Evropa trazi nezavisnu Vojvodinu

Војводина је северна Србија, ја сам из Кикинде, никад нисам рекао за себе да сам Војвођанин, него Србин пошто живим у северној Србији. А лигаши, сепаратисти, Чанкове усташе нека причају шта хоће - ја ћу им се смејати сутра кад добијемо председника Томислава Николића. Чанкови лигаши траже Независну Војводину, или да Северна Србија буде део Мађарске или Срем Хрватској. То је против устава ове земље, требали би да одговарају за то. Зато људи и гласају за радикале, јер знају ко се борио против усташа, а ко је усташа. Чанак је био одушевљен кад је присуствовао скупу у Хрватској под називом СРИЈЕМ ХРВАТСКОЈ!!!!!!!!!!!!!!! Ненад Чанак је матори усташа из Новог Сада.

Војводина је северна Србија, ја сам из Кикинде, никад нисам рекао за себе да сам Војвођанин, него Србин пошто живим у северној Србији. А лигаши, сепаратисти, Чанкове усташе нека причају шта хоће - ја ћу им се смејати сутра кад добијемо председника Томислава Николића. Чанкови лигаши траже Независну Војводину, или да Северна Србија буде део Мађарске или Срем Хрватској. То је против устава ове земље, требали би да одговарају за то. Зато људи и гласају за радикале, јер знају ко се борио против усташа, а ко је усташа. Чанак је био одушевљен кад је присуствовао скупу у Хрватској под називом СРИЈЕМ ХРВАТСКОЈ!!!!!!!!!!!!!!! Ненад Чанак је матори усташа из Новог Сада.

:smeh:

nije canak ustasa moj brate Maradona...bio je samnom u ratu u hrvatskoj 1991...ratovao protiv njih...licno ga sada negotivim kao politicara...ali je iz partizanske porodice,i licanin poreklom...a znas odnos ustasa prema srbima iz like...nije on za hrvatsku...to se pogresno zakljucuje
nego vidi u cemu je cela prica oko autonomije....pitao ja njega...i sta mi rece...cela je prica u lovi...sva lova navodno ide u bgd......recimo tvoja kikinda je maltene avetinjsski grad...a imate kikindski mlin,tozu markovica i jos podosta prehrambenih firmi,a love nigde
zrenjanin...dijamant,vital,bek i jos gomila najjacih prehrambenih firmi u zemlji...a grad beda...malko je bolji od zrenjanina
novi sad,kao glavni grad pokrajine,nista...nula...pukao je skroz.,.kada sam ko klinac izlazio u NS to je bre bio provod buraz...bolji nego u bgd...sada...uzas,blam dsa odes tamo......razumes me o cemu ti govorim,nece oni da idu nogde,niti da ocepe vojvodinu i pripoje hrvatskoj...jel kontate koja je to glupost...ovi jedva ocistili zemlju od srba,sad da pripoje 2 miliona...niti ce madjari uzeti voshu....vosha ostaje srbiji.,...ali oni gore hoce lovu...e o parama se tu radi

Војводина је северна Србија, ја сам из Кикинде, никад нисам рекао за себе да сам Војвођанин, него Србин пошто живим у северној Србији.

Па, ако си из Кикинде, и ако си Банаћанин, онда си Лала/Банаћанин а не "војвођанин". Те глупости су измислили новосадски мешанци.

И још нешто, за Љуту Мамбу:

ти знаш моје мишљење о банаћанским Немцима, и уопште моју германофилију и поштовање према немачкој нацији и немачкој историји... Али морам да приметим нешто што иде помало контра читаве ове приче: колонизација Срба из пасивних босанских крајева је уназадила и уништила српство у војводини. Пази, са правим, аутентичним Панонским Србима у Војводини, Војводина је била српска и са 30% Срба у њој. А данас, са комунистичким колонистима, њиховом масовношћу и тиме што су се поптуно измешали "староседеоци" и "дођоши", малтене си добио масу обезглављених Срба који немају појма ни ко су, ни шта су, него се одједном трипују да су неки "војвођани", а 0% немају о прошлости било своје босанске стране, било своје бачке или банатске.

Колонизација комуњара из пасивних српских крајева Хрватске и БиХ је заувек упропастила српство у Војводини, иако га је (формално) попела на изнад 50%.

