,koliko se ja secam,tj,ono koliko sam cuo od "starih"...najvise je bilo do 1918 i 1945 madjara i nemaca...pa srba pa hrvata pa rumuna pa rusina,slovaka i te tako,sitne boranije
e sad pazi vamo...lako je svojatati nasu serbsku vojvodinu i vojvodstvo,kad ste u banat doselili celu liku,kordun,baniju...istocnu hercegovinu,crnu goru a bogami i dobar deo makedonije u juznobanatski region...bosance u par etapa necu ni da pominjem...pogotovu ovu poslednju invaziju na NS....prema tome,dabome.....nemoj da se igramo sa tim ciframa i slicno...jer srba ima najvise sada...posle kolonizacija....ali u onom periodu.,.....vojvodine serbske...bilo ih je samo 30-40%
vrlo dobro znate da pre 1918 nikad nije bila srpska...da nije bilo toliko srba nikada pre toga tamo...da ste se naselili i onda 1690 kao izbeglice....i ostali do danas dani...i slicno
nije mi cilj da provociram...pogotovo ne tebe jer gotivim tvoje postove,ali srbi su po meni maznuli voshu,kao sipci kosovo...na brojnost i stalno naseljavanje...a odseljavanje drugih...ogotovo nemaca i madjara......isto kao i sto su srbi stalno morali da se odseljavaju sa kosova,a sipci se naseljavali