Evropa nema alternativu sledecih 987 godina :-)

active

Iskusan
Poruka
6.093
Ako Bog da ni za 3000 godina. Naravno ta vestacka tvorevina cetvrtog rajha nece potrajati ni 30 godina Dok Hrvati uđu, Slovenija je već tamo, za tridesetak godina ostaće EU samo u istorijskim udžbenicima, baš kao i Jugoslaviija. Rasturiće će ih ko staru Jugoslaviju

Britanski poslanik Vilijem Darmut: Srbija u EU za 987 godina
Ovo nije ni greška, ni šala, iako možda tako zvuči, već izjava britanskog poslanika u Evropskom parlamentu. Vilijem Darmut je na sednici parlamenta u Strazburu predložio da se tema o ulasku Srbije u Uniju odloži za - 987 godina.

- Želim da predložim da rasprave o pristupanju Srbije i Kosova EU budu odložene, ne do aprila 2013. godine, već do aprila 3000. - rekao je uz osmeh Darmut, koji je dobio i aplauz.

- To je jedna neslana i glupa šala, osim ako Darmut misli da te godine dočeka Srbiju u Evropskoj uniji - kaže Slobodan Samardžić, potpredsednik DSS i profesor sa Fakulteta političkih nauka. - Jasno je svima, pa čak i ljudima iz naše vlade, da mi nećemo skoro u Uniju.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...anik-Vilijem-Darmut-Srbija-u-EU-za-987-godina

Engleze nikada nisam voleo ali od danas imam drugacije misljenje. Daj Boze da nas nikada u to prokletstvo ne prime...... ne trebamo mi njima sto nas vole vec da budemo robovi u sopstvenoj zemlji da nam pokupe prirodna bogatstva i ostalo sto nam je preostalo. Sto dalje od nas. Ako ja ne docekam vasu propast necu se buniti i ako to vide moja deca....

Back