,ali srbi su po meni maznuli voshu,kao sipci kosovo...na brojnost i stalno naseljavanje...a odseljavanje drugih...ogotovo nemaca i madjara......isto kao i sto su srbi stalno morali da se odseljavaju sa kosova,a sipci se naseljavali

Izvini se Srbima za ovo:
Odseljavanje drugih iza 1944-e ne ide na dušu Srba, već tiletovih multinacionalnih i internacionalnih 'revolucionara':D

Nego ko je činio većinu? Izbeglice koje je Marija Terezija prihvatila da joj čuvaju granicu? To je jedini razlog zbog kojeg je Vojvodina naša? Kosovo jeste bilo centar srpske države do kosovske bitke, ali to je bilo daaaaaavno.... posle su Albanci započeli doseljavanje iz jednog dela turske imperije u drugi, plodniji i napušten.

Ide pohvala Mađarima:
Ne traže Vojvodinu, iako su tamo primili Srbe za odbranu Carstva, a sa druge strane, PAZI OVO, Bečlije su nas pustile u tzv. Vojnu Krajinu, a HRVATI smatraju da imaju prava na taj deo:D:D:D

Naslov nema veze . EU ocigledno trazi da Vojvodina , kao ekonomski naprednija regije Srbije , sama odlucuje o propisima i svojim ulaganjima , troskovima i stavkama buzdeta . Naravno da treba na republickom nivou da pomaze ekonomski manje razvijenim podrucijima,ali takodje ne treba da bude ni Crveni Krst . Ako Vojvodjani pravi kesh , oni i treba da imaju pravo na veci deo tog kesha .
E sad sto je ovde sve naopacke ........ Davno su Japanci rekli , da imaju Vojvodinu hranili bi pola Evrope.
Naslov teme nema veze sa mozgom,ali tako je ovde na forumu,neki Franc iz EU bi da dodje na skijanje na Kopaonik , sutradan tema - EU hoce da pripoji Kopanik Kosovu.Budalastine.

Па, ако си из Кикинде, и ако си Банаћанин, онда си Лала/Банаћанин а не "војвођанин". Те глупости су измислили новосадски мешанци.

И још нешто, за Љуту Мамбу:

ти знаш моје мишљење о банаћанским Немцима, и уопште моју германофилију и поштовање према немачкој нацији и немачкој историји... Али морам да приметим нешто што иде помало контра читаве ове приче: колонизација Срба из пасивних босанских крајева је уназадила и уништила српство у војводини. Пази, са правим, аутентичним Панонским Србима у Војводини, Војводина је била српска и са 30% Срба у њој. А данас, са комунистичким колонистима, њиховом масовношћу и тиме што су се поптуно измешали "староседеоци" и "дођоши", малтене си добио масу обезглављених Срба који немају појма ни ко су, ни шта су, него се одједном трипују да су неки "војвођани", а 0% немају о прошлости било своје босанске стране, било своје бачке или банатске.

Колонизација комуњара из пасивних српских крајева Хрватске и БиХ је заувек упропастила српство у Војводини, иако га је (формално) попела на изнад 50%.

ima i toga,nema tu sta,ali tim mixom ljudi dinarskog tipa,panonskog i kontinentalnog....dobijene su najbolje ribe u evropi..i na tome hvala titu...pustimo za cas identitet...znas kakva reklama bije starosedeoce voshe...lepi,beli i debeli...a sada..odes u zr...nema lose ribe da vidis...o ns necu ni da komentarisem...tako da...imaio je tito i dobrih poteza...budimo realni..hebes ti srstvo bez onakvih komada:-D:-D

Stvarno razumem ovu Belgiju i Holandiju sto stavljaju veto na ulazak Srbije u EU . Pa da sam na mestu bilo koje evropske drzave i znam jednu ne osporivu cinjenicu da ima mnogo budala u njoj i da taj degenerizam nije izleciv ,nikada takvu drzavu ne bih primio u EU .

Ako su i oni svesni, tj. slažu se sa tvojim stavom, onda su oni još veći DEBILI jer takvim degenericima nude i obećavaju Partnerstvo i prijem u EU!:D:D

ima i toga,nema tu sta,ali tim mixom ljudi dinarskog tipa,panonskog i kontinentalnog....dobijene su najbolje ribe u evropi..i na tome hvala titu...pustimo za cas identitet...znas kakva reklama bije starosedeoce voshe...lepi,beli i debeli...a sada..odes u zr...nema lose ribe da vidis...o ns necu ni da komentarisem...tako da...imaio je tito i dobrih poteza...budimo realni..hebes ti srstvo bez onakvih komada:-D:-D

To ti je tako sto si izmesaniji to si lepsi i zdraviji . 8-)

Back